Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.Takım 318. Etap***

gdogan ( 51,90 / 51,70 / 0,20 / % 0,39

sura260511 ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / % 0,00
innuk ( 65,60 / 64,30 / 1,30 / % 1,98
maymunarmut ( 80,90 / 80,90 / 0,00 / % 0,00
bengi_arwen ( 60,00 / 59,70 / 0,30 / % 0,50
dark_knigth ( 67,20 / 66,70 / 0,50 / % 0,74
10. Takım Ortalaması ( 0,60)

kızlar ortalamanız 0,27 deılmı ?

25.07.2013

sahur;

1 muz
1 su bardağı süt
1 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
ezan okunduğu içn fazla yiyemedim

iftar;

nohutlu mercimekli yarmalı yoğurt çorbası
acem pilavı( 3 y.k et ve 3 y.k. pirinç pilavı)
3 y.k. yeşil fasulye
2 y.k. patlıcan salata

ara;21:30
2 çatal tiramisu

ara;22:30
1 şeftali, 1 bardak kefir

2. ara fazla oldu farkındayım
2 çatal tiramisu

spor maalesef yok

suve türk çayı:2-3 litre

innukk tebrik ederim seni ne güzel kilo vermssin, sen istedğinde gerçekten güzel kilo verebiliyorsun

bende çok güldüm şimdi kaptanımm....... muhhhahahahhaa
bazen zayıyorum yazıyorum saatlerce üzerine yazılan bir şey olmuyorya benimde piskolojim bozuldu. dün akşam iftarda baktım durdum telefondan topiğe çıkarken yadığım yazıyızı gördüm hep. oysa biriside dese aslan bengi iftarda çok dikkat edersin sen şimdi başarırısın diye.. eve geldim 11de raporu yazayım yine karşıma en sonki mesaj kendiminki çıktı..
tamam şu protein olayınını tekrar teyid edelim. bugün olmaz çünkü evden sebze getirmeyi unuttuğum için ofisdede sadece protein olduğu için protein ile kahvaltı yaptım. ama öğlen yemeğinde etsiz türlü yiyeceğim. ara öğünüde domates salatalık yaparım. akşamada salata yaptım mı sabah tartılıp bakarız.. cumarteside proteine abanırım..

kaptanıma katılıyorum...
perşembe günü fazla karbonhidrat alan ceza alacak..

yasaklı yiyecekler

pilav
makarna
hamurişi
2 dilimden fazla ekmek
tüm hazır gıdalar
büskivi ve türevi
patates
mısır
un katkılı çorbalar
şekerli tüm yiyecekler
tüm kızartmalar..

perşembe yenmesi önerilen yiyecekler

az yağlı peynirler
haşlanmış veya yağsız yumurta
tüm sebzeler
haşlanmış derisi tavuk but
tavada yağsız tavuk gögüs
fırında yağsız balık
yağsız pişmiş dana sote
%1 yağlı hindi füme
light süt (yani yağ oranı azaltılmış süt)

ciddennn , :)) benim hayalimde gerçekten o oyuncak gibilerden vardı hep, bengi süpersin ya
merakla tariflerini bekliyorum..

yaaa oyuncak değil o canavar gibi motor..
3 yıldızr falan kullanıyorum. tabi kışın hariç.. ehliyetimde var uzun zamandır. burda araba zor. park yeri bulmak çok zor..
hayatımı kolaylaştırıyor motor..

Doğrumu hesapladım emin değilim. Ama giden toplam kilo 1,3 kg. Bu haftaki kilom 64.3

tebrik ederim...

al benden de o kadar ya..üsütmezsem iyidir..gece ıkı kere uyandı salladım... cok fecı alıstı bu sallamaya.. sabaha karsı da gldı karnıma yattı ıkımız oylece uyuyakaldık bır kac saat sonra 7 de tepemden yvarlanarak ındı ve baba dıye odaya gttı.. sonrasını 8 30 a kadr hatırlamıyorum cunku ben o sırada ne ruyalar goruyordum... en son bebe mutfktan bır seyler asırıp gozumun onunde yıyınce dedım bu acıkmıs kalkayım barii.... sonra yatak odamda tuzla yazdıgı senı sevıom annııııı yazısını gorunce gozlerım acıldı tabı

***10.Takım 318. Etap***

sura260511 ( 85,00 / 85,00 / 0,00 / % 0,00
maymunarmut ( 80,90 / 80,90 / 0,00 / % 0,00
10. Takım Ortalaması ( 0,60)

burdan devam..

kaptanım yardımcı olarak kural koya bilirm değil mi.
perşembe günü yeme kuralını yürürlüğe sokmayı talep ediyorum. tarafımdan bizzat takip edilip perşembe günü cezaya düşnelerin gözünün yaşına hiç bakılmadan ağır ceza verilecektir. çünkü perşembe günkü performansınız tüm takımı etkiliyor..

ayrıca arkadaşlar kilo çizelgelerinizi güncelleyin ve BMI değerlerinin yazması içinde boyunuzuda ekleyin..
coştum bugün tutmayın beni..

