benimkisi sadece bir öneri kaptanımız chentiq gelince o karar verir yeni üye alıp almayacağımız...
oyunun kurallarını biliyorum, bir kaptan olması gerekiyor evet, grup üyelerinin organizasyonu için bu önemli
ama kaptanın tek başına karar vermesi pek de demokratik bir yaklaşım olmasa gerek
aslında demek istediğim lideri lider yapan , tek karar verici mercek haline getiren de biz üyeleriz
en önemli sorun da bu
ülkenin halini de ortaya koyuyor bu kısacık cümle :kaptanımız chentiq gelince o karar verir yeni üye alıp almayacağımıza.
teşekkür ederim arkadaşım, ben daha adil bir grupta olmak isterim
oyunun kurallarını biliyorum, bir kaptan olması gerekiyor evet, grup üyelerinin organizasyonu için bu önemli
ama kaptanın tek başına karar vermesi pek de demokratik bir yaklaşım olmasa gerek
aslında demek istediğim lideri lider yapan , tek karar verici mercek haline getiren de biz üyeleriz
en önemli sorun da bu
ülkenin halini de ortaya koyuyor bu kısacık cümle :kaptanımız chentiq gelince o karar verir yeni üye alıp almayacağımıza.
teşekkür ederim arkadaşım, ben daha adil bir grupta olmak isterim
bengicim gayet güzel bir menü olmuş, dün akşam senin tavsiyenle ilk kez sebze çorbası yaptım:)) çok beğendim , eşimde beğendi :)) domatesli yaptım ben biraz da ekşi oldu ımmmhhh tam iftar çorbası:)) onun dışında dün akşam başarılı bir iftar yaptığımı düşünüyordum taki eşim beni kavun yemeye zorlayana kadar o kavun beni öyle rahatsız etti ki anlatamam,, tecrübe oldu bana bir daha iftardan sonra öyle sulu meyvelerden yemeyeceğim... bu akşam iftarı dışarıda yapacağız,, yine kaçırmamaya çalışacağım..
bu arada bu sabah tartıldım , chentiq çarşamba ara tartı gününüz olsun demişti ve ben 52 kg geldim:))
Akşam yemeğinde sadece meyve yemeni doğru bulmuyorum canım. onları yiyip sonra nasıl acıkmadın anlamadım. öğlende karbonhidrat yiyip acıkmamışsın. normalde bunları yiyen acıkırdı.
başka bir şey yemediğin için yediklerin sorun teşkil etmiyor. o yüzden
8 yıldız
9 TEMMUZ 2013,SALI
SAHUR
1 tabak peynirli makarna(8 ymek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase kayısı kompostosu
İFTAR
1 kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı taze fasülye
Çeyrek pide
1.5 litre su
9 TEMMUZ 2013,SALI
SAHUR
1 tabak peynirli makarna(8 ymek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase kayısı kompostosu
İFTAR
1 kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı taze fasülye
Çeyrek pide
1.5 litre su
9 temmuz
sahur 03,30
çeyrek peynirli gözleme
1 adet haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir
domates salatalık
iftar 20.45
1 kase sebze çorbası
1 tabak kurufasulye
salata/ yoğurt
22,00
3-4 eti hoşbeş
kavun
2 litre su
9 temmuz salı
14: 00
2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim recelli ekmek
19:30
1 yemek kaşığı patates salatası
1 yemek kaşığı tavuk cigeri
Spor yok
2 litre su
9 temmuz salı
14: 00
2 yumurta
1dilim peynir
1 dilim recelli ekmek
19:30
1 yemek kaşığı patates salatası
1 yemek kaşığı tavuk cigeri
Spor yok
2 litre su
:18:
fazla yemiş olsan yediklerin zararlı olurdu ama çok az yiyorsun nasıl başarıyorsun merak ediyorum..
poğaçayı beğenmesemde menün o kadar az olduğu için hiç sırıtmamaış. akşamda o kadarcık yiyip nasıl doydu. patatesi az yemen çok iyi ama birazda yoğurt yeseydin keşke..
8 yıldız
Alıştım artık canım . Kalorisi yuksek bisey yedigimde yanina baska bisey yememeye calisiyorum.aslinda hic de az degil cunku zaten 14:00 civarı uyaniyorum sabah öğünüm o yüzden yok..kalkınca peynirimi yumurtamı kahvaltılığımı normal yiyorum. haliyle ara ögünü 16:00 -17: 00 gibi yaptıģımdan aksama da az yiyebiliyorum cok ac olmuyorum zaten aksam uzeri yedigimden.sırf gece acıkıp biseylere saldırmıyım diye yiyorum akşamı.Artık bünyede alıştı gece yemek yemiyorum hiç..acıksam bile uykularım kaçmıyor.
Saat 14:00 dan akşam 20:00 a kadar yediklerim pek de az değilmiş dimi :)
Canım ara öğün yiyorsan o başka, ara öğününü yazmamıssın ama
Dun yemedim ama genelde yiyorum.ac birakmiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?