aynen öyle ya birde her gün bir yere misafir git bundan da yedin mi beğendin miİçte iki uç günde yemeklerimizin hiçe sayiyoruztam gaz devam
Ama böyle durumlarda haber verin
Ben buraya uğradığını için çok kaçamak yapmıyorum yoksa evde ne mayınlar var patlamaya hazır: D
Sana da afiyet olsun canim. Ben vardiyali calisiyorum. Bi hafta 8-16 diger hafta 16-24 calisiyorym. Bu hafta 16-24 vardiyasinda oldugum icin gec kahvaltu yapiyorum
Kimyonda hiç sevmem@erigim kaybolmuyorum, burdayımm :)))))
afiyet olsun canım, dereotuna bayılırım :) bide bi yerde oturmuştum yumurtana kimyon katarsan metabolizman hızlanıyormuş.
Yaş ilerledikçe kemik kalınlığı artıyor listesinde eski kilonda olamayabiliyotsunyine gelecek o günler :) ben 18 yaşına kadar 47 kiloydum, ama o kadar olmak istemiyorum. ozamanda çirkin oluyorum :) 53 benim için ideal bence :)
Bizde de var öyle prensesleri pilav yemez çünkü formunu korurmuşkızlar benim 5 yaşında iki yeğenim var kız ve erkek (ikiside farklı kuzenlerim çocukları :) )
kız olan biraz tontiş, göbişi var azcık aklınca diyet yapma derdinde bize gelip tartılıyor hala az yemem lazım yoksa obezite olurum diyo :)
erkek olanda geçen akşam spora gitmiş dayısıyla gelmiş teyze tartıyı getir hemen spora gittimde tartılmam lazım diyor :)
Günaydın canımGunaydin kizlarrrr
Günaydın neslimGÜNAYDIN 10. TAKIMIN ÇITIRLARI Eki Görüntüle 1621668
16-24 vardiyası mi zor olsa gerek kolay gelsinNe yapmissin ki peki canimm?
Sana da afiyet olsun canim. Ben vardiyali calisiyorum. Bi hafta 8-16 diger hafta 16-24 calisiyorym. Bu hafta 16-24 vardiyasinda oldugum icin gec kahvaltu yapiyorum
Herşeyden az az sonra bir dünya oluyor işteaynen öyle ya birde her gün bir yere misafir git bundan da yedin mi beğendin mi
Ne güzel düzenBende 8-17 çalıştığım için tüm öğünleri erkenden bitiriyorum :) 6 dan sonra bişey yemiyorum bu sayede
yoğurtlu buğday nasıl canımöğle yemeğindeki menüm;
mercimek çorba, 1 kepçe nohut, az peynirli salata, lıght yoğurt ve 1 kaşık yoğurtlu buğday..
buğdayı haşlamışlar, yoğurtlamışlardı :) bende az baharatladım tadına baktım :)
aynen düzenim çok şükür güzel, zorlanmıyorum. ben bulgura nohuta falan az katıyorum bağırsaklardaki gazı çözüyormuş ayrıca emziren annelere öneriyorlar çocukta gaz olmuyormuş. başta bende garipsemiştim ama belli bi süreden sonra hoşuma gitmeye başladı. @erigim
Evet ya bazı bebekler çok gazlı oluyor çıkaramıyor da biz hiç yaşamadıklarını öyle zart zurt kendi hallediyordu@erigim aynen insan alışıyor cidden. ben eskiden maydonoz, dereotu, mercimek çorbası,brokoli , ıspanak, bulgır pilavı ve birsürü daha şey sevmezdim ama şimdi çok seviyorum
vuu iki simit mi hadi hastasin diye ses etmiyorum ama iyileşince 2mile leslie cezani kestim@erigim haklisin degistirmek faydali olcak. Dün günum etimek krakerle gecirdim bu sabahda 2 simitle kahvalti ettim umarim aksama telafi ederim
Evet ya bazı bebekler çok gazlı oluyor çıkaramıyor da biz hiç yaşamadıklarını öyle zart zurt kendi hallediyordu
Esinde şikayetçidir benim eşim eve 2-3gibi gelir ben 7de gelirdim çalışırken en büyük sorunu buyduEvet vardiyali calismanin zor yanlarida var avantajida var. Gündüz isini izin almaya gerek kalmadan halledebiliyorsun. Ama evliyken aksam kocadan ayri kaliyirsun. Ben geldiğimde uyumuş oluyor. Sabahta ben uyuyor oluyorum o ise giderken.
Hg canım 312 etapta 99kg izne ayrılmışsin ve takım kapanmış zaten sonrasında yeni başlangıç için doğru yerdesinHerkese merhabalar bende aranıza katılmaya geldim.
Ne güzel bi başarı oykun vardır şimdi onu canlandıracağı daha önce yaptıysanız şimdi daha kolay yaparsın inanHoşbuldum ben ayrıldıktan sonra düğünüme kadar 75 kadar düşmüştüm sonra fazlasıyla aldım inş yeniden başaracam kalıcı olarak
Bana spor yasak mesela günde sadece hafif tempoda 20 dakika yürüyüş iznim var. Çikolatadan ve tatlılardan uzak durmalıyım.spor yapmadan zayiflanmaz(diyetisyen iniz yasaklamasıyla bazen 80kg üstüne 80e inene kadar yasaklanıyordu yağ kasa dönmesine diye)
.sağlıksız verilen kilolar geri gelir şok diyetler çözüm değildir
.herşey dozundaysa hedef inanın çok yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?