Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cansutr çok geçmiş olsun jraker tarzı ye boşver diyeti duzelde sağlıktan önemli değil hiçbirşey keşke rapor alsaydin

ozGe006 canım tarcinli süt iç

oyyyy oyyyyy ben geldim kızlar ama yine çookkk yoruldum. bugün kv bir sürü domates biber falan almış. sabahtan beri onlar ile uğraşıyorumm. madem yapamıcan niye o kadar alıyorsun ki demi??? onları hallettim, duş aldım, birde kv'ye atıştıracak bişeyler hazırlayıp verdim bunların hepsini 20 dk'da yaptım şimdide işe geldim. oyyy yoruldum galibaaa

@erigim bosverdim mecburen.. Birazdan dr acilcak ama gitsemmi bilemiyorum..nane limon kayniyor suan..yav dr da manyak bir kac kez sinav dönemlerimde mide bulantisindan rapor aldim sanki inanmiyor -.- sinav icin rapor aldigimda rapor basi 15 tl öduyorum birde -.- o yüzden adami hic cekesim yok..ama hic iyi hissetmezsem 1 saat sonra filan gider alirim.

sabahtan beri doktordayım. rapor aldım. alçı ne zaman çıkar dedim çok küçük bir ihtimal 10 gün sonra dedi
hafiften başlayayım diete diyorum ama sorun tartılamak. tartıya çıkamıyorum tek bacak la iyi kötü çıksam alçının ağırlığıda eklenecek kilom meçhul yani

tatlım çok geçmiş olsunn. dikkat et kendine. bişey mi dokundu acaba?

kimyager1508 mutlaka yapıcam gün içinde kuru incir falan yiyodum bende çok sagol :)
canım incir çok tüketme kalorisi çok yüksek ve acayip kilo aldırıyor farkında olmadan. ben zamanında bebiş için incir kürü yaptım kaç kere oradan biliyorum. bence en kısa yolu al bitteri ufak bi parça kır, yanına da şekersiz bi türk kahvesi ohhhh rahatla. bitterin çok zararı yok. hatta günde ufak bi parça kalbe bile iyi geliyormuş.

Gündüz çok mu kötüydü?

Yok canım o kadar kötü değildi ama korkuyorum nedense

Sabah
Küçücük bir parça simit katmer ve borek
Peynir
Salatalık

Not kaptan buna da kızacak ama bu sabah kahvaltısı planlanmıştı mecburiyetten

Ara
Küçük baklava aslında kaptan kızmış ti bana yasaklamışti cumaya kadar ama sonradan gördüm

Öğle
5 kofte
Yogurt

Kötü değilmiş ya.Biraz mekik çekin biraz da yürüyüş eritirsiniz

selam kızlar bende bugünkü menümü yazayım;
sabah 10:30 ; 1 haşlanmış yumurta, ufak haşlanmış patatesin yarısı, yağsız domatesli biber kavurmasından 2 yk, bi parça peynir
13:30 2 dilim şeftali
15:15 sabah ki patatesi kalan yarısı
16:30 türk kahvesi
19:00 1 tabak mercimek çorba, taze fasülye yemeği, yoğurt ve salata
20.30 türk kahvesi

akşamda yatmadan yoğurt kürümü yer yünü kapatırım.

@erigim tatlım ben patates diyetinde çok zorlandım. artık patates görmek istemiyorum onun için bu akşam bıraktım ve yemek yedim. ohhhh be dünya varmışşşş

Canım benim patatesler başlandı dolapta duruyor inan bi öğün yedim ben ayran detoxu yapiyim patates bana gore değil tlyarin pure yapıp eşime yediririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…