Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün akşamı da domates, soğan ve ızgara tavukla tamamladım :)

Leslie bende başladım ama direk 3 le başladım :) 20 dakika yaptım, sonra 1 saat yürüdüm ve benim kendi sporumu yaptım :) hiç spor yapmayan ben kendimi aşıyorum sanki :)

masalimsii menüler gayet güzel kendini aşmak insanı daha çok motive ediyo

judiee sana bir yoğurtçu âcalim başarı öyküsü olur gibiyim en önemlisi bu surecte bol bol yoğurt yedim
Yapılan bir araştırmada calsiyumun (peynir yoğurt) daha fazla yağ yaktığını bunları fazla tüketen kişilerin(herkes aynı kaloriyi alıyor ) diskilarindaki yağ oranının çok olduğunu izlemiştir belgeselde ayy ne saçma şeyler izliyorum: D

cansutr burcun ne ben kovayım delibozuk yanı avakado maskesi ve çamur allahım dinlenmeye bakım yapmaya çok ihtiyacım var

@basen evet birinci olduk ve inşallah bu haftada birinci biziz :!

Oo ben spora gittim geldim siz kaynatın burada.Ee güzel hatunlar bugün sizler neler yaptınız kendiniz için?
Kendim için birşey yapamadim anlamı misafir geleceği zaman stres basıyor onu dışarı gönderip evi mis gibi yaptım yemeği yaptım o da oğlumu gezdirdi ama oğlumun kaka yaptığını fark etmemiş yazık kıyafetine çıkmış bide oğlumu yikadim şimdi toto yere değdi

yoğurt beni tok tutmaktan başka işe yaramadı şuanki gözlemlerim asıl faydasını kilomu koruma kısmında test edicem

ozGe006 hg canım kendinden bahset hedefin ne şuan kacsın ben takım kaptanı ilk sayfaya göz ararsan sevinirim

Merhaba ben Özge :) Öncelikle ilk sayfayı okudum oluşturulan düzenden az çok haberdar oldum tabi zamanla her şey daha iyi olacak umarım 21 yaşındayım Ankara da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. 1.72 boyunda 79 kiloyum ve tabiki bende kilosundan mutsuz olanlardanım. Hedefim 60lı kiloları görebilmek beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederiim :)

Merhaba ben Özge :) Öncelikle ilk sayfayı okudum oluşturulan düzenden az çok haberdar oldum tabi zamanla her şey daha iyi olacak umarım 21 yaşındayım Ankara da yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. 1.72 boyunda 79 kiloyum ve tabiki bende kilosundan mutsuz olanlardanım. Hedefim 60lı kiloları görebilmek beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederiim :)

Hosgeldin aramiza ben Cansu takim yardimcisiyim suan disardayim 15 dk burda olurum hicbiryere ayrilma

hoşgeldiniz yeni üyelerr :)))
yarın öğlene kadar evde olmicam sanırım şimdilik menümü yazayım

sabah:
1 fincan yeşil çay
1 çay kaşığı tuzlu yoğurt

öğle:
2küçük dolma
1kase cacık
1bardak şalgam

ara: 2top dondurma (sossuz ve fındıksız olcak @eriğim söz)

spor: 1saat yürüyüş =>6.1 km
su: 3litre
akşam yemeği yemedim daha yersem eğer 1kase yoğurt olur

ya bu arada kızlar dün çok fena bir şey yaptım ya. Dünkü menüm: sabah çiğ badem ve kuru erik öğlen mücver ve ton balıklı salata akşam 3 bira bugün zorlanıyorum, sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum ama bozmadım bugünü. sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği öğlen 4 dilim hindi füme domates,salatalık ve 5 yeşil zeytin yedim. Ama sürekli ağzıma bir şeyler atasım geliyor, kendimi zor tutuyorum, yardım edin

Amann tatlimm amannn tut kendini :))) bol bol soda iç, yeşil cay iç, ayran iç yada yoğurt ye. Karnin dolsun ki acikmayasin. Kendine uğraş bul. Spor yap yada yürüyüşe CIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…