- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Canim en son 79 dum. Ama suan bilmiyorum.hg canım şöyle yapalım deneme suremiz zaten uç hafta bu sirectede sen iyilesorsin umarım en son kaç kgidin
64.9Senin kilon kacti tatlimpotterhead
Gelirsin tabii çok kolay hem.Ee şimdi biz mi yarışıyoruz?Çömezim de ben pek bilmiyorumOoo aramizda 5 kilo var. Ama bende birgun o kiloya gelicem
lazca bilmiyor ama köyde bilenlerden var pazar fındıklı arası yakın zaten bak eşim sayesinde süper horon oynamayı öğrendim düzeltme horon oynanmaz vurulurAhaha vallahi akraba cikicaz benim esimde fındıklı dan laz ca bilen lazlardan. Hemsindede lazlar var bildigim
Bu arada bu hafta takim ici eslesmissiniz haftaya takimlar arasi eşleşme yapalim okeyy
Cansu =erik=keskee
Liymon=perimmm07
Erik=cansu
Kimyager=potterhead
keskee=cansu
Potterhead=kimyager
Su cansuya iki rakip yazdım yorulsun biraz yidi abur çubukları yidi abur çuburları
sarmaşıkların benim sarın kollayin birbiriniziCanim bende çok tecrübeli sayilmam. 2 hafta oldu benimde. Evet biz rakip olduk ama grup gibi olabiliriz bu hafta birbirimizi iyi gazlayip takımda ilk ikiye yerleşelimpotterhead
Sevdim bu fikriCanim bende çok tecrübeli sayilmam. 2 hafta oldu benimde. Evet biz rakip olduk ama grup gibi olabiliriz bu hafta birbirimizi iyi gazlayip takımda ilk ikiye yerleşelimpotterhead
saol canım..nerdesin sen,yani hangi ildesin....branşın ne..
ve en önemlisi kilo neben daha fazlayım sanırım..
azıcık yoruyum seni bu hafta@erigim sen ne yaptin 2 rakibim varchallenge accepted
@perimmm07
Almanyada yasiyorum..burda daha ögrenciyim insallah 2 yil sonra ögretmen olcam...Almanca ve Tarih okuyorumkilom suan 79,4 boyda 1,62 sanirim...uzun süreli Hedef 51...Haftaya 78
Cansu bir sıfır önde yedim pizzayi (2dlm)
Merhabaa!
Merhabaa!Geçen ekim ayındandır 12 kilo verdim 76'dan 64.9'a düştüm Hedefim 57.Hırslı olduğum için kendime hayır diyebiliyorum.Bu tarz bir gruba katılmam gerekiyordu çünkü şey bencillik olarak anlamayın ama insanları sollamayı seviyorum.En azından bunun için çabalarım ve böylece en kısa zamanda kurtulurum yağlarımdan diye ümit ediyorum .Ee siz kaç kilosunuz?
Ne kadar süredir bu gruptasınız?Bu arada grubumuz azıcık pasif mi?Hadi hanımlar canlanalımmmsuan 79,3 kilom boy 1,62 veya 63 Hedef 51..en basta buraya katilmadan 85 den 81 kendim inmistim. Sonra devamini geetireyim diye buraya katilmaya karar verdim
Ne kadar süredir bu gruptasınız?Bu arada grubumuz azıcık pasif mi?Hadi hanımlar canlanalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?