Sabah
2 dilim peynir
2 yumurta ile yapılmış omletin yarısı
domates
salatalık
4-5 zeytin
2 tatlı kaşığı kadar labne
Ara
5-6 erik (küçük erik)
Öğle
1 kase zeytin yağlı semizotu yemeği
2 kaşık yoğurt
Akşam
Patlıcan salatası
yoğurt
Su 1,5 litre
hani toplantı yavvvv ben şimdi misafirlikteyim birazdan eve geçerim.
10 Numara Takım: 10. Takım MERHABA!!!
3-) Yaptığımız her kaçamağı İTİRAF başlığı ile yazıyoruz, kalorisine göre kendimizin/kaptanımızın ya da takım arkadaşlarımızın belirlediği bir sporu yapıyoruz. (Kaçamak karşılığı ödevimiz olan spor en fazla 1 hafta ertelenebilir.)
4-) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşı da sorumluluklarımız vardır. Bunun için topikte son yazmış olduğumuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol etmeliyiz. Böylelikle arkadaşlarımızın paylaştığı bilgileri ya da bizlere verdiği cevapları gözden kaçırmayız ve bol bol sohbet edip kaynaşabiliriz.
Takıma 1 günden uzun süre giremeyeceksek haber veriyoruz. Eğer 3 günden uzun süre giremeyeceksek izinli sayılmak istediğimiz süreyi takım kaptanına bildiriyoruz. Bütün takımlar için geçerli olan kural şu ki, uzun süre takıma uğramayan üyeler -haber vermedikleri takdirde- takımdan çıkarılır. İzinli olmadığı halde 2 hafta üst üste kilo bildiriminde bulunmayan üye de diskalifiye olur! İzine ayrılan üye en az 2 hafta izinli olmalıdır. Üye belirttiği sürede gelmediği takdirde 2 hafta ek süre verilir gene gelmezse diskalifiye olacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
9-) Takım kaptanı gerekli gördüğü durumlarda takım kurallarını güncelleyebilir/yeni kurallar ekleyebilir.
10-) Bu kuralları kabul etmek istemeyen veya değiştirilmesini isteyen yarışmacı hangi kurala itirazı varsa takım kaptanına bildirebilir. Takım kaptanı ilgili kuralın değişikliğini oylamaya sunulabilir.[/B][/COLOR][/SIZE]
Yukarıdaki "dalları" çatırdatan kişi öncelikle uyarılacak buna rağmen devam etmesi durumunda ise malesef takımdan uzaklaştırılacaktır.
Ayrıca 13. takımın dediklerine katıldığım için buraya alıntılıyorum. Demiş ki:
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
Ben hepimizin çok güzel günler göreceğini biliyorum.
Şu an hissettiğim o dayanılmaz hafifliği sizin de hissetmeniz için Rabbime dua ediyorum.
Merak etmeyin, sizler varım dediğiniz müddetçe her şey kolay olacak.
İçinizdeki o harika bedenle tanışmanız için ben burada sizi bekliyorum.
Haydi hep birlikte sağlıklı ve keyifli kilo verme yolculuğumuz başlasın.
..
DEĞERLENDİRMELER 15.07 PTESİ - 21.07 PZR ARASIDIR:
BENGİ:
15 - 30 DK JİLL
16 - RAPOR YOK (KENDİNE 4 YILDIZ VERDİN Mİ?)
17-18-19 - SPOR YOK
20-21 RAPOR GEÇ YAZILMIŞ (30 DK JİLL)
kaptanım ne yazıkki benim değerlendirmemi karıştırmışsın sanırım.
ekte görebileceğin listeden veya
15.07
spor yok
16.07
30 dk jillian
rapor var 8 yıldızlı
17.07
30 dk yürüyüş
18.07
15 dk eliptik bisiklet
19.07
spor yok
20.07
30 dk jillian
21.07
15 dk yüzme 15 dk kültür fizik :)
ayrıca cumartesi pazar raporumu bilerek pazartesi yayınlıyorum. çünkü cepten yazarsam renksiz oluyor...
değerledirmemi bu doğrultuda yeniden gözden geçirmeni rica ederim...
