Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

innuk yap da gel 30 dk eliptikini..
bengi kremayı tam söyleyecektim ki sen yazmışsın. gözüm kapalı güvenir olacağım sana...
başkalarına acırım kıymama ama kendime acımasız davranırım. yapay ürünlerden uzak durmalıyım. benim düşmanım onlar.
ama o kahve benim günümü değiştirdi. sabah çok sinirliydim beni erkenden normalde mesaimin başlamadığı saate beni bir yere gitmemi istediler. bende kahvaltı bile yapmadan gitti. ama 45dk boş boş bekledim ki beni çağıran kişi gelsin diye.. her zamanki saatimde ofise gitsem kahvaltımı yapıp gitsem zaten aşağı yukarı aynı saatte orda olacaktım. sonra 9dan sonra kahvaltımı hazırlarken negatif enerji yayan biri geldi ofise muhasebe bölümünden.. kahve kurtarıcım oldu yani.. hoş süt ilede yapabilirdim ama kolay kaçtım..

çorba ekmek yemek süper ama o pilavada hayır demeliydin. olsun genede bir puanda nazarlık olsun. akşam yemediklerin için seni çoooooooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooook tebrik ediyorum.. burda olsan sarılırdımm..
ama çok kilo almışsın tatilde işi sıkı tutup eski kilona indirmek lazım seni.. ekmeği fazlalaştırdıkça daha çok ekmek yemek isteyeceksin dikkat et...
bende bir şey fark etti meyve yediğim zamanlar daha çok yemek yemek istiyorum. tabi normal kan şekerim hızlı çıkıp düşüyor. oysa bugün arada üzüm yedim yanında da peynir yedim..

aslında uyandım ama çok şişkin oluyorum sahurda, hiçbirşey yiyesim gelmedi, o yüzden hurma kayısı fındık su 4 lüsü süper oldu, ve o gün çok fazla acıkıp susamadım... ama bu gece uyuyakalmışız kalkamadık sahura, acıktım, şuan tartıya çıksam heralde güzel rakamlar görürüm:)) bu akşam iftara yine davetteyiz , bakalım nasıl yiyecekler bizi bekliyor:))

canım ya sen hep aynı şeyleri mi yiyorsun yoksa bana mı öyle geliyor, sanki peynir ve hindi fümeden başak birşey göremyorum senin listelerinde niye şöyle taze fasulye , patlıcan, kabak falan yemiyorsun....
[/QUOTE]

bu hafta izindeyken alığım kiloları vermek için protein ağırlıklı beslendim. ama geçen cumartesi t. fasülye, pazartesi sebze çorbası, salı tonbalıklı salata, çarşmaba ve perşembe protein çoktu. hafta sonu yiyorum yiyorum sonra vereceğim diye proteine dayanıyorum. hoş kötü olmyor kas miktarım az.. pazardan patlıcan aldım. yarın onu yerim.. tek başına olunca çok çeşit yemek yapmıyorsun.. bu hafta sonu çozutmayıp protein sebze dengeli besleneceğim..

Kaptanım sabah paylaşım alanında yazdığın konudan vaz geçtin degil mı?

19.07.2013

sahur;
çift kaşarlı yağsız kepek ekmekli tost
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
1 muz
1 litre su

iftar
1 kase yoğur çorbası yağsız
3 köfte kadar etli sebzeli et yemeği az yağlı
1 dilim ekmek kadar pide
salata

ara;
sabahki ısrarlarınıza dayanamayarak güllaç yedim muhahahaha

su;2-3 litre
spor; yoooook

çok güzel olmuş.. sadece sahurda tost ve ilaveten ekmek birazcık göze batıyor. ilave ekmek olmasa daha iyi olacaktı ama olsun sahur sonuçta... ifrar çok güzel. sende benim gibi yağsız yemek yapmayı seviyorsun. merak ettiğim bunu diyette olduğın için mi yapıyorsun yoksa normal hayatındada böyel yağsız, az yağlı mı yemek yaparsın. mesela ben dün akşam patlıcan yemeği yaptım. 700 gr civarı patlıcana 1,5 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum..
güllaç güzel olmuş. yenebilecek en hafif tatlılardan biri.

