pazartesi gününden 1. olmak için çalışmaya başladık umarım başarılı oluruz.Yeni kişi alacağım almasına ama, bu durumda takımın ivme sorumluluğunu üzerimizden atmış olmuyor muyuz? Çok gevşek davranmaya başladık. Bu hafta 1. olmaya niyetlendim ben ona göre.. Çünkü bundan sonra ramazan geliyor. Gelmeden önceki son hafta 1. olup kapatmalıyız. Ona göre lütfen boğazınızı tutuuuuuuuun...
Bengi, senden de bireysel bekliyorum. Listende sporları görmek istiyorum. Karşına koy ama yeme önerisini beğenmedim. Bu takımda onu yapacak iradede birini göremiyorum
Bazen beni hiç dinlemediğinizi düşünüyorum. Dün paylaştığım 8 dakikalık videoyu kimler yaptı? Melinda, sınavların bitti neden yoksun? Maymun nerelerdesin? Hedef listesindeki farka baktınız mı?
İnnuk;
Bengi; menün güzel ama 1,5 saat yogaya biraz çeki düzen verelim. Kardio ekle sen biraz.. Yoga düzenler, biz efor sarfedelim
Gdogan; umarım spor yapmışsındır. Göremedim. Yapmışsan 10 numara olmuş...
Baktım canım hedefime 4 kilo var şu an.13günde 4 kilo verebilirim umarımYeni kişi alacağım almasına ama, bu durumda takımın ivme sorumluluğunu üzerimizden atmış olmuyor muyuz? Çok gevşek davranmaya başladık. Bu hafta 1. olmaya niyetlendim ben ona göre.. Çünkü bundan sonra ramazan geliyor. Gelmeden önceki son hafta 1. olup kapatmalıyız. Ona göre lütfen boğazınızı tutuuuuuuuun...
Bengi, senden de bireysel bekliyorum. Listende sporları görmek istiyorum. Karşına koy ama yeme önerisini beğenmedim. Bu takımda onu yapacak iradede birini göremiyorum
Bazen beni hiç dinlemediğinizi düşünüyorum. Dün paylaştığım 8 dakikalık videoyu kimler yaptı? Melinda, sınavların bitti neden yoksun? Maymun nerelerdesin? Hedef listesindeki farka baktınız mı?
Çok güzelmiş önerin .ben haketmiyorum diye kıyafet almıyorum.ihtiyaçtan alıyorum bitek.ama ayakkabı hastalıgım var.Kızlar size bir motivasyon önerisii..
Vermeyi hedeflediğiniz her 1 kg için kendinize bir hediye alın.
Şöyleki..
Çok beğendiğiniz ayakkabıları şimdi almayın 1 kg verdiğimde alacağım diye kendinize söz verin..Ama o kiloyu verince hemen alın..
walla süper yöntem.. Ben şu aralar kıyafet bakınıyorum ama şimdi kendime söz verdim 63 ü görünce kendime güzel bir yazlık elbise alacağım. Hatta size fotosunuda göstereyim
Eki Görüntüle 747372
Geldim canım artık :) ben de pazap günü nöbet yapamadımgünaydın kızlar,
dün nöbetçi olduğum halde topikle ilgilenemedim üzgünüm. çok başım ağrıyodu. bugünde acayip karnım ağrıyor yataktan kalkıp zor işe geldim. haftalık listelerinizi yayınlayamadım dün. bugün yayınlamaya çalışacağım yavaş yavaş..
maymun; cuma/cumartesi/pazar menülerin yok ayrıca nerelerdesin kuzum 2 gündür görmedim seni..
Herşey istedigin gibi olur umarım.çok heycanlı :)kaptamın bende kendimden iki haftadır hiç memnun değilim. yeni kararlar aldım bu yeni ay için.. malum düğünde yaklaşıyor. bu ay kilo verip sonrada kilomu sabitlemem lazım..
yeme ataklarımdan kurtulmam lazım...
ama başaracağım..
menülere sen yokken bir sistem getirmiştim haftalık yıldızları veriyorum her gün için 8 yıldız üzerinden değerlendiriyorum. toplam hafta boyunda 40 yıldızın altındakiler suraya havale oluyor..
görev dağılımı aklımda kaldığı kadarı ile
bengi: menülere bakan
gdogan: spora bakan
innuk: su ve bitki çaylarına bakan
melinde: resimlere bakan
maymun: arge
sura: ödev bakanı
kübracım; düğün hazırlıklarını sormuşsun;
düğün yeri hazır havuz başında merkezi bir otelde olacak. otel sandalye giydirmesi ve gelin dağmak masasını yapıyor. kurupasta, meşrubat ve pasta ikram edilecek. oetlin video foto çekimi var düğün esnasında. ayrıca müzisyenlerinede para ödemek zornda kaldım mecbur tutuyorlar. ama ben o müzisyeni beğenmeyeceğim için 3+1 grup tutacağım ayrıca. düğünde havai fişek kesinlikle olmayacka çünkü havai fişek atımasına karşıyım hayvanlara zarar veriyor. kuşları öldürüyor. köpekleri korkutuyor..
konfeti ve volkan olacak.. bunu ayrıca bir şikete mi veririm biz mi yaparız bilmiyorum araştıracağım..
gelinliğimi nişanlımın ablası dikecek. modelini seçtim. sade güpürlü bir model. damatlıkta klasik takım elbise siyah veya klasik smokin olacak. davetiyelerin tasarımını kendim yaptım. baskıya verilmesi kaldı. nikah şekeri olarak arkadaşım ile nikah kurabiyesi hazırlayacağız.. ayrıca nikahı düğünden 1 hafta önce falan şuan bulunduğum ilçede yapacağım. burda tandığım insanları çağırcağım. belediyenin salonunda veya ayarlayabilirsem başka bir yerde olacak..
işte aklıma gelen hazırlıklar bunlar..
