Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aramiza Hosgeldin esin gercekten her eve lazim Yasaklara gelince hazir olan islenmis hersey diyebiliriz hazir soslar, sarküteri ürünler salam sosis sucuk..hamur isleri...sekerli icecekler...cayin ve kahvenin sekerliside pek hos karsilanmiyor..ekmek kullananlar var kullanmayanlarda var....aslinda hepimiz su 3 beyazdan kaciyoruz diyebilirim..seker, tuz, un..aksam kendi hayatina göre bir saat belirle 20 19 yada 18 son aksam yemegin olsun..üstüne hicbirsey yeme sadece caylar ve su olabilir..haaa sunuda kural olarak desem tüm takim destekler katiyen 2 karbonhidrati ayni anda tüketmiyoruz yani patates+makarna...makarna+ekmek...katiyen yasak..kizartmada yasak...ama sebze sekeri düsük meyveler eti buglama izgara firinda istedigin gibi yemekte özgürsün. bu ip uclari umarim sorunu cevabladi

tskler tatlim yarin umarim daha basarili olurum

kimyager1508 an itibari ile başladım canım ertelemek yok cuma herkes kilo bildiriyor ben senin başlangıç kilosu not aldım

tamam anlaşılmıştır ben zaten çayda, kahvede falan şeker kullanmam o açıdan rahatım. pilav makarna falanda çok yememeye dikkat ediyorum fakat ekmeği nasıl kesicem bilmiyorum sanki ekmek yemeyince karnım doymuyor inş. sizin sayenizde doğru beslenerek onuda azaltırım.

bende öyle düşünüyorum tatlım. benim en büyük eksiğim ara öğüleri yemiyorum. sonrada akşama çok acıkıyorum. en azından saat 3-4 gibi bişeyler yemem lazım. yemediğim için akşam gözüm kararıyor resmen herşeyi yiyesim geliyor

İskender izin var ekmeksiz tereyağlı soslu immm dusun yanı

aynen sabah iki dilim öğle çorba yoksa 2dilim akşam çorba yoksa iki dilim ikindi arasında bir dilim yada 2galeta
İşin özü sabah 2katbonhidrat(2dlm ekmek =2kepce çorba=4galeta=yarım simit gibi gibi) bir protein(1yumurta) iki süt (2kk peynir)sınırsız yeşillik
Aralarda 1karbonhidrat 1sut (1cb süt bir meyve yada 2galeta 1kk peynir yada 60gr dondurma(3top)gibi gibi)
Öğle 4 köfte=6yk bakliyat susuz(1protein) salata 100g yoğurt(1cb=1sut) 2dlm ekmek yada 2kepce çorba yada3yk pilav (4yk bulgurdan eğer) (2karbonhidrat)
Akşam 7yk susuz sebze yemeği salata 100g yoğurt corba yada ekmek
Mümkünse sebze akşam olmalı ama öğle ve akşam yer değişir ara öğünü 1saat kacirdiysan yapmayıp atliyosun vs vs işin özü her öğünde karbonhidrat+protein+süt olması

Günaydın citirlarim
Tartiya kaldı iki gün bu iki gün ipin ucu kacmazsa inanın mükemmel sonuçlar gelir

dünkü menüm :)

kahvaltı: peynirli sandviç (tam buğday ekmeğine)

öğlen yemeği:

-sebze çorbası

-kızlar benim değişik bi tarz yemek yeme usulüm var galiba :) göbek salatası ,patatesli köfte, bide fasulye bilaki . salatanın üzerine bi kaşık fasulye bilaki, baharatladığım lıght yoğurt ve patatesli köftenin sadece patateslerini alıp köfteli,fasulyeli,yoğurtlu bi göbek salatası yaptım :)

akşam yemeği:

- sebzeli tavuk sote (yağ hiç kullanmadım, yağ yerine su kullanıyorum. Sebzeler : kırmızı-yeşil biber,domates ve soğan. bide bol baharat. yağ ve tuz hiç yok :) )

ara öğün olarakta dün 2 yeşil çay, 1 sade türk kahvesi ve kiraz yedim

Afiyet olsun canım güzel menu

Ne guzel evde olunca alternatiflerde cogaliyor haliyle...haslanmisini yiyemiycem sanki artik yaa offf
V
cnm ben sabah işte kahvaltı yaptığım için oyle dedim,evde olsam yumurtayı haşlayarak değilde daha çok omlet tarzı tüketirdim bende:)

