- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoş geldiniz azminiz başarıya dönüşsün umarım. bend kardeş 14. takım kaptanı nesli.slm arkadaşlar..yeni katıldım aranıza..beni kabul ettiğinize çok sevindim..
ben bir çocuk annesiyim..öğretmenim..kendi çapımca 85 den 78 e düştüm..şimdide evde oldğum için sürekli yemek istiyorum..
insallah sizlerin yardımıyla vermek istiyorum..
tartı günleri cuma dimi..
kurallarda izne ayrılan üye 6aydan daha fazlaysa kilo vermesi beklenmez izinli üye döndü şeklinde yapılır diyordu eğer öyleyse daha iyi ortalamaartiya geçer dur bide nesliye soruyumeriğim cansu yarışmadan ayrılalı oldukça uzun zaman geçmiş o yüzden çok emin değilim ama 84 e bölmek yerine yeni üye gibi işlem yapman gerekir diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi kafanı da karıştırmayayım
tesekkür ederim..insallah..kendi hedefim ocak ayına kadar 70 olmak..ama son hedef 65..hoş geldiniz azminiz başarıya dönüşsün umarım. bend kardeş 14. takım kaptanı nesli.
kurallarda izne ayrılan üye 6aydan daha fazlaysa kilo vermesi beklenmez izinli üye döndü şeklinde yapılır diyordu eğer öyleyse daha iyi ortalamaartiya geçer dur bide nesliye soruyum
canım karar defterine bir bakayımm öyle söleyim sonra bahar kızıyorRengarenkNesli canım toplightin dediğine ne diyorsun
ozamannn. cuma heyecanın, merakın, daim olsun tatlım. tekrar hoşgeldintesekkür ederim..insallah..kendi hedefim ocak ayına kadar 70 olmak..ama son hedef 65..
yarın sabah itibariyle bildirimlere başlıyorum..aslında 2 gün içinde regli olmalıyım..ona rağmen kendime 1 kilo hedefi koydum..yani 77 olucam inşallah..
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASIRengarenkNesli canım toplightin dediğine ne diyorsun
çay Şekersiz inanılmaz lezzetli daha önce şekerli yıllardır şekersiz içen biriyim ve çaydan anlatım inan karadenizliyimhoşbulduk canım
hedef 65 inşallah..
sanırım benim ilk yapmam gereken şekeri azaltmak olacak..çünkü 1 bardak çaya 1 tk şeker atıyorum..en kısa zamanda azaltmalıyım..
Tmm canım çok sagolESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
@erigim cnm senin yaptığın doğru olmuş. yeni üye yapamıyormuşuz
çay Şekersiz inanılmaz lezzetli daha önce şekerli yıllardır şekersiz içen biriyim ve çaydan anlatım inan karadenizliyim
çay Şekersiz inanılmaz lezzetli daha önce şekerli yıllardır şekersiz içen biriyim ve çaydan anlatım inan karadenizliyim
bende ortadanım amasya dan eşimde kenardan rizedenAyferim :) sen nerelisin karadeniz diyince bende ortakaradenizliyim
Bence SIkinti yok kilo vemen güzel çünkü..ama karbonhydratlari tek tutmaya calisirim ogunlerimde yani misal.ya corba..ya patates..ya barbunya olurdu..ama porsiyonlarin ufak ondan birsey olmaz bence...kiz firinda mücvermi yapsam acaba[/QUOTE
Aynen canım bende dikkat etmemeye çalışıyorum ama hepsinden azıcık oldu :) bide patatesinde hepsini yemedim patateste nişasta oranı çok yüksek olduğu için ödem olmaması için çok nadir tüketiyorum o da çok az miktarda.
olabilir valla yap canım :)
bende ortadanım amasya dan eşimde kenardan rizedenhemde laz hakiki laz
masalimsii mücver yağlı o olmasa iyiymis ama hadi ödülün olsun kızlar kendinize ödülü ptesidenonxe verin
bende çok severim yaaablam da pizza yapiyo ben nerelere gidem nasıl edem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?