- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
bengiiiiiii :)))))) çok güldüm yazdığına... geldin de nooolllduuu puhahahaha....
ama zaten beğendiğim menülere yorum yapmıyordum.. senin de cifte spor suher şey dört beeslktı....
kendı kendıne proteın tozu alma... bıraz daha emın olalım bakalım...
ceza konusunda ıse ben suranın da ceza verecegını bılmıyordum... o yuzden spor verdım.. aslında onun bu al ama yeme cezasını daha oncede soylemıstım kı onaylamıyorum.. nefse zulüm.. yanı tartıya etkısı olmayacak.. bunuyapacabilecek iradede misiniz süphelıyım... ma yapann da alnından öperim....
sura o ceza hem sana hem maymuna.. maymun da kendı kendıne ızne ayrıldı galıba.. bugun kacıncı gunu bılmıyorum... ondan da ya 15 tl ye bı uyeye bı aylık sıte uyelıgı hedıye etmesını ya da kendıne 2 beden kucuk elbıse almasını ısteyecegım..
tartı sonucları cok guzellll..
gdogan gıyabında herkese: pesembe gunlerı aksam karbo almayııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn patates pılav makarna mercımek.... almayııııııııınnnnnnnnnnnn
***5.Takım 319. Etap***
*JUJU* ( 80,60 / 80,00 / 0,60 / % 0,74)
biricikoglumertug ( 62,20 / 61,70 / 0,50/ % 0,80)
cornella ( 64,00 / 63,60 / 0,40 / % 0,62 )
busramnmn ( 60,50 / 60,30/ 0,20 / %0,33 )
rabyas ( 78,00 / 77,30 / 0,70 / % 0,90 )
toplight ( 69,00 / 69,20 / -0,20 / -% 0,29 )
5.TAKIM ORTALAMASI (%0,52 )
çok kötüyüm kızlar. boğazlarım acıyor 3 gündür. dün doktora gittim. sağolsun anlamadı adam akıllı ilaç vermedi. bugün daha kötü olunca özele gittim. oda 6 tane iğne verdi. ilaç verdi. beze oluşmuş boğazımda. çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok.
bak bugün güzel olmuş.. sporda yapmışsın..26.07.2013
sahur;
çift kaşarlı kepekli tost
1 tatlı kaşığı bal
1 ceviz
1 muz
1 bardak light süt
iftar;
dünkü yoğurt çorbasından
50 gr kadar et,100 gr kadar tavuk ızgara
salata
2 dilim kadar pide
ara 22:00
1 küçük avuç çekirdek
spor;
45 dk. yürüyüş
su;1-2 litre
26 temmuz cuma
Sabah
1Nescafe
2dilim peynir
Yarım elma
Öglen
Yarım tabak tavuklu pilav
Akşam
Yarım tabak tavuk sote
1.00
1Dilim ballı ekmek
Yarim elma
2litre su
Saatlerdir ayaktaym
temizlik yapmam lazımmm
innuk mesele neydii meraktan çatlıorum.. hamile misin de bakiimmm
Hakikaten sizden hiç bişe saklanmıyor hee iki cümleden nasıl çözdünüz anlamadım çok mu açık ettim
Ama sonuç olarak değilim tüm belirtiler bu yönde işaret göstermişti ama düşündüğüm gibi değilmiş. Yahu kadın psikolojisi nasılda kendini 2 günde hamile moduna sokuyor. Neyseki şimdilik yok.
geçmiş olsun canım benimçok kötüyüm kızlar. boğazlarım acıyor 3 gündür. dün doktora gittim. sağolsun anlamadı adam akıllı ilaç vermedi. bugün daha kötü olunca özele gittim. oda 6 tane iğne verdi. ilaç verdi. beze oluşmuş boğazımda. çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok.
26 temmuz
sahur
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
peynir
1 çatal reçel
iftar
1 kase patetes çorbası
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 litre su
Hakikaten sizden hiç bişe saklanmıyor hee iki cümleden nasıl çözdünüz anlamadım çok mu açık ettim
Ama sonuç olarak değilim tüm belirtiler bu yönde işaret göstermişti ama düşündüğüm gibi değilmiş. Yahu kadın psikolojisi nasılda kendini 2 günde hamile moduna sokuyor. Neyseki şimdilik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?