8 YILDIZ

RAPOR
19.07.2013/Cuma

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 domates /1 biber
40 gr süzme peynir

Öğlen 12:30

buharda brokoli
buharda kabak
200gr süzme yoğurt
1 domates 2 yeşil biber

Ara 15:00
200 gr üzüm
40gr süzme peynir
1 domates

Ara 16:00

100ml süt
15gr yulaf kepeği
10 gr goji berry/2 günkurusu

Akşam 18:30
1 pasta tabağı patlıcan yemeği

gece
200gr süzme yoğurt
yulaf ezmesi
pekmez
1 bardak süt
200gr üzüm

2 kupa adaçayı
2 litre su

5 YILDIZ

kızlar gece fazla yeme atağı yaşadım yine. ardarda evde bulduklarımdan yedim. ama markete gitmedim. bu iyi bir şey.
sadece anlamadım bunun nedeni; cuma rehavetinden mi kaynaklanıyor yoksa üzüm yediğim için şekerim dalgalandı buda yedikçe yememe neden mi oldu.. fikri olan var mı?
bugün lütfen bana dikkat edin. soluğu markette almak istemiyorum. lütfen bol bol yazın akşam topiğe bende okudukça abur cuburdan uzak kalırım...

19 temmuz
sahur yok(

iftar
1 kase ezogelin
1 islim kebabı
mor lahana salatsı 1 kaşık
havuç salatası 1 kaşık
1 kase cacık
1 porsiyon tavuk göğsü

1litresu

bengicim madem yeme atağı hissediyosun, bugün kendini aç bırakma, tıka basa doldur, ama su ile bitki çayı ile, yada sakıncasız şeylerle ki midende yer kalmasın, birşeyi canın çok çekiyorsa ye , ama yemekten sonra ye ki o şişkinlikle fazla kaçırmayasın..

benim bu akşam iftara misafirim var 10 kişi, dün akşam tatlımı ve zeytinyağlıları yaptım, bugün annem ben işyteyken evimi gidip temizleyecek.. onlar olmasa ben napardım bilmiyorum, eve gidince de hemen yemek yapmaya girişeceğim... çok yorucu bir gün beni bekliyor, bu arada bugün de sahura uyanamadık ya( 24 saat aç kalıcaz (

canım ben her zaman kilolu biri olduğum için kendi yağı olan yemekleri yağsız pişirmeye çalşıyorum. dün misafirlikteydim çorbanın yağı sonradan ekleniyordu ben yağ eklemedim.sonradan yağ gerektiren yiyeceklere de eklemiyorum.ama bazen kendimi rahat bıraktığım dönemler oluyor o zamanlardada ekliyorum açıkası.beğenmene sevindim.

Slm arkadaşlar,

Bugün kendimi çok iradesiz hissediyorum !! Acaba diyetisyene mi gitsem artık tek başıma yapamıyorum sanırım.Bir an karar veriyorum iki saat sonra cozutuyorum..

Offf

19 temmuz
sahur yok(

iftar
1 kase ezogelin
1 islim kebabı
mor lahana salatsı 1 kaşık
havuç salatası 1 kaşık
1 kase cacık
1 porsiyon tavuk göğsü

1litresu
sahur yapmaman kötü oluyor dikkat edip mutlaka kalkın. onun dışında güzel. akşam ekmek yememişsin. islim kebabı kızartma ama o kadar olsun. tavuk göğsü yemişsin sütlü tatlı. her şey yolunda

8 YILDIZ

Son düzenleme:

bol bol su içiyorum zaten. midem doldukça daha çok yemek istiyorum. biraz fazla yesem daha çok yemek istiyorum.. ama direneceğim bugün akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyeceğim. saat 2de çıkıyorum ofisden bugün. evi toparlayayım, kendime uğraş bulayım. belki denize giderim. belkide yarın giderim. akşamada fırında tavuk yerim...
sana kolay gelsinç yemek yapmayı yemesi kadar çok severim.. yardıma geleyim. benim yağsız yemekleri beğenirler mi bilmiyorum.
yine sahur yapman iftarda dikkat et çok yüklenme...

ne güzel az yağlı yemekleri hayat biçimi haline getirmek lazım.. şahsen ben fazla yağlı yemekleri yemek istemiyorum artık. bazen izlediğim yemek programında falan görüyorum aman allahım o kadar yağ konur mu diyorum.. evde aylardı 1 litre ayçiçek yağı bitmedi. tabi zeytinyağı kullnıyorum çoğunlukla hemde doğal sıkma.. ama o bile bitmedi. birde kışın 18litre zeytinyağı aldım.

Slm arkadaşlar,

Bugün kendimi çok iradesiz hissediyorum !! Acaba diyetisyene mi gitsem artık tek başıma yapamıyorum sanırım.Bir an karar veriyorum iki saat sonra cozutuyorum..

