Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

öğle yemeği de yendi :)

-sebze çorbası

-kızlar benim değişik bi tarz yemek yeme usulüm var galiba :) göbek salatası ,patatesli köfte, bide fasulye bilaki . salatanın üzerine bi kaşık fasulye bilaki, baharatladığım lıght yoğurt ve patatesli köftenin sadece patateslerini alıp köfteli,fasulyeli,yoğurtlu bi göbek salatası yaptım :)

- 7 tane de kiraz

Şimdi yeşilçayda sıra:)

Kızlar dün akşam çok kötü oldum açlık yoktu ama aşırı bir baş ağrısı ve mide bulantısı vardı. Menüdeki şeylere baktıkca hala midem bulanıyor. Bende internetden başka diyetlere baktım. Hızlı bir şekilde verip biyandan kurtulmak istiyorum çünkü çok sabırsızım ama bu şekildede hepsini geri alcağımı ve sağlıksız olduğunu biliyorum gerçekten çok denedim beslenme düzenimi değiştirerek yapmayı ama en fazla 1 hafta dayandım çünkü 1 kilo verdiğimi görünce bütün motivasyonum gidiyor. Aslında şok diyetle verdiğim 3 kilo sağlıklı bir şekilde verdiğim 1 kilodan çok daha kalıcı ve yağdan veridiğimi biliyorum. O 1 kilo 3 kilodan daha belirgin olduğunu da biliyorum çünkü o 3 kilo sadece ödem herşeyin bilincindeyim ama yapamıyorum ne yapcağımı bilmiyorum sabahtan beri sadece kahve içtim çünkü neyapacağıma karar veremiyorum ona göre beslenceğim ama bilmiyorum neolur bir tavsiye bir öneride bulun ne yapcağımı bilmiyorum ama 3 haftada olabildiğince kiloyu vermek istiyorum

İşte kolay gelio simit @erigim yemek lazım aslında .. bana diyet listemde yarım yazmıştı ama ben tabi tamamını tükettim. Bu sabah yemedim form paket aldım onun yerine. Bakalım böyle ne kadar devam edecek...

David Kirsch tatlim yani karbonhidratlar yok denecek kadar az ama salatan var etin var...domates corbasi vesaire..ama spor programmi cok sIkI...14 günde 7 kilo vad ediyor..

İşte kolay gelio simit @erigim yemek lazım aslında .. bana diyet listemde yarım yazmıştı ama ben tabi tamamını tükettim. Bu sabah yemedim form paket aldım onun yerine. Bakalım böyle ne kadar devam edecek...
bencede yeme cnm simitteki susamda zararlı yağ açısından bana kalırsa bu diyetlerde ekmek hiç tüketmemek en iyisi çünkü ben şahsen yarım dilim ekmek yazıosa o 1 yada 2 oluyo( o yüzden ben yemiyorum demek en hayırlısı bizim için....insana farklı bi havada geliyo haaaa:)))

of kızlar denize girip cup cup yüzmek istiyorum ama daha haftaya ancak izne çıkabilecem(çok özledim geç kalkıp pineklemeyi evde bile olsam razıyım:))

ben ne yapayim bu sene Almanyada kala kaldim is yerindende aldigim izni ders calismak icin kullaniyorum sen gene iyisin 1 haftacik kalmis onuda sen olsam tam gaz saglikli beslenme ve sporla doldururum

ben ne yapayim bu sene Almanyada kala kaldim is yerindende aldigim izni ders calismak icin kullaniyorum sen gene iyisin 1 haftacik kalmis onuda sen olsam tam gaz saglikli beslenme ve sporla doldururum
allah yardımcın olsun cnm senin işin daha zor,ne iş yapıyorsun almanyada ders??ben lisede mdr yardımcısıyım hafta sonu açık lisede sınv vardı 8-5 gittim geldim cmt-pzr ve malum vücudum dinlenemedi hiç bu hafta zor geçiyo o yüzden.....kesinlikle doğru söylüyosun bol spor ve sağlıklı beslenmeyle geçirmeyi düşünüyorum cnm bende tabii 2 yaşındaki oğlum fırasat verdikçe:))

bence sabırlı ol ve kendine güven... Biz bu kiloları çok kısa zamanda almadık ki hemen verelim. Beslenme düzenini değiştir ama sevmediğin şeyleri yeme sırf diyet yapmak için. Sevdiğin bol kalorili şeyleri çıkart listeden. Sebze yemeklerine yoğunlaş. Mesela ben yoğurdu çok severim ve mutlaka öğlen ve akşam yemeklerimde olur sevmediğim bi yemek bile olsa yoğurtla karıştırıp baharatlayıp yiyorum ve bundan gerçekten zevk alıyorum. Birazcık sabredince zaten kilolar birden gitmeye başlıyor ve insan farkettikçe motivasyonun yükseliyor. mesela aylardır en sevdiğim makarna, pilav hiç yemiyorum. Çünkü daha sonra pişman olacağımı biliyorum.. Biraz sabırlı ol canım...

