***10.Takım 318. Etap***
gdogan ( 51,90 / 51,70 / 0,20 / % 0,39
sura260511 ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / % 0,00
innuk ( 65,60 / 64,30 / 1,30 / % 1,98
maymunarmut ( 80,90 / 80,90 / 0,00 / % 0,00
bengi_arwen ( 60,00 / 59,70 / 0,30 / % 0,50
dark_knigth ( 67,20 / 66,70 / 0,50 / % 0,74
10. Takım Ortalaması ( 0,60)
bengiiiiiii :)))))) çok güldüm yazdığına... geldin de nooolllduuu puhahahaha....
ama zaten beğendiğim menülere yorum yapmıyordum.. senin de cifte spor suher şey dört beeslktı....
kendı kendıne proteın tozu alma... bıraz daha emın olalım bakalım...
ceza konusunda ıse ben suranın da ceza verecegını bılmıyordum... o yuzden spor verdım.. aslında onun bu al ama yeme cezasını daha oncede soylemıstım kı onaylamıyorum.. nefse zulüm.. yanı tartıya etkısı olmayacak.. bunuyapacabilecek iradede misiniz süphelıyım... ma yapann da alnından öperim....
sura o ceza hem sana hem maymuna.. maymun da kendı kendıne ızne ayrıldı galıba.. bugun kacıncı gunu bılmıyorum... ondan da ya 15 tl ye bı uyeye bı aylık sıte uyelıgı hedıye etmesını ya da kendıne 2 beden kucuk elbıse almasını ısteyecegım..
tartı sonucları cok guzellll..
gdogan gıyabında herkese: pesembe gunlerı aksam karbo almayııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn patates pılav makarna mercımek.... almayııııııııınnnnnnnnnnnn
yaaa oyuncak değil o canavar gibi motor..ciddennn , :)) benim hayalimde gerçekten o oyuncak gibilerden vardı hep, bengi süpersin ya
merakla tariflerini bekliyorum..
Doğrumu hesapladım emin değilim. Ama giden toplam kilo 1,3 kg. Bu haftaki kilom 64.3
hımmm bugün sanki hareketlenmiş sayfamız, herkese günaydın. dün oldukça kalabalık misafirleri vardı kızımda sabah 6:30 da uyandı artık kendi halinde gezindi 1 saat. neyse erken uyur diye umut ediyorum. makinede yıkanan bulaşıkları yerleştirmem gerekiyor. ay çok üşengecim ve yorgunum . geçmişi okumadan önce raporumu ve kilomu bildireyim.
25.07.2013
sahur;
1 muz
1 su bardağı süt
1 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
ezan okunduğu içn fazla yiyemedim
iftar;
nohutlu mercimekli yarmalı yoğurt çorbası
acem pilavı( 3 y.k et ve 3 y.k. pirinç pilavı)
3 y.k. yeşil fasulye
2 y.k. patlıcan salata
ara;21:30
2 çatal tiramisu
ara;22:30
1 şeftali, 1 bardak kefir
2. ara fazla oldu farkındayım
2 çatal tiramisu
spor maalesef yok
suve türk çayı:2-3 litre
kaptanım hani yeni eleman gelecekti takıma nerdeler..
ben cagırdım ama gelmediler.. ben de anlamadım... yenigelen üyeleri de kapan kapana... paylaşım alanını takip etmelisin çok komik durumlar oluyor..
evet yaa cozutmuşlar darki ile gdogan... perşembe günü cyeme degıl yememe kuralı degıl mı?? uygundur.. ama tabı oylama yapmak lazım..ben evet dıyorum... maymunla sura ne zaman gelecek acaba
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 79.9
Kusura bakmayn kızlar anca girebildim
Geçen hafta:85.00
Bu hafta:86.6
mayıstan bu yana regl olmadım. dün 8 saatlik yolun şişkinliği ve sanırım aldığım birazcık kilo var. Özürdiliyorum telafisini bu hafta göstereceğim.
Geçen hafta:85.00
Bu hafta:86.6
mayıstan bu yana regl olmadım. dün 8 saatlik yolun şişkinliği ve sanırım aldığım birazcık kilo var. Özürdiliyorum telafisini bu hafta göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?