Offf
ilknurcum hepimizi sık sık bu durumda oluyoruz. üzme kendini. diyetisyene motive olmak için gidebilirsin. hem vücut analizi yaptırısın. ama sana liste verirken sana göre yazsın listeyi. kendini anlat hangi öğünde daha çok yemek yemek istediğini falan.. yoksa diyetisyenlerin bri çoğu kişiye göre değilde kendi akıllarındaki listeyi veriyorlar. bende hemen sana yazarım sağlıklı kilo verem listesi.
ama hepimizin hayat tarzları yeme biçimleri farklı. bu doğrultuda hareket eden diyetisyen çok az..
ama yinede git para verdiğin için uymak zorunda kalırsın

Kaptanım sabah paylaşım alanında yazdığın konudan vaz geçtin degil mı?

bir hışımla geldi geçti peh peh peh... Atak geçirdim sanırım dün.

sana kim ısrar etti güllaç için? ben mi kaçırdım? neyse ben de spora ısrar edeyim olsun bitsin.. 5 dk lık hafif ısınma 10 dk hafif egzersiz hangi bölgen sorunluysa oraya yönelik üstüne 5 dk stretching....

Slm arkadaşlar,

Offf

o iradesizliğe gününü göster innuk. daha çok gel.. mesela bitki çayı raporlarımız su raporlarımız nerede? onları hazırla da bir bakalım kim ne yapmış.. topluca görelim... diyetisyene boşuna para vereceğine o siteye üye olsana.. çok cüzi bir ücreti vardı.. hepsi aynı listeyi veriyor bir de üstüne 100 tl bayılıyorsun...

Bengi, gözüm üstünde olacak ama daha sık gel. yeme atağın üzümden pekmezden... sadece bir parça değil bir sürü şey yemişsin.. yeme atağına pekmezli yoğurt ya da tarçınlı yoğurt ye.. sende ki laktoz olayını da nasıl yapacaksak...

tarçınlı yoğut yedim önce sonra pekmezliye geçiş yaptım :)
dün cuma yani benim için pazar günüydü. pazardan aldığım sütümü kaynattım. tabi dayanamadım zaten atak geçiriyorum içtim. ohh sonra şişkinlik tabi. süt yoğurttan fena yapıyor özelliklede pazardan aldığım doğal süt :)
o yüzden hafta içi içtiğim sütler kutu laktozsuz süt. süt ürünlerinden insan uzun süre uzak kalamıyor çok lezzetli ve faydalılar..
ama iyi oldu dün akşamki süt sabah midem bozulmuştu. oysa bir gün önce bağırsaklarım çalışmıyordu. sabah tartıldım 59.9 çıktım. 100gr zayıflamışım herşeye rağmen.. biliyorum hergün tartılamak lazım ama böyle sanki daha dikkatli olacakmışım gibi geliyor kaptanım...

chentiq cım merhaba nasılsın.
bılıyorsundur 12.takım kaptanı oldum actırdım takımı lakın kardes takımımız yok bu konuda uygunmusunuz ?

19.07.2013

Sabah

1Domates
1Salatalık
1Dilim peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmek

Ara
1Elma

Öglen
1kurabiye
1Elmalı soda

Akşam
börülce
1Dilim kepek ekmek

Türk kahvesi

1Bucuk litre su
20dk egzersiz

Son düzenleme:
biraz daha iyiym canım sağ ol.. sen nasılsın? üyelerini tamamladın mı? kardeş olarak tabiki dalin uygunuz.

inşallah 2 tane var

Ne guzel ne guzel gelselerde tanışsak.. Takıma almadan önce söyleseydin cadaloz sıfırci bir menü bakanımız var diye

Bugun şimdilik İyiyim kaptanım..
Sabah öğlen güzeldi ara ögünde uzum ve peynir vardı.. Üzümleri bitirdim :)) spor da yaptım biraz..
Simdi koca kase salata yaptım icimde yok yok.. Biraz yedim.. Fırında derisi tavuk butlarim pişiyor.. Simdi yiyeceğim.. Görünürde atak yok.. İnsallah boyle devam..

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah yola çıkıyoruz. kastamonuya dedişkomların köyüne götüreceğiz onları. çarşamba akşamı döneceğim. özellikle orada çok dikkat etmeliyim. yapılan odun ekmekleri has tereyağlar. ama söz veriyorum sütten farklı birşey kaçırmayacağım. ama oradaki süte dayanamıyorum. iki bardak 3 bardak ohhh ohhh birde anneciğimle ben gidiyorum. temizlikte anneanneciğimi yormamak için tatil maksatlı değil yani ama bana güzel bir doğa tatili olacak. e bol bol iş yapacağım bahçeyle uğraşacağım. dedişimin evinin arkasında bir bahçesi var fotoğraflayıp paylaşırım sizlerle. domates biber üzüm kabak salatalık neler yokki inek ve köpeklerle de haşır neşir olmak istiyorum. bu sefer hindilere bulaşmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…