Slm kızlar ben geldim..
Menülerimi buraya yazmaya çok utanır durumdayım. Fena halde de kilo aldım.. Acilen ama acilenn hizaya girmem lazım..(SAnki önceden çok hizadaymışım gibi)
Sporda tırt oldu kaç haftadır.. Birde moralsizim durmadan yemeğe tatlıya saldırıyorum offffffffff..
Bengiii Chentiqq durdurun beniii
Alıntı Gamze_M kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Şimdi bu cezayı vericek kişi önemli değilse naçizane teklifimim var..Sana şimdi desem ki her gün 45 dk. spor yap, sen cozutup cozutup spor yapıcaksızn elde var 0 olucak..Eğer ben sana ceza verebilseydim yememe cezası verirdim cumaya kadar tatlı, ekmek hamur işi, kızartma yok.. özetle bu cezanın adı yememe cezası ve tek bir ceza...Eğer benim sana ceza verme hakkım varsa, sana ben bu cezayı veriyorum uymalısın ama..Senin cezan yememe ( tatlı, ekmek, hamur işi, kızartma) cezası...
Alıntı *JUJU* kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
eğer hala ceza verilmediyse sana cuma gününe kadar iftarda sadece salata ve çorba cezasını uygun gördüm... Sonrasında belki meyva onun dışında bişi yemeni yasaklayayım..
o zaman cezamı özetliyorum. kaçamak yok ve akşamları az yenecek.
teşekkürler..
Slm kızlar ben geldim..
Menülerimi buraya yazmaya çok utanır durumdayım. Fena halde de kilo aldım.. Acilen ama acilenn hizaya girmem lazım..(SAnki önceden çok hizadaymışım gibi)
Sporda tırt oldu kaç haftadır.. Birde moralsizim durmadan yemeğe tatlıya saldırıyorum offffffffff..
Bengiii Chentiqq durdurun beniii
bengicim bu ceza nedir ben anlamadım??
[/B]
pardon canım saatleri yazmayı unuttum birde dün yumurtalı pastırmaya yağ koyup koymadığımı sormuştun. hayır koymadım su koydum biraz yanmasın diye.canım çorbanın cinsini yazmamışsın.
biliyorsun oruç tutanlara tatlıya izin veriyorum ama nasıl tatlı yemekten 1 saat sonra yenmiş sütlü tatlılara. senin baklavalar cıksss sınıfına giriyor.
7 YILDIZ
sahurda nutellayı görmezden geliyorum olsun o kadar. güzelde olmuş :)
çorbanın yine ne olduğunu yazmamışsın. tulumba tatlısınınıda bir önceki baklava gibi değerlediriyorum.
sütlü tatlı yemesen bile yemeten hemen sonra yeme lütfen...
7 YILDIZ
nutella alışkanlık haline gelmesin sakınnnn.. sahurda 2 dilim kızarmış ekmek yesen şu nutellayı yemesen iyi olacaktı.
yine çorba yine ne olduğu belli değil..
ve pasta hemen yemekten sonra bu 3 gün ne kadar aynı şeyleri yemişsin canım.
bugün nuttella alışkanlık olduğu için puan kırıyorum..
6 YILDIZ
melinda bak bugün çok güzel olmuş. dengeli her şey. tatlıdan kaçıp meyveye dönmüşsün. aşırı karbonhidratda yok sahura yumurta eklersen daha tok tutar aklında olsun. veya yulaf ezmeli tarçınlı yoğurt.
8 YILDIZ
sabah güzel
ama öğleni hiç mi hiç beğenmedim. hem tatlı hemde aşırı karbonhidrat.
akşam kızartma varrrr arnavut ciğeri...
çorban ne çorbası belirtirmisin?
birde baklava hemen yemekten sonra oyyy oyyy.
birde menü saatleri yazarmısın bundan sonra...
