- 26 Ekim 2014
- 157
- 216
- 33
çok üzücü çok dillatetmsk gereken kazaları çok kötü sonuçlar doğuruyor
Yok haklısın darılacak birşey yok.ister kirilister Darıl dost acı söyler böyle olacağı belliydi cokAz yediğim için vücudun kıtlık moduna geçiyor aldığı enerjiyi depoluyor yağ takımını en aza indiriyor ki bu süreç bitene kadar idare etsin diye
Haklısın canım zaten aynı saate aç karınına tartılıyorum ama şuan regl dönemindeyim tek aklıma bu sebepden olabildiği yoksa en azından azda olsa biraz kilo verirdim diye düşünüyorum. Yok bırakmayacağım sabah tartıdan sonra elim yasaklara gitti ama yemedim ne olursa olsun 3 hafta buna devam. Desteğin için teşekkürler canım
Tşkler, sinav stresi var onun disinda hamd olsun seni sormali ?selam kızlar nasılsınız? ben bugün güne yoğun başladım. sabah kalkıp annemle doktora gittim ve daha yeni geldim. bugün sabah kalkınca saat 8:15'te limonlu 1/2 lt su içtim. hastanede olduğumuz için saat 11 gibi yarım simit sandiviç + 2 bardak çay ile geç kahvaltı ettim. sonra saat 13:30'da türk kahvesi ve 2 bardak su içtim. birazdan biraz mekik falan çekip saat 16:15'te 1 bardak süt ile elma yiyeceğim.
akşama salata ve et düşünüyorum canımm. belki bir dilimde ekmekTşkler, sinav stresi var onun disinda hamd olsun seni sormali ?
Birazdan imkanin varsa tavuklu salata yada köfte salata..yaninda yogurt yada bir sebze yemegi ile salata yogurt tüketmeye calis...pek doyurucu seyler göremedim aksama saldirirsin yasaklara güven bana tecrübeyle sabit dir
Yogurt kuru degilmi nasil tadi ay ben yogurdu tek yiyemiyorumakşama salata ve et düşünüyorum canımm. belki bir dilimde ekmekayrıca ben yatmadan önce yoğurt,limon, zencefil, pul biber yiyorum
bende bu yoğurt karışımını yapmayı düşündüm ama karar veremedim gerçekten işe yarıyormu cnmakşama salata ve et düşünüyorum canımm. belki bir dilimde ekmekayrıca ben yatmadan önce yoğurt,limon, zencefil, pul biber yiyorum
Kepekli bisküvilerin içindede malesef fazla şeker oluyor canım bende biara fazla takmıştım ama gerçekten hem kalorisi çok hemde şekeri. 1 paketi yaklaşık 500-600 kalori. Bide meyveyi genelde sabah veya öğlen tüketmeye çalış akşamları zararlı oluyor şekerinden dolayı. Bunlarda benden küçük tavsiyeler :)Bayanlar... Dünkü menüm
Sabah 1 paket etiform kepekli bisküvi
Peynir domates salatalik ara 2 si bir arada kahve Öğlen bulgur pilavı 4 yk tavuk 1 parça ayran akşam patates kızartması 2 nektari 1 armut ve 2 dilim karpuz la meyve salatası 5 adet ceviz limonlu soda karışım.
Çok şükür, sen? Afiyet olsun :)selam kızlar nasılsınız? ben bugün güne yoğun başladım. sabah kalkıp annemle doktora gittim ve daha yeni geldim. bugün sabah kalkınca saat 8:15'te limonlu 1/2 lt su içtim. hastanede olduğumuz için saat 11 gibi yarım simit sandiviç + 2 bardak çay ile geç kahvaltı ettim. sonra saat 13:30'da türk kahvesi ve 2 bardak su içtim. birazdan biraz mekik falan çekip saat 16:15'te 1 bardak süt ile elma yiyeceğim.
