Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen kafama takılan tek mücver oldu benimde :) ama 2 gündür çok az yediğim için okadarcıkta olsun dedim
Bence 2 gün için ödül olarak daha düşük kalorili besinler seçin.Ama olsun bir kereden bir şey çıkmaz hem kahvaltı da yemişsiniz eritirsiniz.Sefanız olsun

Bence 2 gün için ödül olarak daha düşük kalorili besinler seçin.Ama olsun bir kereden bir şey çıkmaz hem kahvaltı da yemişsiniz eritirsiniz.Sefanız olsun

teşekkürler :) aynen hafta sonu olduğu ve özgürce kahvaltı yapabileceğim için güzel az kalorili doyurucu bi kahvaltı yaparım diğer öğünlerde hafif şeyler atıştırırım. sanırım bide midem küçüldü öğlen azcık fazla yedim ya çok rahatsız hissettim kendimi. bide aylardır makarna,pilav yemiyorum. eskiden bu yediklerimin yanında makarna tatlı ekmek yerdim yinede doyduğumu hissetmezdim. yaşasın sağlıklı beslenme

Kesinlikle ben de eskiden doyamazdım Ama şimdi iki bardak su içsem mide taşıyamıyorum

AAAA CİDDENMİ kız dur akraba çıkıcaz sanırım. benim anne babada amasya sevincer köyden merkeze 15dk. bende doğma buyume izmirliyim ama memleket tabi amasya. fırsat buldukça kaçarım amasyamı çok severim

Evet benim annem babamda ziyaret kasabasindan merkeze 5-10 dk..uzun suredir gitmediysen yamac bistroyu tavsiye ederim..bizim oranin meyvesi..köy ekmegi..semaver cayi pek cay icmem ama semaverde ayri güzel kim hayir diyebilir ki..ben ama almanyada dogdum buyudum...izmirde nerdesin oralarda babannemgil oturuyor. @perimmm07 meslek tasim aramiza Hosgeldin

Kizlar benim hedefinde 68.5 olmak olsun nedersiniz? Benim ismimde Derya. Rakip olarak herhangi birini eslestirebilirsin @erigim

Slm bayanlar. Ben aybuke. Dün yarışma giriş sayfasına yazmıştım erigim gelebilirsin demiş. Kabul ederseniz şimdilik misafir olarak geleceğim. Kilo vermeyi çok istiyorum ama suan sağlık sebeplerinden dolayi baslayamiyorum. İki hafta önce ayağımi kırdım. Hem hareketsiz kaldım hemde devamli hazır yeme durumunda. Birde doktor yemeği ni düzenli ye kırık iyileşecek dediğinden ne yazık ki diet şansım yok. Gerçi diet yapsamda tek bacakla tartilamiyorum anlayacağınız sadece sizleri takipte kalacağım sağlık problemim geçene kadar.

hg canım şöyle yapalım deneme suremiz zaten uç hafta bu sirectede sen iyilesorsin umarım en son kaç kgidin

saol canım..nerdesin sen,yani hangi ildesin....branşın ne..
ve en önemlisi kilo neben daha fazlayım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…