Günaydın 10. Takımın Sakinleri
Malum nedenlerden ötürü son haftalarda takımla eskisi kadar ilgilenemedim. Siz bu süre içerisinde takımı dağıtmadınız lakin kendinizi çok saldınız. Tabir doğruysa mümkün olan en az enerjiyi kullanarak hayatta kalmaya devam ettiniz. İleri de benzer durumlar yaşanırsa diye şimdiden bir yardımcı seçiyorum: Bengi. Tabi kendisine de isterse...
SEFERBERLİK İLANI:
Raporlarınız çok geç geliyor. Açıkçası yararı da olmuyor. 3 gün önce yediğiniz tatlıyı şimdi görmüşüm.. ne faydası var ki? Haftasonu herkes için kritik. Cuma raporlamasından çıkmışız, kaçamak düşüncesi havalarda uçuşuyor. Gelip pazartesi yazıyorsunuz.. (şura hariç. ve yeni gelmesine rağmen darki hariç. ikinize de hassasiyetiniz için teşekkürler.
Bundan sonra raporlar gecikmesiz olacak. o günün akşamında yazacaksınız. Ben başlarda 1 günlük gecikmeye izin vermiştim. O da dünyanın binbir türlü hali var. Gece acile gidersiniz öldüm bittim olursunuz falan o şekilde.. Bundan sonra ertesi gün sabah olmadan raporlarınızı yazmanızı istiyorum. İstisnalar hariç. (Misafirlikteydim, çocuk uyumadı, halim yoktu, moralim bozuldu istisnaya girmiyor)
Spor olaylarınızı kontrol edeceğim. Neden zayıflamıyorum sorusunun cevabı: çünkü spor yapmıyorsunuz. plates ve yoga spora girmez. bmi si düşük olan ve hedefine yaklaşmış kişileri şekillendirir sadece.. Oruç tutanlar için haftada 4 gün 20-30 dk, tutmayanlar için ise haftada 5 gün 30-45 dk spor yapıldığını görmek istiyorum. Ne zaman sorusunun cevabı: iftardan sonra yürüyüş yapabilirsiniz eşinizle. gdogan mesela çocuğunuz yok, gidin teravihe şöyle 40 dk mesafedeki bir camiye bak ne güzel... ya da çocuğu olan darki sen de gece 12 gibi yaparsın sporunu. Ben gece 1 de yapardım spor.. İnnuk eliptike ağırlık verir, bengi de yürüyüş+jill.. not tutacağım her gün ona göre..
Kaçamak, raporlama, günlük giriş çıkış ve spor ana başlıklarını düzenledim. başka aklıma konu gelmedi. sizin gelirse alıntılayıp devam edersiniz. (takım kurallarını yeniden alıntılamayın çok kalabalık gözükebilir)
ben de varım diyenler için işte listem. görüyorsunuz ki zaten yapmanız gerekenden bir gram fazla bir şey yok. siz bunları yapın, inanın kilo vermeseniz de sorun değil.. çünkü düzen oturtacağız. ve oturmuş düzen zaten eninde sonunda oturmuş yağları defeder. yoksa korkarım ki hiç mezun veremeyen bir kaptan olarak tarihe geçeceğim.
sevgilerimle
Bengicim günaydın. sadece sen kalktın heralde...
Ayın 16 sındaki raporunu ben sayfada göremedim. Biliyorsun topluca listelere değil, günlük verilenlere bakıyorum ben. Zaten o renkli kısmını yapan bir sen varsın. Onu da daha kolay gözden geçiririm daha az vaktim gider diye arkadaşlardan rica etmiştim. Zor geldi zannımca.. Bir şey demiyorum...
O zaman seni haftanın en spor yapıcısı seçiyorum. Hafta sonunu da ekleyerek.
Senin kilo vermemen çabalamamanla ilgili bir şey değil. Gıda tolerans testi yaptırdın mı? Belki düzenli olarak yediğin bir şey sana zararlıdır. Sağlıklı olmasına rağmen senin vücud ters tepki veriyordur...
RAPOR
22.07.2013/Pazartesi
Sabah 08:40
30gr süzme peynir
1 haş yumurta
1 hindi füme
domates/salatalık/biber
Öğlen 12:30
2 kase köfteli şehriyeli yayla ç.