İşte oyüzden sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum ozaman gerçek kilom belli olur :)regl döneminde vücudun ödem topluyor ve olduğun kilodan 2-3 kilo fazla gösterebilir tartı da. bence bi kilo vermiş olman bu dönemde çok sevindirici bi durum :)
Yogurt kuru degilmi nasil tadi ay ben yogurdu tek yiyemiyorum
bende bu yoğurt karışımını yapmayı düşündüm ama karar veremedim gerçekten işe yarıyormu cnm
Çok şükür, sen? Afiyet olsun :)
Ben pul biberli olana zencefil girmiyor diye biliyordumkızlar bende başlayalı henüz 3 gün oldu. ama spor ve diyetle birlikte faydası olacak gibi. en azından 3 günde de olsa biraz göbeğimde fark var. çünkü tuvalete de çıkmakta yardımcı oluyor. bende biraz problemli de. 2 haftayı tamamlayacağım. asıl o zaman daha net bişeyler söyleyebilirim. yoğurt kürü iki tane var sanırım ben ikisinin karışımı bişeyler yapıyorum. 3 kaşık yoğurt+yarım limon suyu+1 ç.k. pul biber+1 çay kaşığı zencefil. geçen akşamkine 1 ç.k. tarçında eklemiştim ama onu sevmediğim için bi daha katmadım. bence tadı fena değil. insan alışıyor.
pul biber yada zencefil diyor ben ikisinide katıyorummBen pul biberli olana zencefil girmiyor diye biliyordum
Reglde işler değiştiren az 1.5kg fark eder tabi ilk günlerde özellikleHaklısın canım zaten aynı saate aç karınına tartılıyorum ama şuan regl dönemindeyim tek aklıma bu sebepden olabildiği yoksa en azından azda olsa biraz kilo verirdim diye düşünüyorum. Yok bırakmayacağım sabah tartıdan sonra elim yasaklara gitti ama yemedim ne olursa olsun 3 hafta buna devam. Desteğin için teşekkürler canım
Form paketle patates kızartması olmMis eyve salatasinida mümkünse erken saatlerde tuket canimBayanlar... Dünkü menüm
Sabah 1 paket etiform kepekli bisküvi
Peynir domates salatalik ara 2 si bir arada kahve Öğlen bulgur pilavı 4 yk tavuk 1 parça ayran akşam patates kızartması 2 nektari 1 armut ve 2 dilim karpuz la meyve salatası 5 adet ceviz limonlu soda karışım.
Geçmiş olsun canım hayırdır ciddi birşey değildir inşallahselam kızlar nasılsınız? ben bugün güne yoğun başladım. sabah kalkıp annemle doktora gittim ve daha yeni geldim. bugün sabah kalkınca saat 8:15'te limonlu 1/2 lt su içtim. hastanede olduğumuz için saat 11 gibi yarım simit sandiviç + 2 bardak çay ile geç kahvaltı ettim. sonra saat 13:30'da türk kahvesi ve 2 bardak su içtim. birazdan biraz mekik falan çekip saat 16:15'te 1 bardak süt ile elma yiyeceğim.
Birde ben baslayabilsembende bu yoğurt karışımını yapmayı düşündüm ama karar veremedim gerçekten işe yarıyormu cnm
yidin mi pideyi :)Sabahki kahvalti menüm azdi pek doyurucu degildibende 3 gibi 2 karadut 1 kücük bardak süt ictim....3 de yemem gereken yemek 5 e anca hazir olur diyince dellendim gittim kendime iskender yaninda lahana salatasi aldim iskenderin 2/3 yiyebildim pide koymayin digcektim unuttum pidede avcumun ici kadar tükettim yaninda biraz lahana salatasindan derken doydum tok ve mutlu oldum ders vakti
yidin mi pideyi :)
Afiyet olsun canım
Reglde işler değiştiren az 1.5kg fark eder tabi ilk günlerde özellikle
Form paketle patates kızartması olmMis eyve salatasinida mümkünse erken saatlerde tuket canim
Geçmiş olsun canım hayırdır ciddi birşey değildir inşallah
Birde ben baslayabilsem
yidin mi pideyi :)
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?