katılıyorum. ben sabahları ve akşamları toplam 1,5 veya 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Zaten fazlasını almıyorum ve kendimi bu kadar ekmekle doyucam diye şartlandırıyorum.

İşte ah bi sabırlı olabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecekte olamıyorum işte

Amin mevlam hepimizin yardimcisi olsun.
üniverstede ögretmenlik bölümünde okuyorum...ayrica aksamlari bir büyük markette ortaligi topluyorum..aslinda o kadar kosuyor hareket ediyorumki kilo almamam gerek ama is cikislari cogu kez gece vakti cok yiyip yattigim icin bu ise basliyali rahat bir 14 kilo filan aldim

David Kirsch tatlim yani karbonhidratlar yok denecek kadar az ama salatan var etin var...domates corbasi vesaire..ama spor programmi cok sIkI...14 günde 7 kilo vad ediyor..
Baktımbiraz araştırmaya devam ediyorum, mantıklı gibi ama bakalım belkide yarın onun diyeti yaprım

cnm zaten bizim kilo alma sebebimiz düzensiz beslenme,akşam oluncada açlıktan şekerle dolu yiyeceklere saldırıyoruz

Baktımbiraz araştırmaya devam ediyorum, mantıklı gibi ama bakalım belkide yarın onun diyeti yaprım

sen almanca biliyordun degilmi ? adamin kütüphanede ney work body plan 14 günlük programmin kitabi var..dvd disini ödünc al kopyala...onun sporu gercekten insani zorluyor ayyy su stress bitsin onun dvdsini basliycam sanirim ama spor olarak kesinlik Kick box ömrümde ben böyle kas agrisini cekmedim spor sonrasi askeri bir disziplin var...

cnm zaten bizim kilo alma sebebimiz düzensiz beslenme,akşam oluncada açlıktan şekerle dolu yiyeceklere saldırıyoruz

aynen ben 18 de yemek yesem bile 19-23 e kadar calisinca eve vardigimda ac be ac oluyorum fazlada oturur hemen uymazsam aklim mutfakta acaba ne yesem gün icinde cnm cekmesede calistigim markette bazen cikolata chips reyonlarinda buluyorum kendimi haliyle cnm cekiyor ama buraya katildigimdan beri abur cubur almadim eve cok güzel bir frenleme...diyorum alirsam yerim..yersem yazmak zorundayim..yersem zilgiti yerim...aman onca rezillik ugrasamam chipsde olmayiversin paranda cebte kalir

Bende de spor kemeri var aslında evi bi düzene söküp koşu bandına başlanan gerek tatilden sonra hiçbirşey yerli yerinde değil
Aman zaten midede karışıyor hepsi
Ben hala sağlıklı gitmesinden yanayım çünkü zamanında aynı hataları yaptım canım az gitsin yağdan gitsin 1kg gidip incelirsin 3kg gider sadece tartı oynar .aç aç bekleme lütfen sağlıklı beslen
Aslında ben evdeyim çalışırken kolay geliyordu ama bugün şeytana uydum
Sporla birlikte olabilir tabi
of kızlar denize girip cup cup yüzmek istiyorum ama daha haftaya ancak izne çıkabilecem(çok özledim geç kalkıp pineklemeyi evde bile olsam razıyım:))
Bende istiyorum ama fobim var kıyıda oynarım ancak
Aynen canım ödülünü aldıkça insan kiyip bozamiyor
İşte ah bi sabırlı olabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecekte olamıyorum işte
Bir gün olmaz iki gün olmaz üçüncü gün olur canım
Bende ilk ise başladığımda çok kilo almıştım sonra gitti seninde öyle olur inşallah
Kick boxun sadece antrenman öncesini yapıyordum bacakların açıyordu
aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…