1 kase yeşil salata
Ara 15:00
100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry
Akşam 17:00
1 simit
1 haş yumurta
40 gr süzme peynir
domates/salatalık/biber
gece (yogadan sonra) 21:00
çeyrek yeşil elma
1,5 saat yoga/30 dk yürüyüş
3 litre su
1 kupa adaçayı
4 bardak şekersiz çay
gece elması
7 YILDIZ
Günaydın 10. Takımın Sakinleri
Malum nedenlerden ötürü son haftalarda takımla eskisi kadar ilgilenemedim. Siz bu süre içerisinde takımı dağıtmadınız lakin kendinizi çok saldınız. Tabir doğruysa mümkün olan en az enerjiyi kullanarak hayatta kalmaya devam ettiniz. İleri de benzer durumlar yaşanırsa diye şimdiden bir yardımcı seçiyorum: Bengi. Tabi kendisine de isterse...
200. sayfada takım kurallarımız var. Herkes bu kuralları okumuştu. lakin hatırlatmak istediklerim var:
Spor geçmişinize bakmam, sizin kendinizi iyice salmanız, her gün birinizin kendini kötü hissetmesi ve takımda gittikçe düşen motive benim de sinrlerimi harab etti. Ben bu işi görev olarak yapmak değil zevkle sürdürmek istiyorum. Balarda gayet neşeli, hiperaltif bir grubumuz vardı. Sonra yavaş yavaş kendini salmalar oldu. Geçici bir durumdur heralde dedim. Yenilikler yaptık sürekli. Bakanlıklar kuruldu, muhabbet koyulaştı. Ancak eski hallerimiz geri gelmedi bir türlü. Bunun tanıdığım toleranslardan kaynaklandığını düşünüyorum.
En başta da demiştim. Eğer siz varım diyorsanız ben de varım. Ama görüyorum ki siz varım demiyorsunuz. Burada 12 tane takım, 12 tane kaptan var. Her biri diğerinden farklı. Üyelerin amacı kilo vermek. Kaptanlarda emrinize amade gönüllüler. Hepsi de size yardımcı olmaya istekli. Ama her takımın farklı kuralları var. Ben de işi sıkı tutmak isteyen ve bunu bir oyun olarak görmek isteyen bir kaptanım. O yüzden kurallarımız yok, o yüzden mesaj yazma sorumluluğumuz yok. Ama hiçbir takımda olmayan raporlama sistemimiz, bakanlıklarımız var. İstisnasız hepinizi çok sevdim ben gerçekten. Ancak bu şekilde gitmeye devam edersek üzgünüm ama ben olmayacağım. Benim de günlük koşturmalarım var ve enerjimi sonu ne olacağını bilmediğim bir yere harcamak istemiyorum. Bazen boşa kürek çektiğimi düşünüyorum. Kafamda 2 olay var: yola "ben varım" diyenlerle devam etmek çaba sarfetmeyenleri daha rahat olacakları bir başka gruba transfer etmek. Ya da tamamen bırakmak. Bu durumda üyeler zaten dağılacak. O yüzden 1. seçenek daha mantıklı geliyor. Bana da hak verin. Ben hiç birinizi kaybetmek istemem. Ama çok yoruluyorum. Ben ne dersem diyeyim ciddiye alınmadığımı hissediyorum. Eğer bu şekilde olmasını istemiyorsanız lütfen hepiniz de ben de varım deyin (sadece söz olarak değil tabiki!!)
SEFERBERLİK İLANI:
Raporlarınız çok geç geliyor. Açıkçası yararı da olmuyor. 3 gün önce yediğiniz tatlıyı şimdi görmüşüm.. ne faydası var ki? Haftasonu herkes için kritik. Cuma raporlamasından çıkmışız, kaçamak düşüncesi havalarda uçuşuyor. Gelip pazartesi yazıyorsunuz.. (şura hariç. ve yeni gelmesine rağmen darki hariç. ikinize de hassasiyetiniz için teşekkürler.
