Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

innuk beni durdurun demişsin ya bir an kendimi yuvarlayıp önüne atasım geldi:)) durdurmak için:))

bengicim bu ceza nedir ben anlamadım??

innuk benimden senden bir farkım yok şuanda , ben kilo almadım ama sürekli kaçamak yapıp bunun vicdan azabını çekmek nasıl birşey çok iyi biliyorum..

13,07,2013

sabah
çeyrek pide
peynir
1 bardak çay

öğlen
1 dilim karpuz
birazcık peynir

ara
biraz fındık
birkaç ceviz
3 hurma

akşam
mercimek çorbası
et sote
2 yk kırmızı prinç pilavı

ara
4 çatal kadayıf :26:

su 2,5 lt
spor yok

Son düzenleme:
14,07,2013

sabah
çeyrek pide
peynir
2-3 çatal reçel
1 bardak çay

Ara
1 dilim karpuz

öğlen
1dilim karpuz
peynir
1dilim ekmek

ara
fındık

akşam
2 dilim börek
1 bardak çay

su 2,5 lt
spor yok

15,07,2013

sabah
1 dilim börek
birkaç lokma pide
peynir
1 bardak çay

ara
iced latte süt köpüklü falan değil ona dikkat ettim soğuk nescafeye vermişler bu adı

öğlen
1 dilim karpuz

ara
75 gr fındık

akşam
2 dilim börek
1 bardak çay

su 2,5 lt
spor yok

bugün en saçma günümdü.

pardon canım saatleri yazmayı unuttum birde dün yumurtalı pastırmaya yağ koyup koymadığımı sormuştun. hayır koymadım su koydum biraz yanmasın diye.

saatlere gelince sabah 9 da kahvaltı öğlen 1 de öğle akşam 7 de akşam oluyor genelde. gece ara öğünleri yatmadan 2 saat önce tüketmeye çalışıyorum, eğer uykum gelmişse tüketmiyorum yemeden yatıyorum. diğer ara öğünlerde açıkcası ne zaman aklıma gelirse yapıyorum ama ssatleri yazmaya özen gösterişrim.

15 temmuz 2013

Kızlar 2günde 2kilo vermiştim ya.kendime geldim eski kiloma döndüm.hastalıktan oldu bence.sizce bukadar sık oynaması normal mi?

hastalık zamanlarında son derece normal maymun..

zaten sana cezam yememe değil yeme cezası olacak. iftara davet edilmen işime geldi.. senin ödevin bugün ve yarın yemek yemek. ev sahibinin tüm yemeklerini yiyeceksin. önce iftarlıkla oruç açılacak sonra çorba içilecek. pide batırılacak. ardından salata çeşitleri tabağa alınacak ve ana yemekten önce yenilecek. ardından pilav da dahil olmak üzere ana yemek yenilecek. çay faslında yanına yapılan ve götürülen tüm tatlılardan yenilecek. oruç açıldıktan sonra zamanını sen tayin etmek üzere 4 bardak su içilecek. tatlı yendiyse meyve, meyve yendiyse tatlı yenmeyecek. bu menüye harfiyen uyulacak. nokta!!

melinda. sana yazdığım açıklamadan sonra ayın 11 inde ve 12 sinde gösterdiğin performansını, çabalarını beğenmiştim. Ancak 13-14-15 hiç iyi değil. gelip menü yazıyorsun hala. ctesi 1 mesaj, pazar günü uğramamışsın. diğerleri için idare edilir bir durum ama senin için değil. çünkü bu senden istenilen bir şeydi. şura ve benim istediğim. pazartesi hafta içi olmasına rağmen gelmemişsin, ve bugün bununla ilgili bir açıklama yerine menünü görüyorum. Sen rica ettin, biz idare ettik. Biz rica ediyoruz sen yapmıyorsun. Benim isteğim sadece takımda kilo veren insanlar görmek değil. Ben birbirinin yanında olan destek olan motive olan insanlar istiyorum. O yüzden kilo alıp geldiğinizde çok da dert etmiyorum. Ama bir takımın ruhuna dahil değilseniz kilo verseniz de mühim değlil. Özetle daha önceki mesajımda da belirttiğim üzere: sarı kart almış bulunuyorsun. o mesajımı alıntılardım ama bulamadım.

Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım...ve ekler,onsuz yaşayamam deme,seni onsuz da yaşatırım.Mevsim geçer,Gölge veren ağaçların dalları kurur.sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur... Aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın... MEVLANA

Alın bakalım motivasyon sözlerinin birincisi. Bu benim hayat felsefem gibi birşey. Evimde dış kapımın girişinde büyük bir şekilde asılı. Hayattan sıkıldığım dönemlerde direk bunu okurum..

