Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoş geldiniz azminiz başarıya dönüşsün umarım. bend kardeş 14. takım kaptanı nesli.

kurallarda izne ayrılan üye 6aydan daha fazlaysa kilo vermesi beklenmez izinli üye döndü şeklinde yapılır diyordu eğer öyleyse daha iyi ortalamaartiya geçer dur bide nesliye soruyum

hoş geldiniz azminiz başarıya dönüşsün umarım. bend kardeş 14. takım kaptanı nesli.
tesekkür ederim..insallah..kendi hedefim ocak ayına kadar 70 olmak..ama son hedef 65..
yarın sabah itibariyle bildirimlere başlıyorum..aslında 2 gün içinde regli olmalıyım..ona rağmen kendime 1 kilo hedefi koydum..yani 77 olucam inşallah..

hoşbulduk canım
hedef 65 inşallah..
sanırım benim ilk yapmam gereken şekeri azaltmak olacak..çünkü 1 bardak çaya 1 tk şeker atıyorum..en kısa zamanda azaltmalıyım..

ozamannn. cuma heyecanın, merakın, daim olsun tatlım. tekrar hoşgeldin

RengarenkNesli canım toplightin dediğine ne diyorsun
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

@erigim cnm senin yaptığın doğru olmuş. yeni üye yapamıyormuşuz

hoşbulduk canım
hedef 65 inşallah..
sanırım benim ilk yapmam gereken şekeri azaltmak olacak..çünkü 1 bardak çaya 1 tk şeker atıyorum..en kısa zamanda azaltmalıyım..
çay Şekersiz inanılmaz lezzetli daha önce şekerli yıllardır şekersiz içen biriyim ve çaydan anlatım inan karadenizliyim

Tmm canım çok sag
Tmm canım çok sagol

çay Şekersiz inanılmaz lezzetli daha önce şekerli yıllardır şekersiz içen biriyim ve çaydan anlatım inan karadenizliyim

ŞEKERDEN UZAK SAĞLIKLI HAYAT :)
ben t.kahvesini bile şekersiz içiyoz keyif ve zevk alıyorsam herkes alır be eriğimm
ne kadar tatlı bağımlısıymışım. karatay öncesi sonrası hayatım çok değişti. sağolsun varolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…