- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Hosgeldin canım. Benim önerim ev yapımı limonata. Tabii şekersiz eğer zorlanır san önce tatlandırıcı 8le yap. Sonra yavaş yavaş tamamen şekersiz e AlisirsinMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. 29 yaşında 167 boy ve 68 kiloyum. Bi kızım var istanbuldayım. Aslında hiç yemek yemeden bile yaşayabilirim ama abur cıbursız yapamıyorum. Ve kola. Durmadan dolabı açıp kola içiyorum. Acaba kola yerine ne içebilirim. Fresh şeyler seviyorum. Çok şekerli mayhoş şeyler sevmem. Yada zayıflatan soğuk tüketilen bi tarifiniz varmı?
Hosgeldin inşallah 69 lari beraber göreceğiz.Merhaba ben Özge :) Öncelikle ilk sayfayı okudum oluşturulan düzenden az çok haberdar oldum tabi zamanla her şey daha iyi olacak umarım 21 yaşındayım Ankara da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. 1.72 boyunda 79 kiloyum ve tabiki bende kilosundan mutsuz olanlardanım. Hedefim 60lı kiloları görebilmek beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederiim :)
3 bira mi. Çok kalorili. Bari Miller falan iç kız . Alkol kilo verirken önerilmiyor. Özellikle mayası olanlar kesinlikle zararlı diet için. Ama mesela mayası olmasına rağmen haftada 2 kadeh şarap a izin veriyor diyetisyenler. Yabancı birinin kitabında okumuştum ama kimdi unuttum. Eğer seviyorsan alkollü içecek kalori oranlarına bak internetten düşük kalorili olanlardan tercih et canım.ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 birabugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin
Bak bir insan karbonhidrat protein meyve süt almalı bakalım senin yanlışların nelerEvet ilk gün diyetimi yazıyorum Allah beni kahretmesin. Sabah patatesli yumurta eticin gofret çubuk kraker bi kola arada . Öğlen irmikli dondurma kahve akşam pizza. Suratıma tükürün hakediyorum.
Merhaba ben Özge :) Öncelikle ilk sayfayı okudum oluşturulan düzenden az çok haberdar oldum tabi zamanla her şey daha iyi olacak umarım 21 yaşındayım Ankara da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. 1.72 boyunda 79 kiloyum ve tabiki bende kilosundan mutsuz olanlardanım. Hedefim 60lı kiloları görebilmek beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederiim :)
ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 birabugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin
Selam Kizlar. Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim kepekli ekmek, ince dilim peynir, 3 zeytin, bol yeşillikli 1 haslanmis yumurta, 3-4 kasik domatesli biber kavurması yagsiz
Ara 10-15 tane uzum, 1 maden suyu, 1 dilim kepek ekmeği sabahtan kalan domatesli biber kavurması
Aksam 2 parça firin tavuk, yoğurtlu közlenmiş biber, salata, 2 ince dilim patates 1 dilim TB ekmeği
Bugün ekmeği fazla yedim galiba, yaklasik 1.5 lt su
Birazdanda mekik çekip yaticam
Kız sen hiç bira göbeği diye bir şey duymadın mı? Aman dikkat et. Bu arada kızlar tok karna meyve yerseniz (özellikle portakal gibi fruktoz oranı yüksek meyveler) oda göbek yapar. Meyveyi daha çok sabahları tüketmeye çalışalım.
Birde böyle konuşmam size bilmişlik gibi mi geliyor bilmiyoruz. Eğer öyleyse özür dilerim. Ama gıda müh. Okuyorum ben. Gerçi daha çok baştayım. Çok yakın bir arkadaşımda diyetisyenlik okuyorda. Sizinlede paylamak istedim bazı duyduğum şeyleri.
inşallah birbirimizin desteğiyle güzel olacak her şeyKızlar sizleri okudukça gaza geliyorum. İnşallah 2 veya 3 hafta içinde bende baslayacagim. En azından spor yapamasamda yediklerime dikkat ederek başlarım . Hep böyle gaz verelim birbirimize. Çok sıcak ve içten bir takım iyiki beni cagirmissin, erigim
canım beniim eminim sende öyle olucaksın aynı yaşta olmamıza sevindim umarım sende hedefine biran önce ulaşırsınHoşgeldin özgecim
Maşallah boyun çok iyi. Bir zayıflarsan fıstık gibi olursun kızaynı yaştayız. Bende izmirde ünv. Okuyorum. Görürsün görürsün inşAllah.
selam kızlar,
Geçmişi okuyamadım pek:)
akşam yemeğimi saymazsam günüm güzeldi:)
Sabah
Kahvaltılık gevreği ve süt
Ara
Bayram çikolatası büyüklüğünde çikolata
Öğle
Çorba
Salata
Akşam
Urfa (yanında pilav vardı yemedim, pideden de o kadar az yedim ki)
sen metabolik diyetini yapiyordun yada ? yapiyordun degilmi ? kahvaltilik gevrege karsiyimfazla seker var icinde ayrica bagimlilik yapiyor.. aksam urfa yani kebab yedin yaninda birazcik ekmek yemissin dert degil sorun yok bana göre karatay izin verdigi icin keske yaninda salata tüketseydin iyi olurdu yoksa...iyi.
Cevap için çok teşekkürler. Ama hiç bi diyet yapmıyorum ki sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Bir de en büyük sıkıntım su içmiyorum. Bir spor bir su aslında olacak ama
yesa spor leslie 1 yada 2 mil ile basla .illa su icmelisin cok önemli..yemek konusunda misal sabah: yulaf ezmesi yoghuet meyve olabilir...yada omlet ceviz peynir domates yesil biber olabilir...ögle ispanak yemegi yaninda yogurt salata...aksamda bir izgara yaninda salata olabilir..ekmegi daha cok ogle ve sabah tuketmeye calis aksam yememeye calis..meyve icinde aynisi gecerli. Aksam 2-3 kasik bulgur pilavi olabilir ama..yani neyi ne kadr ve ne ile birlikte yedigine bakmalisin..meseka hem ekmek hem patates yada hem makarna hem pilav..bizim hatlar kopcak gibi oluyor baska sorun varsa her zaman danisabilirsin birazdan kaybolurum simdideb iyi geceler hepinize
Ahahaaa meslek taşın ben ise başlayınca aldım 10kgKız sen hiç bira göbeği diye bir şey duymadın mı? Aman dikkat et. Bu arada kızlar tok karna meyve yerseniz (özellikle portakal gibi fruktoz oranı yüksek meyveler) oda göbek yapar. Meyveyi daha çok sabahları tüketmeye çalışalım.
Birde böyle konuşmam size bilmişlik gibi mi geliyor bilmiyoruz. Eğer öyleyse özür dilerim. Ama gıda müh. Okuyorum ben. Gerçi daha çok baştayım. Çok yakın bir arkadaşımda diyetisyenlik okuyorda. Sizinlede paylamak istedim bazı duyduğum şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?