***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 81,30 / -1,30 / % -1,63 )
biricikoglumertug ( 61,70 / 60,70 / 1,00 / % 1,62 )
cornella ( 63,60 / 63,60 / 0,00 / % 0,00 ) İzne Ayrıldı
busramnmn ( 60,30 / 60,00 / 0,30 / % 0,50 ) İzne Ayrıldı
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 )
toplight ( 69,20 / 67,70 / 1,50 / % 2,17 ) İzne Ayrıldı
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,51 )
elbette canım şuan 3 kişi kaldık yerimiz varcanım listeniz doğru..
Bizden üye kabul edermisiniz transfer için?
Takımın ilk mezunu benim dönemimde olacak inşallah. Hiç mezun verememekten korkuyordum. Tabi perşembe günü yanlış bir şey yapmazsa. Ve isminin yazılı olduğu kupayı ve mezuniyet karnesini kendisine hediye edeceğiz.
Gönül hepinizin mezuniyetini görmek isterdi ancak nasip değilmiş..
Bengicim, kaptan yardımcımız olarak takımı devralmak mı istersin yoksa kepenkleri indirmemi mi istersin? İkinci durumda transfer olmak istediğiniz takımları bana bildiriniz ki ona göre not düşeyim yanlarına.. Umarım hedefinize en kısa zamandaulaşır motivasyonunuzu tekrar kazanırsınız.
Kaptanlığı bırakmak istiyorum. Ama benim son derece ilgili takım üyelerimden (!) hala cevap gelmedi. Yardımcımız mı devralacak, yeni kaptan mı başa gelir, yoksa üyeler takımlara mı dağılır bilmiyorum. Yarın şehir dışında olduğum için yanlarına bildirim düşemeyeceğim.. Bu cuma hallolmazsa önümüzdeki hafta içi halledebilir miyiz? Bir sonraki hafta cuma bildirim yapılmayacağı için kafamı 2 hafta bu sürüncemedeki konu ile meşgul etmek istemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yokk anlatamamışım.. biraz daha açıklayayım.
Şimdi ben bırakacağımı çarşamba gününden yazdım ve üyelerden cevap bekledim. Ancak üyeler uğramadığından cevap vermediler hala.. Ben de yarın şehir dışındayım internet bulamam. bildirmiş olsalardı yarına her şey hazır olurdu..
Onlar gelip de kararlarını bildirdiklerinde (muhtemelen hafta içi) bu işi halledebilir miyiz diye sormak istemiştim. Yoksa bayram haftası bildirim yapmayacağımız için bayramdan sonraki cumaya kalacak iş ve ben iki hafta bu meseleyle kafamı meşgul etmiş olacağım.
Pat meselesine gelince, takımdaki bırakmayı düşündüğüm kişi -kaptan yardımcısı- cevabını vermedi.. yani şimdi ben size yarın hemen takımı bırakıp pat diye kaçayım demiyorum ki.. devretme işi için 2 hafta beklemeyeyim diyorum.
ne olur anladım deyin, akrebim, yılan hikayesi olmasın çok dallanıp budaklanmasın..
Ahh Püsküüt... Bir kez daha haklı çıktın bacım.. Duygusal değil mantıksal yaklaşacaksın...
elbette canım şuan 3 kişi kaldık yerimiz var
o dalgalı grafikten bir tane de bende vardı 4-5 ay uğraştırdı beni ama neyseki sonunda düzene girdi... Bu hafta dışında az da olsa hep eksi geldim 2 aydır... Inş seninkinide düzene sokarız düzenli paylaşım olduktan sonra gerisini hallederizzzzsura ve ben size geliyoruz. Innuk ve maymun daha bildirmedi.
Umarım herşey güzel olur. öncelikle şunu bilmelisin juju benim çok dalgali bir kilo verme durumum var. Her hafta kilo veremiyorum bazı haftalar alıyorum.. Bünyem çok direniş gösteriyor. Yeme bozukluğumda var. Ama bol paylaşım yaparım.. çok güzel menü yorumlarım. Ama yüzdelerde pek yüzünü güldürmem. Ama bir takımın bana destek olmasına çok ihtiyacım var. önceden söyleyeyim.
Ben ısrarla bengi diyorum ama madem herkes 5 takım demiş benimde 5 olsun
o dalgalı grafikten bir tane de bende vardı 4-5 ay uğraştırdı beni ama neyseki sonunda düzene girdi... Bu hafta dışında az da olsa hep eksi geldim 2 aydır... Inş seninkinide düzene sokarız düzenli paylaşım olduktan sonra gerisini hallederizzzz
listeyi düzenledim...
***10.Takım 320. Etap***
gdogan ( 51,70 / 51,00 / 0,70 / % 1,35 ) Mezun Olmak İstiyor
sura260511 ( 86,60 / 86,10 / 0,50 / % 0,58 ) 5.Takıma Transfer Olmak İstiyor
innuk ( 64,30 ) Bildirimde Bulunmadı
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,50 / % 0,63 )
bengi-arwen ( 59,70 / 59,80 / -0,10 / % -0,17 ) 5.Takıma Transfer Olmak İstiyor
dark_night ( 66,70 / 68,00 / -1,30 / % -1,95 ) 13.takıma Transfer Olmak İstiyor
10. Takım Ortalaması ( 0,07 )
ben bu saate kalan bildirimi beklemem canım bu benim görüşüm ama sen bilirsin
olmuş canım... şuanta takımda bir kişi kaldı innuk... Onuda artık ne zaman gelip iletişime geçerse püsküte not olarak iletirizjuju'm paylaştım bir bakar mısın doğru olmuş mu? Bu arada takımda bana bol bol görev verebilrisin görev adamıyım ben sev seve yaparım..
olmuş canım... şuanta takımda bir kişi kaldı innuk... Onuda artık ne zaman gelip iletişime geçerse püsküte not olarak iletiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?