Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benimkisi sadece bir öneri kaptanımız chentiq gelince o karar verir yeni üye alıp almayacağımız...

oyunun kurallarını biliyorum, bir kaptan olması gerekiyor evet, grup üyelerinin organizasyonu için bu önemli
ama kaptanın tek başına karar vermesi pek de demokratik bir yaklaşım olmasa gerek
aslında demek istediğim lideri lider yapan , tek karar verici mercek haline getiren de biz üyeleriz
en önemli sorun da bu
ülkenin halini de ortaya koyuyor bu kısacık cümle :kaptanımız chentiq gelince o karar verir yeni üye alıp almayacağımıza.

teşekkür ederim arkadaşım, ben daha adil bir grupta olmak isterim

daha adil bir grupta başarılar sana arkadaşım

sana cevap vermenin çokta anlamı olacağını düşünmesemde yinede iki söz söylemek istiyorum.
yukarda yazdıklarını okuyan dikatatörlükle yönetildiğimizi zannedecek. biz kaptanımıza olan saygımızdan bazı kararların onun vermesini istiyoruz. bu tamam saygı ve sevgiye dayalı bir ilişkidir. oyunun kurallarını bildiğini söylüyorsun olay şu ki bu bir oyun değil. hayatımızı değiştirme çababımızdır. ve bunu başarmış biri olan kaptanımız öncülüğünde biribirimize tam destek olarak ve DEMOKRASİ ile bunu başarmaya çalışıyoruz.
ülke sorunununa gelinde burda siyaset konuşmak yasak.
bizim sevgiye dayalı ilişkimizi diktatörlüğüne benzetmek yanlışlıklar denizinde boğulmaktır.

rica ediyorum artık bizim topiğimizde yazma. zaten seni davet etmedik. bunun için yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazacaksın.
adil hayatında başarılar dilerim ve hayatının devamında insanları iki cümle ile değerlendirmemen gerektiğini öğrenmeni umarım..

günaydın kübracım,
sebze çorbasını sevmenize sevindim. aklına gelebilecek tüm sebzeler ile bir şeyler yapabilirsin. denemekten çekinme. ben öyle yapıyorum. evde ne varsa karıştırıp yeni lezzetler türetiyorum. kışın ıspanaklı çorba bile yaptım.
ayrıca beni dinleyip sebze çorbası yapıp pilav yemediğini çok mutlu oldum..
kavun o kadar yemeğin üzerine şişirmiştir. kavun/karpuzdan kaçın çok tatlı meyveler yeme.. 3 ceviz 1 elma ye yiyeceksen.
bugün sahurda fazla kaçırmamış olmanı umuyorum.
ayrıca iftarda madem dışlarda olacaksın şunlardna uzak durmaya çalış. pirinç pilavı/makarna/pide/lavaş/şerbetli tatlılar/yemeğin hemen üzerine meyve

ben tartıldım 60.2yim ben cuma günü annemin yanında olacağım onda dijital tartı yok. perşembe sabah tartılmayı düşünüyorum yani yarın. tabi bu vereceğim kiloyu etkiliyecek.
off off cuma/cumartesi/pazar annemin yanındayım. umarım akşamları fazla yemeyiz. çünkü ne zaman gitsem akşamları dondurma, pasta, kuruyemiş alıyor ve yediriyor. annem beni kilolu görmediği için yedirip duruyor :) kendi de çok zayıf zaten ..

9 TEMMUZ 2013,SALI

SAHUR

1 tabak peynirli makarna(8 ymek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase kayısı kompostosu

İFTAR

1 kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı taze fasülye
Çeyrek pide

1.5 litre su

Bengiş aslında çok acıktım ama sahur yapcaz diye tuttum kendimi ama çok zorlandım kendimi en küçük bi aralıkta direk mutfakta buluyodum buzdolabını açıp içindekileri seyredip kapatıyodum

9 TEMMUZ 2013,SALI

SAHUR

1 tabak peynirli makarna(8 ymek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase kayısı kompostosu

İFTAR

1 kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı taze fasülye
Çeyrek pide

1.5 litre su

melinda hoşgeldin iftar menün çok güzel, iftardan sonra hiç birşey yemedin mi? nasıl başardın bunu

allah kabul etsin melinda.
yalnız sahurda hiç seni tok tutacak bir şey yememiş aksine hemen acıktıracak makarna ve şekerini hızlı düşürecek komposto içmişsin.
daha önce örnek iftar ve sahur menüsü yaynınladım bir göz at istersen. bu yediklerinle iftara kadar dört dönersin.
sahurda kesinlikle protein almasın. yumurta bunun en iyi yolu. 1 yumurta ve 1 yumurta beyazı ile omlet yapabilirsin. sebze yemeği yiyip yanında yoğurt yiyebilirsin. iftarın güzel ama iftardan sonra bir şeyler atıştırmak istersen bu kesinlikle tatlı bir şey olmasın..
makarna ve komposto yüzünden sana

6 YILDIZ

herşey çok güzel giderken o hoşbeş ve kavun işi bozmuş.

