Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

RAPOR
20.07.2013/Cumartesi

Sabah 08:40
1 yumurta, 3 biber
1 domates, 1 kızmızı biberli
omlet
1 salatalık/maydonoz

Öğlen 12:10
1,5 tabak patlıcan yemeği

Ara 15:00
300 gr üzüm
20 gr süzme peynir

Akşam 19:00

2 derisiz tavuk but
4 kanat fırında
büyük kase salata (yağsız)

gece

orta türk kahvesi

30 dk jillian
2 kupa adaçayı
1 sade kahve
3 litre su

8 YILDIZ

21 temmuz
sahur
avuç içi kadar pide arası peynir

iftar
1 kase şehriye çorbası
2 hasan paşa köfte
lahana salatası
4-5 sarma

üzüm

1litre su

RAPOR
21.07.2013/Pazar

Sabah 10:00
tulum peynirli
maydonozlu omlet
25 gr sepet peyniri
30 gr tulum peyniri
25 gr ezine peyniri
domates
salatalık/biber
5 tane zeytin

Öğlen 13:30

köfteli şehriyeli yayla çorbası
1 kase salata (yağsız)

Ara 15:30

orta türk kahvesi

Akşam 19:00

tavuklu kabaklı sote (soğan, biber yağsız tavada soteledim sonra içine 1 küçük kabak (sarı kabak) ekledim, biraz kavrulunca
dünden kalan fırın tavukları didikleyip içine kattım. 1 domates ekleyip azıcık pişirdim. köri, kimyon, kırmızı biber, tuz ekleyip yedim)

gece
150 gr yoğurt
yulaf ezmesi
tarçın
1 tatlı kaşığı pekmez

15 dk yüzme 15 dk kültür fizik :)

3 bardak şekersiz çay
1 şişe maden suyu
2 litre su

gece yeme
7 YILDIZ

20 temmuz
sahur
yok..

iftar
5-6 sarma
1 adet şekerpare
su

hatırladıklarımbunlar

hatırlanmayan menülere ne yapıyordukkkkk
eksik puan veriyorduk.. ahahhahahha kübra cezalık oldu..

5 YILDIZ

21 temmuz
sahur
avuç içi kadar pide arası peynir

iftar
1 kase şehriye çorbası
2 hasan paşa köfte
lahana salatası
4-5 sarma

üzüm

1litre su
sarmaların yanına ekmek koysaydın puan kırardım ama güzel olmuş, bugün tatlıda yok iyi.

8 YILDIZ

not: kübra salı günkü menün eksik..

Son düzenleme:
ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın epey lezzetli görünüyor çorban ama bir yemek kadar kaloriliymiş :)
patates,bezelye,havuç üçlüsü epey şekeri içeriği olan sebzeler özelliklede havuç piştiği zaman. bir arada diyetteyken pek kullanmamaya gayret et. birinden birini çıkar mesela.. tüm bunlara ilave olarak un kullanmışsın.. unu koymasanda patetes sayesinde zaten kıvamlı bir çorba olacaktır. benim nacizane önerim çorbalarının hiç birine un katma..
benim birkaç çok düşük kalorili çorba tariflerim vardı sayfa 457..
yemek yapma ve yeme konusunda aynı hisleri paylaşıyoruz..

Pazartesi günü saat 11:00 civarı ya da 17:00 civarı toplantı yapmayı düşünüyorum. Bu iki saatten birinde.. Kızımın durumuna göre 6 üyemi de burada görmek istiyorum.. Bilginize

ben burdayım.. 5:30da yogaya gideceğim..

Pazartesi
6 yıldız

Salı
7 yıldız

Çarşamba
8 YILDIZ

Perşembe
7 yıldız

Cuma
8 yıldız

Cumartesi
8 yıldız

Pazar
6 yıldız (ceza verilecek kaptanın talimatı)

TOPLAM
50 yıldız

Gdogan; Salı
İnnuk; Pazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar
Maymunarmut; Perşembe, Cumartesi, Pazar

olmayan menülere 4 YILDIZ veriyorum biliyorsunuz hatırlatması..