5,5 YILDIZ
15 temmuz 2013
Kızlar 2günde 2kilo vermiştim ya.kendime geldim eski kiloma döndüm.hastalıktan oldu bence.sizce bukadar sık oynaması normal mi?
ama ben bugünde , yarında iftara davetliyim, ya yine dikkat etmeye çalışıyorum aslında.. o kadar da salmadım kendimi , ama mecburiyetlik hissi beni şuanda çok rahatsız ediyor, yasaklar ... o yüzden kendimi biraz serbest bıraksam diyorum, , ramazan da istesem de zaten saldıramıyorum yemeklere midem buna müsaade etmiyor çünkü...
ara öğünler kötü olmuş. biraz fındığın miktarı yok mu? 100gr fındık yaklaşık 600kcal günde 1500 kacal alsan bunun 1/3ünden fazlasını sadece 1 ara öğünde doldurmuş oluyorsun. hemde %80i yağ olan bir besinden. ama fındık elbette çok sağlıklı bol E vitamini içerir. ama günlük en fazla 30gr yemek lazım. hatta 10 tane sadece (15gr)13,07,2013
sabah
çeyrek pide
peynir
1 bardak çay
öğlen
1 dilim karpuz
birazcık peynir
ara
biraz fındık
birkaç ceviz
3 hurma
akşam
mercimek çorbası
et sote
2 yk kırmızı prinç pilavı
ara
4 çatal kadayıf :26:
su 2,5 lt
spor yok
14,07,2013
sabah
çeyrek pide
peynir
2-3 çatal reçel
1 bardak çay
Ara
1 dilim karpuz
öğlen
1dilim karpuz
peynir
1dilim ekmek
ara
fındık
akşam
2 dilim börek
1 bardak çay
su 2,5 lt
spor yok
15,07,2013
sabah
1 dilim börek
birkaç lokma pide
peynir
1 bardak çay
ara
iced latte süt köpüklü falan değil ona dikkat ettim soğuk nescafeye vermişler bu adı
öğlen
1 dilim karpuz
ara
75 gr fındık
akşam
2 dilim börek
1 bardak çay
su 2,5 lt
spor yok
bugün en saçma günümdü.
iyi geceler kıslaaaar;
kimler varmış b, bkayım dedim, detoks yaptım bugün çok açııım aç uyyacağım resmen.
hastalık zamanlarında son derece normal maymun..
zaten sana cezam yememe değil yeme cezası olacak. iftara davet edilmen işime geldi.. senin ödevin bugün ve yarın yemek yemek. ev sahibinin tüm yemeklerini yiyeceksin. önce iftarlıkla oruç açılacak sonra çorba içilecek. pide batırılacak. ardından salata çeşitleri tabağa alınacak ve ana yemekten önce yenilecek. ardından pilav da dahil olmak üzere ana yemek yenilecek. çay faslında yanına yapılan ve götürülen tüm tatlılardan yenilecek. oruç açıldıktan sonra zamanını sen tayin etmek üzere 4 bardak su içilecek. tatlı yendiyse meyve, meyve yendiyse tatlı yenmeyecek. bu menüye harfiyen uyulacak. nokta!!
melinda. sana yazdığım açıklamadan sonra ayın 11 inde ve 12 sinde gösterdiğin performansını, çabalarını beğenmiştim. Ancak 13-14-15 hiç iyi değil. gelip menü yazıyorsun hala. ctesi 1 mesaj, pazar günü uğramamışsın. diğerleri için idare edilir bir durum ama senin için değil. çünkü bu senden istenilen bir şeydi. şura ve benim istediğim. pazartesi hafta içi olmasına rağmen gelmemişsin, ve bugün bununla ilgili bir açıklama yerine menünü görüyorum. Sen rica ettin, biz idare ettik. Biz rica ediyoruz sen yapmıyorsun. Benim isteğim sadece takımda kilo veren insanlar görmek değil. Ben birbirinin yanında olan destek olan motive olan insanlar istiyorum. O yüzden kilo alıp geldiğinizde çok da dert etmiyorum. Ama bir takımın ruhuna dahil değilseniz kilo verseniz de mühim değlil. Özetle daha önceki mesajımda da belirttiğim üzere: sarı kart almış bulunuyorsun. o mesajımı alıntılardım ama bulamadım.
içimde fena bir sıkıntı var, uyandığımdan beri kendimi çok mutsuz hissediyorum.. hiçbirey yapmak isteiyorum, cumartesi günü iftara misafirim gelicek, ev temizlemem birşeyler hazırlamam gerekecek, ama hiç hevesim kalmadı, selamet , selamet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?