Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar iki oyku daha

günaydın kızlarrrr :)

dün akşam 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, acıka yedim..

sabahta bir şeftali yedim :) (dün sandviç hazırlamaya üşendim de azcık :) )

püsküütün yazısında kendimi buldum. kesinlikle yeme şeklini değiştirip olaya diyet olarak bakmamak gerekiyor. bide bende 1 mayısta yaklaşık aynı kiloyla başlamıştım :) saol canım bizimlede paylaştığın için@erigim

bide dün akşam spor yaptım, yazmayı unutmuşum :)

bide kızlar ben akşamları ve haftasonları girmekte zorluk çekiyorum. haftaiçi çok erken kalktığım için genelde uyuyorum yada dışarıda oluyorum, ama gün içerisinde vakit buldukça yazmaya çalışıyorum.

masalimsii canım puskuut şimdi seabahar cuma gruplarının öncüsü işte
Günde beş msj yazda ister sabah ister akşam ister yatsı fark etmez ortadan kaybilmayin yeter

@erigim kaybolmuyorum, burdayımm :)))))

afiyet olsun canım, dereotuna bayılırım :) bide bi yerde oturmuştum yumurtana kimyon katarsan metabolizman hızlanıyormuş.

kızlar benim 5 yaşında iki yeğenim var kız ve erkek (ikiside farklı kuzenlerim çocukları :) )

kız olan biraz tontiş, göbişi var azcık aklınca diyet yapma derdinde bize gelip tartılıyor hala az yemem lazım yoksa obezite olurum diyo :)

erkek olanda geçen akşam spora gitmiş dayısıyla gelmiş teyze tartıyı getir hemen spora gittimde tartılmam lazım diyor :)

Kızlar günlük tutmusum önceden 66olmudum bi ara 53e inmisim hemde herşeyden yemisim yanı çikolata bile var
Ne yapmissin ki peki canimm?

Afiyet olsun canım . bende öğlen yemeğini bekliyorum. kimyager1508
Sana da afiyet olsun canim. Ben vardiyali calisiyorum. Bi hafta 8-16 diger hafta 16-24 calisiyorym. Bu hafta 16-24 vardiyasinda oldugum icin gec kahvaltu yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…