Pazartesi
7 yıldız

Salı
8 yıldız

Çarşamba
8 yıldız

Perşembe
7 yıldız

Cuma
6 yıldız

Cumartesi
8 yıldız

Pazar

7 yıldız

TOPLAM
51 yıldız

canım çorbişten kzımda içiyor o yüzdeen bastım kaloriyi. ama bu işede bir çözün ürettim. normal bir kasenin 3/4 ünü çorba ile kalan 1/4 ünü suyla dolduruyorum. 1/4 oranında kaloriden tasarruf etmi oluyorum. birde bu tarz çorbalarda kabak,soğan, beszelye oranını çok havuç patates az yapıyorum. sırf lezzet katsın diye patates havuç un koydum ama un fazlaydı gerçekten kvamıda beklediğimdn yoğun oldu.
20 temmuz
sahur
yok..

iftar
5-6 sarma
1 adet şekerpare
su

hatırladıklarımbunlar

umarım fazlasını yeisindir çünkü çok az var burada
valla ne söyleseniz haklısınız
canım biraz garip olacak ama emin ol yavrucuklar bizi taklit ediyor. biz güzel ve düzenli bir uykuya sahip değilsek onlardanda olmasını beklememeliyiz. biz uyku sorunumuzu babamızı uykuya yatırarak çözdük, artk erken yatınca daha erken uyanıyor öğle uykusunuda erken uyuyunca akşam yine erken uykusu geliyor. yaşıtlarına göre yine çok az uyuyor ama en azından bir düzene oturdu diye umuyorum. akşam kızını uyutur uyutmaz sende uyu, en azından ertesi güne daha dinç kalkarsın. sahur yarım saatlik olay onun için 3 saatlik gece uykusunu feda etme,uykunu alırsan sahurada kalkabilirsin diye düşünüyorum.

3 olayına açıklık getirmek istiyorum

tabakta 4 baklava 1 de dondurma varde, eşimin teyzesi çoook ısrar etti yemezsen ölümü gör kendim açtım emek verdim falan filan dye bak dondurmada bulaştı emek verdim kimse yemez çöpemi gitsin falan filan diyince başladım yemeye dondurmada emeği sözkonusu olmadığı için onu bıraktım baklavanın 1 ini kızımın ağzına tepitirdim kalan kırıntıları bıraktım yarısında tükürdü zaten, sonra geriye 3 tane kaldı onuda yedim.ama herşeyi göze aldım, bir teyzenin kalbini kırmak ile cezaya tabi tutulmak arasında bir seçim yaptım.

katancığım 5+10+5 cezamı 30 dk. pilatese çevirsek olurmu

bazen gerçekten anlamıyorum. neden insanlar bir şey yememiz için ısrar ediyorlar; hatta ölümü gör gibi cümleler kullanıyorlar.. buna gerçekten çok kızıyorum.. bazen benimde başıma geliyor..

bengi bi sen bi ben varız heralde... saat 11 de daha mı kalabalıktı? ben daha kalkamamıştım o saatte... neyse ben yazacaklarımı yazayım, umarım en kısa zamanda toplaşırız...

ben hamıleliğimde çok az uyudum. sabahlardım gecelerce.. ne bileyim huyunun çekeceğini.. bir dahakine uykum yoksa da uyuyacağım nasip olursa...

pilates zayıflatmıyor sıkılaştırıyor biliyorsun değil mi? kardio yapman lazım.. pilatesi istediğin kiloya gelince yapmaya başlarsın. baklava olayında yaptığın tüm acıtasyona rağmen yumuşamayacağım bir sürü şey denilebilir. alerjim var, seni kırmamak için bak bir tane yiyorum ama gerisi yağdan başka bir şey değil. damarlarım mı tıkansın bundan vs vs.. savunma silahların gelişmemiş senin.. ama ben senin iradeli olduğunu düşünüyorum. bir dahakine daha çabuk savuşturacaksın.. ölümü gör diyenlere, bunu yersem ben ölürüm diyebilirsin belki

6 da çıkacaksanız o zaman akşam görüşürüz.. zaten maymunla innuk ta yok.. saat 22:00 den sonra görüşürüz. sanırım herkes işleri halletmiş olur.. benim kız da rahat vermiyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…