Bundan sonra raporlar gecikmesiz olacak. o günün akşamında yazacaksınız. Ben başlarda 1 günlük gecikmeye izin vermiştim. O da dünyanın binbir türlü hali var. Gece acile gidersiniz öldüm bittim olursunuz falan o şekilde.. Bundan sonra ertesi gün sabah olmadan raporlarınızı yazmanızı istiyorum. İstisnalar hariç. (Misafirlikteydim, çocuk uyumadı, halim yoktu, moralim bozuldu istisnaya girmiyor)
Spor olaylarınızı kontrol edeceğim. Neden zayıflamıyorum sorusunun cevabı: çünkü spor yapmıyorsunuz. plates ve yoga spora girmez. bmi si düşük olan ve hedefine yaklaşmış kişileri şekillendirir sadece.. Oruç tutanlar için haftada 4 gün 20-30 dk, tutmayanlar için ise haftada 5 gün 30-45 dk spor yapıldığını görmek istiyorum. Ne zaman sorusunun cevabı: iftardan sonra yürüyüş yapabilirsiniz eşinizle. gdogan mesela çocuğunuz yok, gidin teravihe şöyle 40 dk mesafedeki bir camiye bak ne güzel... ya da çocuğu olan darki sen de gece 12 gibi yaparsın sporunu. Ben gece 1 de yapardım spor.. İnnuk eliptike ağırlık verir, bengi de yürüyüş+jill.. not tutacağım her gün ona göre..
Giriş çıkışlarınız. Hafta sonu izin konusunu konuşmuştuk. Hepiniz hafta sonu gelmemenin iyi olmayacağını söylediniz ama yeller esiyor takımda... Kendi kendine iki gün gelmemeler, rapor yazmamalar, gelince açıklama yapmamalar. Biraz daha özen lütfen.. Takıma sadece mazeretiniz varsa 1 gün gelmeyebilirsiniz. ertesi gün mantıklı açıklamanızı yapmak şartıyla.. Bu konuda da kendimden örnek vermek istemiyorum gene! o sorumluluğu artık üstlenin...
Kaçamaklarınız.. Bir haftada üstüste kaçamak yapmanızı daha önce de eleştirmiştim. Hatta evet silkeledin iyi oldu falan dendi, ne diyelim haklısın dendi ama bir kaç hafta sonra hala aynı.. Haftada 1 kere kaçamak hakkınız var :200 kalori.. Bundan sonrası cezaya girer. Eğer canınız Peş peşe 3 gün tatlı yemek istiyorsa ona göre kalori yazılacak ve spor yapılacak. Kurallarda var. Bundan sonra takipteyim. Ve itiraf başlığını da yapılacak telafiyi de görmek istiyorum.
Kaçamak, raporlama, günlük giriş çıkış ve spor ana başlıklarını düzenledim. başka aklıma konu gelmedi. sizin gelirse alıntılayıp devam edersiniz. (takım kurallarını yeniden alıntılamayın çok kalabalık gözükebilir)
ben de varım diyenler için işte listem. görüyorsunuz ki zaten yapmanız gerekenden bir gram fazla bir şey yok. siz bunları yapın, inanın kilo vermeseniz de sorun değil.. çünkü düzen oturtacağız. ve oturmuş düzen zaten eninde sonunda oturmuş yağları defeder. yoksa korkarım ki hiç mezun veremeyen bir kaptan olarak tarihe geçeceğim.
sevgilerimle
seni dinlediğim için biz yattık.. toplantı da yattıyemeği yedik, çayı demledim. O oturana kadar ben de kızı uyutayım dedim. babasına da gel hep beraber uyuyacağız dedim. aynen de öyle oldu.. hep beraber uyuduk gerçi kızı uyutmam gene 1 saat sürdü, babayı da uyutmuşum masal anlatırken..
ben iyisimi yazacaklarımı yazayım.. toplantıyı şu şekilde yaparız, ben yazarım, üstüne siz alıntılarsınız bir şeyler eklersiniz ortaya topluca bir şey çıkar, akşama doğru da değerlendiririz.. ama önce şu spor geçmişini yayınlayayım..
sen yeterki uykunu al canım bu arada kocanda almış uykusunu anladığım kadarıyla.:))
renklendirmeleri umarım doğru yapmışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?