- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bende bendeee yeni uye bölumunden takipteyim ozaman takımı el birliğiyle doldururz evelalahhÜye sıkıntın yoksa bi süreliğine sana gelenleri yonlendirirsen sevinirim canım
Teşekkürler canimhayırlı olsun , 4.takımdan sevgilerle
Sağol neslimhayırlı olsun erikiğim. başarın daim olsun. 14. takımdan sevgiler
sağol canım emeğine saglikbende bendeee yeni uye bölumunden takipteyim ozaman takımı el birliğiyle doldururz evelalahh
tabiiki yeni gelenleri yönlendiririm bende nesli gibi katılmak isteyenlerden yakaladığımızı gönderirizÜye sıkıntın yoksa bi süreliğine sana gelenleri yonlendirirsen sevinirim canım
tabiiki yeni gelenleri yönlendiririm bende nesli gibi katılmak isteyenlerden yakaladığımızı göndeririz
Sağol canım benimHayirli olsun canim takımın :)
Teşekkürler canım inşallahHayırlı olsun erikciğim inşaAllah nice birincilikler yaşarsın takımınla 9, takımdan sevgiler
Herşey çok güzel giderken cipsde gözün döndü sanırım zamanla bir iki tane ile yetinsceksin canım güzel başlangıçBugünkü menu
Sabah 8 de
1 yumurta 1 dilim esmer ekmek
1 dilim b.peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Ara öğün 10 30 da 3 adet kuru kayısı
12 de öğlen yemeği
1 kepce yoğurt 2 kepce kısır
Ara öğün 15 30 da 2 hurma 15 çiğ badem
19 00 akşam yemeği 3 4 dilim karpuz 5 adet kanat ızgara 4 yk bulgur 1 kase yoğurt
22 de de kaçamak ne yazikki 1 çorba kasesi patates cips i ...
Patronum her sabah yoğurtla karıştırıp yerdi çokta fitti kendisi umarım sende de aynı etkiyi yaratirBu arada ben keten tohumuna başladım. Bakalım faydası olacak mı .. ☺
Ay inş yaaa.. bn akşam 1 tatlı kaşığı çiğneyip üstüne su içtim ..Patronum her sabah yoğurtla karıştırıp yerdi çokta fitti kendisi umarım sende de aynı etkiyi yaratir
Ne tesadüf bende 81Mrb kaptan evliyim 2 yaşında bir kzm var. 81 kiloyum hedef suan 65. Yemeği çoook sevio rum. .. inş. Birlikte ulasirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?