- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
potterhead gruplar genelde cuma akşamları ve hafta sonu pasif olur malum tatil modu
Öyle mi?Kusura bakmayın tecrübesizlik işte
Benim de elimden telefon düşmez.Severim konuşmayı sohbet etmeyiyok bugün baya aktivdi aslinda haftasonu baya sessizlesiyorda ben cogu seyi bilgisiyarda halletigim icin SIK SIk giriyorum... 5..08 da katildim bugünde deneme sürem bitti
Kot26-27 kumaş 36ydim şimdi akıllara zararkac bedensin burda Ayfer ?
158 canım yerden bitmeyim ben
minyon diyoruz buna158 canım yerden bitmeyim ben
Eki Görüntüle 1612241
Evlenirken ben ay uff şuan çok siskoyum bu resimlere daha çok bakmaliyim
Hoşgeldinizzz ben burdayımBen geldim hepiniz gitmissiniz
Wwaaooww benim rakip baya disli cikti. Gozum korktu bi an :)) bende boylelikle iyi gaza gelirim belki :))Merhabaa!Geçen ekim ayındandır 12 kilo verdim 76'dan 64.9'a düştüm Hedefim 57.Hırslı olduğum için kendime hayır diyebiliyorum.Bu tarz bir gruba katılmam gerekiyordu çünkü şey bencillik olarak anlamayın ama insanları sollamayı seviyorum.En azından bunun için çabalarım ve böylece en kısa zamanda kurtulurum yağlarımdan diye ümit ediyorum .Ee siz kaç kilosunuz?
İyi güldümWwaaooww benim rakip baya disli cikti. Gozum korktu bi an :) bende boylelikle iyi gaza gelirim belki
Supersin canimm. Hadi darisi basima kac yasindaydin?İyi güldümYok ya metabolizmam yaşım küçük olduğundan iyi çalışıyor Bu arada belirtmeliyim ekim ayında 6 kilo verip (3 haftada) ağustosa kadar hiç diyet yapmadım.Yaklaşık 3 haftada kalan kilomdan 4-5 kilo verdim
Boyut 1 59 kilodan emin değilim en son 79 du ama bir ay kadar önceydi bu. Sonrasında ayağı kırıp ye iç yat dönemine geçtim. Umarım kilo almamisimdirHoşgeldinizzz ben burdayımAnlatın bakalım boyunuz kilonuz kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?