başkalarına acırım kıymama ama kendime acımasız davranırım. yapay ürünlerden uzak durmalıyım. benim düşmanım onlar.innuk yap da gel 30 dk eliptikini..
bengi kremayı tam söyleyecektim ki sen yazmışsın. gözüm kapalı güvenir olacağım sana...
çorba ekmek yemek süper ama o pilavada hayır demeliydin. olsun genede bir puanda nazarlık olsun. akşam yemediklerin için seni çoooooooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooook tebrik ediyorum.. burda olsan sarılırdımm..Bugünün değil dünün menüsü
Ekmeği açlık haliyle çorbayla götürdüm sonradan pilav gelincee tüh dedim.. Ama pilavıda yedim.
Bu aralar çok düşkün oldum ekmeğe nasıl bırakacağım bilmiyom..
Bu arada spor olayını çok sıkı ele alacağım kaptanım spor bakanım.. dün itibariyle programım söyle 4 gün 1. seviye 30 dk eliptik 1 gün mola 4 gün 10 dk 1. seviye+10 dk. 2. seviye +10 1. seviye total 30 dk eliptik 1 gün mola 4 gün 35 dk 2. seviye eliptik 1 gün mola
Yani kardiyoda biraz kondisyon tutmam düzenli ve tutarlı çalışmam lazım sıkı takip et beni !!!
Bengicim 7 yıldızı görünce bir kez daha tüh dedim.. Akşamda kocam pilav yapmış yemedimdi birde bana puding yaptırdı onuda yemedim. Yemedimlerime odaklandığım için kendimi tutmuşum gibi gelmişti halbu ki bana..
uyuya kalıp sahur yapmaman kötü olmuş kübracım. epeydir diyet yapıp hemde oruç tuttuğun halde kilo vermene çok sevindirik oldum...
bu akşam ne pişiryoruz iftara?
irmik tatlısı sadece 2 kaşık olduğu için bir şey demeyecektim ama iftarda çok karbonhidrat almışsın elbette sağlıklı karbonhidratlar amamercimek çorbası yerine sebze çorbası yada daha hafif yayla çorbası yapsaydın kurufasülyenin yanında daha iyi giderdi. hep baklıyat olmuş üzerinede birde ekmek yemişsin az yemişsin ama dediğim gibi fazla bakliyat yani fazla karbonhidrat..
puan kırıyorumm.. biraz dengesiz olmuş..
7 YILDIZ
çok güzel olmuş.. sadece sahurda tost ve ilaveten ekmek birazcık göze batıyor. ilave ekmek olmasa daha iyi olacaktı ama olsun sahur sonuçta... ifrar çok güzel. sende benim gibi yağsız yemek yapmayı seviyorsun. merak ettiğim bunu diyette olduğın için mi yapıyorsun yoksa normal hayatındada böyel yağsız, az yağlı mı yemek yaparsın. mesela ben dün akşam patlıcan yemeği yaptım. 700 gr civarı patlıcana 1,5 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum..19.07.2013
sahur;
çift kaşarlı yağsız kepek ekmekli tost
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 muz
1 litre su
iftar
1 kase yoğur çorbası yağsız
3 köfte kadar etli sebzeli et yemeği az yağlı
1 dilim ekmek kadar pide
salata
ara;
sabahki ısrarlarınıza dayanamayarak güllaç yedim muhahahaha
su;2-3 litre
spor; yoooook
RAPOR
19.07.2013/Cuma
Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 domates /1 biber
40 gr süzme peynir
Öğlen 12:30
buharda brokoli
buharda kabak
200gr süzme yoğurt
1 domates 2 yeşil biber
Ara 15:00
200 gr üzüm
40gr süzme peynir
1 domates
Ara 16:00
100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry/2 günkurusu
Akşam 18:30
1 pasta tabağı patlıcan yemeği
gece
200gr süzme yoğurt
yulaf ezmesi
pekmez
1 bardak süt
200gr üzüm
2 kupa adaçayı
2 litre su
5 YILDIZ
kızlar gece fazla yeme atağı yaşadım yine. ardarda evde bulduklarımdan yedim. ama markete gitmedim. bu iyi bir şey.
sadece anlamadım bunun nedeni; cuma rehavetinden mi kaynaklanıyor yoksa üzüm yediğim için şekerim dalgalandı buda yedikçe yememe neden mi oldu.. fikri olan var mı?
bugün lütfen bana dikkat edin. soluğu markette almak istemiyorum. lütfen bol bol yazın akşam topiğe bende okudukça abur cuburdan uzak kalırım...