Günaydın citirlarim
Tartiya kaldı iki gün bu iki gün ipin ucu kacmazsa inanın mükemmel sonuçlar gelir
günaydın cnmm evet 2 gün kaldı off ya sanki bende hiç bi değişiklik yk,tabi yersem oğlumun doğum günü diye pastaları olacağı bu işte:))oysa cezalarımı fazlasıyla çekmiştim mesela dün akşam tam 50 dakka fitness blenders yaptım,bol su içtim,yeşil çay içtim,bu sabah bi tartılayım dedim 69,6 dan 69,5 e düşmüşüm henüz(

S sabir cigdemcimhicbirdey birden olmuyor stres kortizon salgiliyor İDA odem yapıyor eğlenerek vereceğiz biz bu kilolari

Günaydın arkadaşlar güne berbat başladım sen okadar yeme içme ve sonunda 1 gramm bile verme gelde delirme şimdi ya bütün motivasyonum gitti

Günaydın arkadaşlar güne berbat başladım sen okadar yeme içme ve sonunda 1 gramm bile verme gelde delirme şimdi ya bütün motivasyonum gitti

Nein nein nein -.- motivasyon 1 şartımız olmazsa olmazimiz çelik gibi iradeyle birlikte.sadece dartilma ölçüm de yap. Yediklerini içtiklerini yaz. Hep ayni saatde ayni sekilde (sadece iç çamaşırlari) ile darilir hep wc ye gittikten sonra dartil...sonra cnm aç kalarak kilo verilmez sabah öğle akşam ögünlerini atlatma doyana kadar kalkma hersey yoluna girecek

Kahvaltida omlet yaptim ama cok yumurta koktu ben hic begenmedim yiyemedim annem bayildi..2 kisi karsimda tost yiyor ben ekmege dahi el süremiyorum bende zeytin peynir ceviz tükettim burdaki domatesler pek lezzetli değil benimde cnm SIkIldi 1 bardak süt içer sonlandiririm.​

Arkadaşlar sabah bizim oturduğumuz apartmanda bir olay oldu ve burda birçok arkadaşımızın küçük çocuğunun olduğunu düşününce sizinlede paylaşmak istedim. 18 aylık bir bebek 5. kattan camdan aşağı düşmüş. Sabah helikopter, ambulans hepsi burdaydı. Ne olur siz dikkat edin çocuklarınıza ne olur ne olmaz küçük bir sanıyelik ihmal nelere sebep olabiliyor

kahvaltıdan önce 1 bardak yeşil çay içildi.
kahvaltımı herzamanki gibi peynirli savdviç ile yaptım :) (haftaiçi klasik kahvaltım )
öğlen yemeğim de 1 kepçe yayla çorbası, kıymalı kabak sandal (sosu yenmedi) ,bulgur pilavı ve yoğurt.. normalde pilav ve makarna olduğu için tek çeşit yemek yiyordum, bugün bulguru görünce kendime küçük bi ödül vereyim dedim..

ben artık azcık yesem bile sanki çok yemişim, kilo alacakmışım gibi geliyor. mesela bugün yediklerim inanılmaz fazla geldi.

ister kirilister Darıl dost acı söyler böyle olacağı belliydi cokAz yediğim için vücudun kıtlık moduna geçiyor aldığı enerjiyi depoluyor yağ takımını en aza indiriyor ki bu süreç bitene kadar idare etsin diye

çok üzücü çok dillatetmsk gereken kazaları çok kötü sonuçlar doğuruyor

Haklısın canım zaten aynı saate aç karınına tartılıyorum ama şuan regl dönemindeyim tek aklıma bu sebepden olabildiği yoksa en azından azda olsa biraz kilo verirdim diye düşünüyorum. Yok bırakmayacağım sabah tartıdan sonra elim yasaklara gitti ama yemedim ne olursa olsun 3 hafta buna devam. Desteğin için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…