Son düzenleme:
iyi geceler kıslaaaar;

kimler varmış b, bkayım dedim, detoks yaptım bugün çok açııım aç uyyacağım resmen.

ara öğünler kötü olmuş. biraz fındığın miktarı yok mu? 100gr fındık yaklaşık 600kcal günde 1500 kacal alsan bunun 1/3ünden fazlasını sadece 1 ara öğünde doldurmuş oluyorsun. hemde %80i yağ olan bir besinden. ama fındık elbette çok sağlıklı bol E vitamini içerir. ama günlük en fazla 30gr yemek lazım. hatta 10 tane sadece (15gr)
ara öğünün söyle olmalıydı 5 fındık, 2 ceviz, 1 hurma.. hurmanın içindeki şekeride unutmayalım. hem karpuzdan zaten şeker almışsın. tüm bu şekerler akşam dayanamayıp kadayıf götürmene neden olmuş bence.
sana notum
6 YILDIZ

bak bak bakk.. yine fındık ve miktar yok. kesin 100gr civarı yedin sonrada börek yedin off bugünüde hiç beğenmedim. neyseki şeker oranı çok yüksek bir menü olmamış.
6 YILDIZ

en kötüsüde bu..
şu börek bitmedi gitti, fındığın ise hiç sonu yok galiba... diğer öğlen menülerine ses etmiyordum. peynir ve ekmek yediğin için karpuzun yanında ama bugün karpuzu sade yemişsin. tabi ondan sonra gözün dönüp fındığa saldırısın. eğer su börek ve fındık bitmediyse komsuya ver artık yeme...

5 YILDIZ

geçen hafta 1 cezanı ben vermiştim defter tutmaktı yapıyormusun foto çekip yükler misin?
2 cezan daha vardı onları seçip yaptın mı tatlım?

iyi geceler kıslaaaar;

kimler varmış b, bkayım dedim, detoks yaptım bugün çok açııım aç uyyacağım resmen.

kendini çok fazla zorlama detoks yapacağım diye. sonra ertesi gün açığı kapatmak için bünyen daha fazla yemek ister..

Pazartesi
izinli
6 yıldız

Salı
izinli
6 yıldız

Çarşamba
izinli
6 yıldız

Perşembe
7 yıldız

Cuma
8 yıldız

Cumartesi
6 yıldız

Pazar
6 yıldız

TOPLAM
45 yıldız

RAPOR
15.07.2013/Salı

Sabah
1 haş yumurta
domates
salatalık
yeşil biber

Öğlen 12:30

50gr light ton balığı
marul, semizotu,salatalık
domates,dereotu
1 küçük lavaş

Ara 14:00

az sütlü nescafe

Ara 16:00
60gr süzme peynir
1 domates
1 salatalık

Akşam 19:00
2 kase tavuklu sebze çorbası
marul salatası

30 dk jillian
2 kupa adaçayı
3 litre su

8 YILDIZ

chentiqqq tavsiyelerin itinayla uygulandı,,, bu akşam da iftara davetliyim, bu akşam da tam tersi bir cezam olsun , sakıncalı şeylerden hiç yemeyeyim olur mu? dün kendimi ödüllendirdim sayılır:S

17 temmuz
sahur
zeytin peynir , haşlanmış yumurta

iftar
domates çorbası
2 adet sandal köfte
1 adet patetesl börek
salata

1 adet tulumba

içimde fena bir sıkıntı var, uyandığımdan beri kendimi çok mutsuz hissediyorum.. hiçbirey yapmak isteiyorum, cumartesi günü iftara misafirim gelicek, ev temizlemem birşeyler hazırlamam gerekecek, ama hiç hevesim kalmadı, selamet , selamet...

16.07.2013
sabah;10:00
aç karnına 1 su bardağı (s.b.) ıhlamur ve 1 s.b. ılık su
3 kayısı 4 adet kiraz 3 y.k. müsli yarım su bardağı süt

ara;12:00

2 s.b. 9 lu çay

öğlen; 02:00

yemekten önce 1 su bardağı ılık su

3 köfte büyüklüğünde kıyma
1 su bardağı yoğurt
haşlanmış kabak
1 adet közlenmiş biber

ara;05:00
1 kupa yeşil çay
3 y.k. müsli
1 elma

akşam;08:30

yemekten önce 1 s.b. ıhlamur
1 yemek tabağı kadar yağlı yeşil salata

ara;10:00
4 adet diyet bisküvi
1 su bardağı yeşil çay

yatış: 12:30

resmen aç uyudum. birde önceki gün şekeri çok yükseltmişsm yada çlok düşürmüşsem ertesi gün daha çok acıkıyorum. önceki gün yaptığımşkeer dengesizliğinden sonra daha çok acıkmıştım.
spor; yok
su;2-3 litre bitki çayları ile birlikte

Son düzenleme:

Hepimizin üstünde bi agirlık ayniyız aynı :/

16.06.2013

Kahvaltı

1 Pop kek
1 fincan çay

Öğle
Karışık zeytin yağlı tabağı
1/2 dilim kadayıf tatlısı

Ara
8-10 ad. sarı kiraz

Akşam

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase salata

Gece

6 parmak gofret
1 halley

Su :1 litre
Spor yok :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…