çok güzel olmuş.. sadece sahurda tost ve ilaveten ekmek birazcık göze batıyor. ilave ekmek olmasa daha iyi olacaktı ama olsun sahur sonuçta... ifrar çok güzel. sende benim gibi yağsız yemek yapmayı seviyorsun. merak ettiğim bunu diyette olduğın için mi yapıyorsun yoksa normal hayatındada böyel yağsız, az yağlı mı yemek yaparsın. mesela ben dün akşam patlıcan yemeği yaptım. 700 gr civarı patlıcana 1,5 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum..
güllaç güzel olmuş. yenebilecek en hafif tatlılardan biri.
8 YILDIZ
sahur yapmaman kötü oluyor dikkat edip mutlaka kalkın. onun dışında güzel. akşam ekmek yememişsin. islim kebabı kızartma ama o kadar olsun. tavuk göğsü yemişsin sütlü tatlı. her şey yolunda19 temmuz
sahur yok(
iftar
1 kase ezogelin
1 islim kebabı
mor lahana salatsı 1 kaşık
havuç salatası 1 kaşık
1 kase cacık
1 porsiyon tavuk göğsü
1litresu
bengicim madem yeme atağı hissediyosun, bugün kendini aç bırakma, tıka basa doldur, ama su ile bitki çayı ile, yada sakıncasız şeylerle ki midende yer kalmasın, birşeyi canın çok çekiyorsa ye , ama yemekten sonra ye ki o şişkinlikle fazla kaçırmayasın..
benim bu akşam iftara misafirim var 10 kişi, dün akşam tatlımı ve zeytinyağlıları yaptım, bugün annem ben işyteyken evimi gidip temizleyecek.. onlar olmasa ben napardım bilmiyorum, eve gidince de hemen yemek yapmaya girişeceğim... çok yorucu bir gün beni bekliyor, bu arada bugün de sahura uyanamadık ya( 24 saat aç kalıcaz (
canım ben her zaman kilolu biri olduğum için kendi yağı olan yemekleri yağsız pişirmeye çalşıyorum. dün misafirlikteydim çorbanın yağı sonradan ekleniyordu ben yağ eklemedim.sonradan yağ gerektiren yiyeceklere de eklemiyorum.ama bazen kendimi rahat bıraktığım dönemler oluyor o zamanlardada ekliyorum açıkası.beğenmene sevindim.
ilknurcum hepimizi sık sık bu durumda oluyoruz. üzme kendini. diyetisyene motive olmak için gidebilirsin. hem vücut analizi yaptırısın. ama sana liste verirken sana göre yazsın listeyi. kendini anlat hangi öğünde daha çok yemek yemek istediğini falan.. yoksa diyetisyenlerin bri çoğu kişiye göre değilde kendi akıllarındaki listeyi veriyorlar. bende hemen sana yazarım sağlıklı kilo verem listesi.Slm arkadaşlar,
Bugün kendimi çok iradesiz hissediyorum !! Acaba diyetisyene mi gitsem artık tek başıma yapamıyorum sanırım.Bir an karar veriyorum iki saat sonra cozutuyorum..
Offf
Kaptanım sabah paylaşım alanında yazdığın konudan vaz geçtin degil mı?
19.07.2013
sahur;
çift kaşarlı yağsız kepek ekmekli tost
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 muz
1 litre su
iftar
1 kase yoğur çorbası yağsız
3 köfte kadar etli sebzeli et yemeği az yağlı
1 dilim ekmek kadar pide
salata
ara;
sabahki ısrarlarınıza dayanamayarak güllaç yedim muhahahaha
su;2-3 litre
spor; yoooook
Slm arkadaşlar,
Bugün kendimi çok iradesiz hissediyorum !! Acaba diyetisyene mi gitsem artık tek başıma yapamıyorum sanırım.Bir an karar veriyorum iki saat sonra cozutuyorum..
Offf
.
Bengi, gözüm üstünde olacak ama daha sık gel. yeme atağın üzümden pekmezden... sadece bir parça değil bir sürü şey yemişsin.. yeme atağına pekmezli yoğurt ya da tarçınlı yoğurt ye.. sende ki laktoz olayını da nasıl yapacaksak...
chentiq cım merhaba nasılsın.
bılıyorsundur 12.takım kaptanı oldum actırdım takımı lakın kardes takımımız yok bu konuda uygunmusunuz ?
Yeni bir üyemiz mı var?
biraz daha iyiym canım sağ ol.. sen nasılsın? üyelerini tamamladın mı? kardeş olarak tabiki dalin uygunuz.
inşallah 2 tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?