evet evet evet tabiki cezalar devamspor olarak p90a devam edeceğim. yani spor yapacağım.
ya o zaman ne demeye yüreğime indiriyorsun ya... sana falaka cezası veriyorum........
hiç bırakıp gidermiyim burayı ben..dün annemle konuşuyoruz anne dedim foruma yazmıcam menülerimi konuşucam bakalım çok yoruldum dedim. bana demesin mi aman kızım sakın bırakma orayı. ne diye yazmıyorsun bakıyım sen. girmeden olmaz kötü de olsa menün yazmalısın sakın ayrılayım deme en son dedim yokkkk ayrılmayı düşünmüyorum ama iş işten geçip okadar lafı yedim o senin yerine falakaladı beni kaptan
melinda artık gelmeyeceğini söyledi.. ama kilosunu bildirmediği için kızgınım. ortalamanız düşecek ondan dolayı..
şura konusunda hepiniz desteklemişsiniz. ama ben sizden daha tecribeliyim ve inanın hepinizden daha çok düşünüyorum sizi. takım zaten az.. damlalara müsade ettim sonunu gördünüz, melindaya müsade ettim sonunu gördünüz. bu üyelere iyi gelen bir şey değil uzakklaşmak. siz diyeti sıkıntı olarak görüyorsunuz özgür olsun diyorsunuz. asıl sorun burada işte.. bunu sıkıntı olarak görmeniz. asıl sağlıklı beslenmek özgürlüktür. ve buraya az gelen her üye diğer üyelere yapılan bir haksızlıktır. sanıyor musunuz ki daha az kişiyle motivenizi geri kazanabilirsiniz. şuracım lütfen kararını biraz daha düşün
bi melinda kaldı... hay ALLAH.. gidiyorum dedi ve gitti. düşünmedi mi bu bugün tartı günü.. ben geçen haftadan söylemedim diye.. düşünmez tabi.. ayyy sinirlerim bozuldu bugün gerçekten....
şura sana özetle şunu diyeyim. öyle yada böyle o kilolar gidecek. ve bu menü yazmadan buraya katılmadan asla olmaz. buradaki motivasyonu bu la maz sın... dışarısı buradan çok farklı.. şahsen ben gitmeni hiç istemem.. ve bana bir yere gitmiyorum ki demişsin.. ama şu an öyle bir haldeyim ki biri offline olsa aha o da gitti diyecek hale geldim.. her psikolojisi bozulan gidiyorsa ben de gideyim. en bozuk ayarlı benim şu an...
Ben bir buçuk diye hatırlıyodum bire kadar mıydı yoksa bildirimBirse özür dilerim
innnnnnnuk sen 63,7 mıssın tatıle gıtmeden... amanııınnnnnn....... naptın sen 1 haftada :18::18::18::18:
Ne yaptım anlatıyım istiyorum ki başka izne giden biri benim yaptığımı yapmasın..
Bir kere her sabah balkonda kahvaltı keyfi nedeniyle börekli çörekli, nutellalı reçelli kahvaltı yaptım. ilk iki gün yemiycem diye direndim annem kafama kaşığı vurunca zaten içten içe el ovuşturan iradem kazanmış oldu.
Sonra öğün atladım çok atladım hemde,
Su içemedim. iyice susuzluktan kuruyunca içiyordum günde 3-4 bardak ancak
Meyveye dayandım, dalından kiraz, dalından kayısı dalından erik derken...Şeker üstüne şeker yükledim kendime..
Spor hiç yapmadım. Yattım, uzun oturdum, dışarı çıkıncada arabayla çıktım hep.. Ayakta bile durmadım doğru düzgün.. 10 gün boyunca yaptığım tek spor pazar günü yarım saat bir saat kadar yüzmek oldu.
Gece dedikoduları eşliğinde karpuzlar, tatlılar.. Aman amannn..
Kısacası mideme kramplar girene kadar yedim, yemek bişe değil yediklerimin hepsi ya yağlı ya şekerliydi. Ayrıca hiç kıpırdamadım.
İnsan kendine nasıl kötülük yapar işte böyle..nasıl emekler heba edilir aynen bu yazdıklarımı yaparak..
ekmek biraz fazla kaçmış ama asıl fazla kaçan KEK...sahur;03:00
5-6 halka sucuk su ile yağ katılmadan 1 yumurta eklenerek pişirildi
1 adet domates
2 çatal peynir
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim t.b. ekmeği
1 litre su
iftar;08:30
1 kase un tarhanası çorbası
6 y.k. bol domates biberli kuzu kuşbaşılı tava
2 dilim kepekli ekmek
1 litre su
1 bardak şekersiz limonata
salata
ara;10:30
1 dilim kek
yarım litre su
yatış01:30 da planlanıyor
su; çaylar hariç 2.5 lt
spor :kaptan kızacak bana ama yok
aç kalacağım korkusuyla sahaura daha çok yükleniyorum
uyuya kalıp sahur yapmaman kötü olmuş kübracım. epeydir diyet yapıp hemde oruç tuttuğun halde kilo vermene çok sevindirik oldum...18 temmuz
sabur
1 hurma
3-4kayısı
5-6 fındık
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kurufasulye
1 dilim tam buğday
salata
2 kaşık irmik tatlısı
1,5 litre su
üşengeç kahvaltısı ama yağlı börek çörek değil.. o yüzden olsunn :)O zaman hemen raporunu yayınlayım ben şöyle ki;
Sabah ;
Her sabah klasiği olan üşengeç tembel kahvaltısı
Kepekli beyaz peynirli sandviç.
Öğle;
Mercimek Çorbası
4-5 yk. etli güveç
4-5 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam
Bol salata
1 kase dereotlu yoğurt
1 tabak etli türlü
Su 1,8 litre
Spor :30 dk eliptik bisiklet..
bugünün menüsü mü? elptiki 1 saate çıkar.. çünkü pilav+ekmek
RAPOR
18.07.2013/Perşembe
Sabah 09:00
1 haş yumurta
1 hindi füme
60 g süzme peynir
Ara 10:30
kremali nescafe
Öğlen 12:30
derisiz hindi but filato tavada yağsız
1 büyük domates
Ara 17:20
30 gr süzme peynir
1 hindi füme
Akşam 18:30
köfteli yumurta (yağsız)
25 gr sepet peyniri
30 gr light kaşar
1 domates
1 biber
15 dk eliptik bisiklet
2 kupa adaçayı
1 fincan form çay
1 fincan yeşilçay/tarçın/karanfil
3 litre su
kremalı nescafeden puan kırıyorum. ayıp olmasın diye başkası olsa kırmam galiba bu puanı
7 YILDIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?