6 YILDIZ

9 temmuz salı

14: 00
2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim recelli ekmek

19:30
1 yemek kaşığı patates salatası
1 yemek kaşığı tavuk cigeri

Spor yok
2 litre su

kübra ben mi görmedim geri dönüpü baktım ama senin pazartesi raporunu bulamadım.
birde spor listesini yayınlamadın.

9 temmuz salı

2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim recelli ekmek

Spor yok
2 litre su

maymun çok az yiyorsun bu iyiş değil metabolizman yavaşlar. akşama bir salata veya yoğurt koysaydın bari. nasıl bu kadar yemek ile dayanıyorsunuz walla bilemiyorum.
puan kıracak bir şey yok ama az yemişsin.

8 YILDIZ

9 temmuz salı

2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim recelli ekmek

Spor yok
2 litre su

maymunnn bu ne tatlım böyleee :)) oruç tutar gibi iki öğün yemissin sadece:)) çok az çok.... birde çalışıyorsun hastalanma sonra

Alıştım artık canım . Kalorisi yuksek bisey yedigimde yanina baska bisey yememeye calisiyorum.aslinda hic de az degil cunku zaten 14:00 civarı uyaniyorum sabah öğünüm o yüzden yok..kalkınca peynirimi yumurtamı kahvaltılığımı normal yiyorum. haliyle ara ögünü 16:00 -17: 00 gibi yaptıģımdan aksama da az yiyebiliyorum cok ac olmuyorum zaten aksam uzeri yedigimden.sırf gece acıkıp biseylere saldırmıyım diye yiyorum akşamı.Artık bünyede alıştı gece yemek yemiyorum hiç..acıksam bile uykularım kaçmıyor.
Saat 14:00 dan akşam 20:00 a kadar yediklerim pek de az değilmiş dimi :)

Son düzenleme:

Canım ara öğün yiyorsan o başka, ara öğününü yazmamıssın ama

bu akşam iftarı dışarıda yapacağımızı söyledim ya, bu iftarı çekilişle kazandım, bedavaya çamlıca da iftar yapacağız, ne tutumlu hatunum di mi ama:))

Dun yemedim ama genelde yiyorum.ac birakmiyorum kendimi.

aç hissetmiyorsan çok problem değil ama günde 1000 kcal altında yemek metabolizmayı yavaşlatır. ayrıca kişisel bir soru nasıl aç hissetmiyorsun yaaa ben 7/24 açım ki hepinizden çok yiyorum

kızlar ben bir şey merak ediyorum..
hepimiz kilo alma maceramızı anlatabilir mi nasıl oldu bu durum. ilk defa mı diyet yapıyoruz daha önce diyet yapıp istediğiniz kiloya ulaşıp sonra geri aldınız mı?

soruma önce kendim cevap vereyim.
lise ve ünide hiç kilo sorunum yoktu belki çok zayıf değildim ama sanırım basenlerim bu kadar dikkat çekmiyordu yada ben bunun farkında değildim. çok yemezdim. fazla aburcubur sorunum yoktu.
sonra şuan yaşadığım yere taşındım. 1-2 yıl kilo sorunum yine yoktu. bir kış hiç dikkat etmeden (o zaman nişanlım burda yaşıyordu ) her gün poğaça kurabiye kek yaptım akşamları götürdük bunları mideye olmadı meyve yedik. bir öğünde 3 çeşit yemek yiyordum. birde baktım ikimizde kilo aldık. sonra her kış kilo al her yaz kilo ver derken 3-4 yıldır böyle devam ediyor. ama hiç 56ya ulaşamadım.
bakalım bu sene 56 olup orda kalmak istiyorum. tabi bu diyet hali metabozimamı yavaşlattı yeme bozukluğuna neden oldu..
işte benim hikayem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…