Ilknurcum nasıl oldun?Kızlar doktordan geldim şimdi...
Durum sandığımdan da kötüymüş.. 10 tane iğne yazdı sabah akşam hemde :18::18:
hiç sevmem iğne olmayı ödüm kopar..
Off napcam ben yaa
Kızlar günaydııınBen geri döndüm geçmişi okudum da 40 sayfa 30 sayfam kaldı onu da okucam inş okuduğum yere kadar bi sıkıntı yoktu beni hep idare etmişsiniz son 30 sayfada takımdan çıkarılmadım dmi Orayı da en kısa zamanda bitircem ben fotoğraflardan sorumluymuşum güzel şeyler paylaşıcam inş Finallerim bitti çok şükür ama ben nası dayanmışım hala şaşıyorum kendim çok sıkıntılı bi dönemdi her gün sınavım vardı cumartesi ve pazar da dahil olmak üzere tüm bir yılın konusuna sadece bir gece çalışmak çok sıkıntılıydı insan hiç kendini yeterli hissedemiyo soraa bizim pratik sınavlarımız vardı uygun hastayı biz buluyoduk ve kaç kişinin peşinden koştuk öyle buraya hiç giremedim çünkü herşeyi halletmem için çok kısıtlı bi zamanım vardı ve ders çalışırken ara veremiyodum ben çünkü versem konular yetişmiyodu sadece artık kafam basmadığında yatağıma iki dakika uzanıyodum hem bedensel hem zihinsel çok yoruluyodum çok şükür bitti Yemek konusunda çok zamansız yiyodum.Öğlenim akşamım birbirine karışıyodu hiç bişey yemedğim günler oldu pratik sınav sonucu beklerken ağlıyoken arkadaşımın bağıra bağıra ağzıma bişeyler tıktığı günler oldu.Bunun dışında sınavımız iyi geçip de gidip kebap yediğimiz günler de oldu.İnanın ben yaşamıyo gibiydim o yüzden kilomu da çok takip edeömedim kendime de pek bakamadım bi ara tüm verdiğim kiloları geri aldım sandım ama çok şükür 55ten daha yukarı çıkmadım 56yı hiç görmedim artık kaldığım yerden devam ediyorum.Bu arada hiç bir pratik sınavımdan kalmadım şimdi teoriklerin sonucunu bekiyorum
1 TEMMUZ 2013,PAZARTESİ
SABAH
2 dilim ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost
1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
ÖĞLE
1 dondurma
AKŞAM
1 kase yayla çorbası
2 ymek kaşığı taze fasülye
2 çatal pilav
3 köfte
2 litre su
1 saat yürüyüş
1 07 2013 pazartesi
▶Sabah
1Kupa nescafe
1,5 dilim peynir
2dilim ekmek
▶Öglen
Xpress coffee (130 kalori )
▶Akşam
çeğrek tost
1Buçuk saat yüzme
2litre su
2 07 2013 salı
▶Öglen
1Kupa yeşil çay
1Dilim peynir
3zeytin
1Yumurta
2dilım domates
3dilim salatalık
2dilim ekmek
▶Akşam
1Kase tavuk çorbası
1Dilim ekmek
2litre su
Spor yok
günaydınnlar kızlar
takımda hareketlilik gördüm sevindim... böyle sabahları bende enerji ile uyanıyorum, ama eve gidene kadar enerjimden eser kalmıyor malesef( neyse yeni bir gün yeni umutlar...
innukcum izine mi ayrıldın sen , ne güzel ya... bu sene benim izin durumlarım çok karışık , belki hiç izin kullanamayabilirim, ama tatile çok ihtiyacım var çok...
bu arada ben kendimdeki motive eksikliği sebebini buldum,, kafamdaki 52 hedefine çok yakşatığım için artık kendimi sıkamıyorum,, keşke baştan hedefimi 50 yapsaydım şuanda bu halde olmazdım.... ama yinede elimden geleni yapmaya devam edeceğim...
Günaydın Kübracım,
Evet bu hafta sonu izne ayrılıyorum.2,5 senedir gitmediğim memleketime gideceğim. Gitme işi belli olmadan hiç özlemiş gibi hissetmiyordum ama şimdi özlediğimi fark ettim.
Motivasyonunu kaybetme kübra o kadar kilo vermişsin 2,5 kiloyu mu veremeyeceksin. Zaten sen artık yemekten kısamazsın sen spora odaklan.. zaten biraz sıkılaşırsan 50 kg olmana gerek bile kalmayacak biliyorsun değil mi?
nuggetler kızartma sanırım..2 temmuz
sabah kepekli ekmekle yapılmış soğuk sandviç
öğlen
3-4 yk ıspanak kavurma
1 kase yoğurt
2 adet nugget
salata
akşam
1 dürüm
1,5 litre su
1 bardak yeşilçay
nuggetler kızartma sanırım..
akşamı dürümü ise hiç beğenmedim. pek sağlıklı bir gün olmamış.
kızartma
akşam fazla karbonhidrat
6 yıldız[/QUOT
evet kızartma , son günlerde hiç sağlıklı beslenmiyorum zaten farkındayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?