çok güzel menü diyecektim amaaaa25 haziran
Sabah
Domates peynir ve biberli omlet.(2yumurtadan az yaglı)
Öglen
Kardeşimin cipsinden otlandım biraz
2küçük kurabiye
Akşam
1Kare şehriye çorbası
Yarım tabak bezelye
2 çatal pilav
Spor yok
2litre su
hala kimse programı indirip indirmediğini söylemedi
şuracım ben indiremedim evdeki internet 128 kb hızda( işyerinde de bu pc de muhasebe programı olduğu için başka program indiremiyorum, birkere virüs belasına bulaştımda şöyle yapmayı düşünüyorum, yarın buraya kendi pc mi getireceğim, ona budan indireceğim, ama ben bu programı biraz araştırdım, hep karşıma p90x diye videoları çıktı , torentten indir demiştin, o nasıl oluyor ,az biraz anlatabilirmisin?
ya da bengicim sende indirmiştin değil mi? torent dediğiniz şey bir site mi nedir?
Bengicim benim pazartesi raporum eksik
24 Haziran pazartesi
Sabah
1Dilim ballı kepekli ekmek
1Yumurta
1Dilim peynir
Öglen
1Dilim karpuz
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 patates dolması ( biber dolmasının patates içine yapılanı.
10 patates kızartması
Patatesı çok kaçırdım kızlar
2litre su
Spor yok
günaydın bengicim spor listesi aşağıdaki gibi
Eki Görüntüle 742960
görüldüğü üzere sporda da dökülüyoruz malesef( haftasonuna doğru bir rehavet başlamış (
bu arada fikrin çok güzel olmuş,, ben de gün içinde sürekli karar verip akşam totomu kıpırdatamayanlardanım...
26 haziran yapılacaklar
2 litre su içilecek
2 bardak yeşil çay içilecek
yemek yapılacak, kahvaltıyla geçiştirilmeyecek !!!
mutfak perdesi ütülenecek
yatak odası perde ve güneşliği yıkanıp ütülenip takılacak
çamaşırlar toplanıp katlanıp yerleştirilecek
beyazlar makinaya atılacak
bulaşık makinası boşaltılacak
kalça baak egzersizi yapılacak
yemekten sonra meyve yenmeyecek!!!!
şuracım ben indiremedim evdeki internet 128 kb hızda( işyerinde de bu pc de muhasebe programı olduğu için başka program indiremiyorum, birkere virüs belasına bulaştımda şöyle yapmayı düşünüyorum, yarın buraya kendi pc mi getireceğim, ona budan indireceğim, ama ben bu programı biraz araştırdım, hep karşıma p90x diye videoları çıktı , torentten indir demiştin, o nasıl oluyor ,az biraz anlatabilirmisin?
ya da bengicim sende indirmiştin değil mi? torent dediğiniz şey bir site mi nedir?
yarın şu program olayını halledeceğim inşallah, kızlar birde çok az kişi kaldık, fazla paylaşım yapamıyoruz o yüzden de motivemiz düştü( melinda yok, chentiq yok... beni bu durumlar çok etkiliyor, annem diyetisyene gidiyor şuanda koskocaman kadın benden daha azimli ya ( haftada 4 gün yürüyüş yapıyor, ben eve gidince sadece tembellik yapıyorum
kübracım merak etme toparlanacağız bak cuma günü melindanın sınavları bitiyor. kaptanımızda işlerini toparlayıp yakında dönecek. innuk biraz az giriyor bugünlerde hep birlikte kulağını çekelim onun..
sen pazartesi salı raporunu yayınladın da ben mi görmedim?
Slm kızlar...
Dün felaket kötü bir gün geçirdim.. Siteye girdim okudum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Sinirlerim harap durumda..
Ben bir şeyleri yoluna koymaya gayret ederken bir şey çıkıyor ve her şey bir anda alt üst oluveriyor..
Şimdi işlerimi biraz toparlayıp geleceğim..
Kusura bakmayın ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?