Son düzenleme:

darki senide bırakınca kübra gibi saçılmışsın etrafa...
bu nasıl menü...
hemde perşembe günü..
kilo verdim diye üzerine gitmeyeceğimimi sanıyorsun. verdiğin kilonun çoğu su
çorban bakliyat bombası. sonra ise tekrar bakliyat var pilavda.. eğer bakliyat içerikli çorba içeceksen sonrasınd ana yemeğinde bakliyat olmamalı sonuçta KARBONHİDRAT.. sonra birde utanmadan tiramisu yemişssin hemde perşembe günü saat belli değil muhtemelen 21'den sonra. veeeeeeeee sonraaa bir ara daha... olmalı çok cezalı hareketler bunlar....
Şura'ya direk havale ediyorum seni....
'bomba gibi dönüş yapmış bengi'

Hafta sonu yayınlayacağım dedim ama yayınlamadığım muhteşem ödem atıcı sağlıklı su tarifi.. çok kolay arkadaşlar ve su içmeyi teşvik ediyor. lütfen kulak ardı yapmayın ve uygulayın... malzemeleride bulmak zor değil yapmakta..

Malzemler
1 elma (yeşil tercih edilir)
1 salatalık
yarım limon
1,5 tatlı kaşığı yeşil çay
2-4 dal taze nane
yarım parmak taze zencefil(bulmazsanız kuru zencefil)
Su

Yapılışı;
yaşil çayı bir kaba koyup üzerine 2 bardak kaynamış su dökün ve demlenmesini ve soğumasını bekleyin. ılınınca bir sürahiye ekleyip iyice soğumasını bekleyin. sonra içine kabukları ile birlikte elmayı, salatalığı, limonu doğrayın. taze naneyi ve soyulmuş zencefili ekleyip, sürahinin kalanına normal su doldurup buzdolabında 1 gece bekletin. ve erkesi gün için. benim sürahim 1 litrelik küçük olduğu için ve soğuk soğuk içmeyi sevmediğim için; büyük bir bardağa bu karışımdan yarısına kadar doldurup üzerine oda sıcaklığında su ekliyorum.. böylede tüketebilirsiniz...
gerçekten ödem söktüryor, bağırsakları çalıştırıyor, vücudun su tutmasını engelliyor ve daha çok su içmenizi sağlıyor..

Son düzenleme:
kaptanım hani yeni eleman gelecekti takıma nerdeler..

ben cagırdım ama gelmediler.. ben de anlamadım... yenigelen üyeleri de kapan kapana... paylaşım alanını takip etmelisin çok komik durumlar oluyor..

evet yaa cozutmuşlar darki ile gdogan... perşembe günü cyeme degıl yememe kuralı degıl mı?? uygundur.. ama tabı oylama yapmak lazım..ben evet dıyorum... maymunla sura ne zaman gelecek acaba

okuyorum okuyorum. kapanın elinde kalıyor bende davet edeyim mi davet edilmemiş birisini yakalarsam..
perşembe yenilecek ve yenmeyecekler kuralı desek sanırım daha iyi olacak..
böylece daha iyi kilo verebileceğiz. arada kaçamak yaptıysakta düzelecek. çünkü bakın örnek ben. çarşamba çozuttum. perşembe sabahı 60.00 çıktım. ama perşmbe komple her türlü tahrike karşı direndim proteini çok karbonhidratı az tükettim ve 59.7 çıktım..

Geçen hafta:85.00
Bu hafta:86.6

mayıstan bu yana regl olmadım. dün 8 saatlik yolun şişkinliği ve sanırım aldığım birazcık kilo var. Özürdiliyorum telafisini bu hafta göstereceğim.

***10.Takım 318. Etap***

sura260511 ( 85,00 / 86,60 / -1,60 / % -1,88
maymunarmut ( 80,90 / 79,90 / 1,00 / % 1,24
10. Takım Ortalaması ( 0,49)

SON DURUM

Son düzenleme:

mayıstan bu yana regl olmadım. dün 8 saatlik yolun şişkinliği ve sanırım aldığım birazcık kilo var. Özürdiliyorum telafisini bu hafta göstereceğim.

canım üzülme.. ama bazı gerçekleride ihmal etme. durum sadece şişkinlik falan değil bu hafta bence hiç dikkat etmedinn. izinliydin.. kim bilir neler yedin.. biliyorum 13 kilo verdin dile kolay ben 2.3 kiloyu zor verdim. ama bırakmamalısın savaşmalısın.. daha fazla özen göstermelisin. özelliklede sağlığına zayıflamanın etkisi olacağınını düşünerek..

şuracım seni o kadar iyi anlıyorumki, ben de haziranda regl olmuştum iki ay aradan sonra hatta kilo vermeme bağlamıştım bunu ve sevinmiştim.. ama temmuz da hala gelen giden yok( hiçbir belirtide yok,,

ama ben regl olmadığımda bunun şişkinliğini yaşamıyorum, çünkü bizde regl döngüsü olmuyor, içeride döngünün olup dışarı çıkamaması değil yani, yoksa ben şimdiye kadar balon olup uçardım regl olamadığımdan

Küboşum hep telden giriyorum ki onu göremiyorum.pcye gectgmde halledicem ":)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…