Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın 10. takım sakinleriiiii
hepimizin motivasyonu kayboldu ama toparlanmamız lazım kaptanımız döndüğünde hepimizi iyi ve incelmiş bulmalı bu yüzdne bir önerim var hepimizi güne başladığında 5dk siteye girip o gün yapacaklarının bir listesini yazsın. sonrada akşam hangilerinin yaptığını yazsın. benim üzerimde acaip bir yorgunluk tembellik var bunu atarsam diyet motivasyonumda artacak. ben bugünün ilk listesini yapayım.

26 haziran
-karbonhidrat yenilmeyecek
-3 litre su içilecek
-bitki çayı içilecek
-terziye gidilecek
-annemi arayacağım
-saat 18:00da spor yapılacak
-spordan sonra yerler süpürülecek
-bulaşık yıkanacak
-çamasır yıkanacak
-etraf toplanacak

not:
-kübra spor listesini yayınlayacak ve pazartesi salı raporunu
-ilknur su ve bitki çayı listesini ve pazartesi salı raporunu
-şura pazartesi-salı raporunu
-maymun- salı raporunu
-bengi pazartesi ve salı raporu
-melindayı hala bekliyoruz..

çok güzel menü diyecektim amaaaa
o kurbiyeyeide görmzezden gelirim ara öğün sayılır amaaaaa cipsi neden yedin tatlım yaaa...

günaydın bengicim spor listesi aşağıdaki gibi

görüldüğü üzere sporda da dökülüyoruz malesef( haftasonuna doğru bir rehavet başlamış(

bu arada fikrin çok güzel olmuş,, ben de gün içinde sürekli karar verip akşam totomu kıpırdatamayanlardanım...
26 haziran yapılacaklar
2 litre su içilecek
2 bardak yeşil çay içilecek
yemek yapılacak, kahvaltıyla geçiştirilmeyecek !!!
mutfak perdesi ütülenecek
yatak odası perde ve güneşliği yıkanıp ütülenip takılacak
çamaşırlar toplanıp katlanıp yerleştirilecek
beyazlar makinaya atılacak
bulaşık makinası boşaltılacak
kalça baak egzersizi yapılacak
yemekten sonra meyve yenmeyecek!!!!

hala kimse programı indirip indirmediğini söylemedi

şuracım ben indiremedim evdeki internet 128 kb hızda( işyerinde de bu pc de muhasebe programı olduğu için başka program indiremiyorum, birkere virüs belasına bulaştımda şöyle yapmayı düşünüyorum, yarın buraya kendi pc mi getireceğim, ona budan indireceğim, ama ben bu programı biraz araştırdım, hep karşıma p90x diye videoları çıktı , torentten indir demiştin, o nasıl oluyor ,az biraz anlatabilirmisin?
ya da bengicim sende indirmiştin değil mi? torent dediğiniz şey bir site mi nedir?

Bengicim benim pazartesi raporum eksik

24 Haziran pazartesi

Sabah
1Dilim ballı kepekli ekmek
1Yumurta
1Dilim peynir

Öglen
1Dilim karpuz
1 bardak yeşil çay

Akşam
1 patates dolması ( biber dolmasının patates içine yapılanı.
10 patates kızartması

Patatesı çok kaçırdım kızlar

2litre su
Spor yok

Canım torenti de indirmek gerekicek.burdan biraz karışık olur .netten bak istersen daha iyi anlarsın

26 Haziran çarşamba

*2 kupa yeşil çay içilecek
*2 bucuk litre su içilecek
*en az 15 dk dans edilecek.
*kızçelere yıldızlar hazırlanacak
*yenilen herşey tele de kaydedilecek
*kil maskesi yapılacak
* kuaföre gidilecek
*1saat yürüyüş yapılacak
*kaçamak yapılmayacak!!

Çalıştıgım zamanları yazmadım.

Kızlar yarım litrelik bira bardagını su bardagı yaptım artık çok daha kolay su içiyorum.

Son düzenleme:

hepimiz epey işin ucunu kaçırmışız..
öğelen sadece karpuz yediğin için akşam acıkmışsın tabi. öğlen bari karpuzun yanıan biraz peynir yeseydin kan şekerin daha yavaş yükselirdi.
patates dolmasına gelince biber dolması daha masum görünüyor. karbonhidrat bombası yapmışsın extra kızarmış patatesler ise felaket

allahım bu nasıl bir spor listesi hepimiz korkuncuz.... bende hafta sonu gelince salmışım....kendime acayip kızıyorum..

RAPOR
24.06.2013/Pazartesi

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
1 salatalık
25 gr süzme peynir

Öğlen 12:10
kabak yemeği

Ara 14:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 15:15
simit

Akşam 17:30
1 hamurger

gece 20:30
dondurma
kabak çekirdeği

bengi ne yaptın sen nasıl kötü nasıl kötü bir menü bu. git kendini yüksek bir binadan at....

RAPOR
25.06.2013/Salı

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
25 gr süzme peynir

Öğlen 12:30
300gr haş tavuk but

Ara 14:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Akşam 17:00
1 yumurta ve 15gr tulum peyniri ile omlet
25 gr süzme peynir
25 gr keçi peyniri

Gece 19:30
küçük kase dondurma(dünden buzdolabında kalan)

spor yok (belim ağrıyor)
su 2,5 lt
2 kupa adaçayı
1 kupa form çayı

ben torentleri indirmek için vuze diye bir program kullanıyorum ama sadece mp4 versiyonunu zipli halde indirebildim yani pek işime yaramıyor. şimdi ares diye bir program kullanacağım.

Son düzenleme:
yarın şu program olayını halledeceğim inşallah, kızlar birde çok az kişi kaldık, fazla paylaşım yapamıyoruz o yüzden de motivemiz düştü( melinda yok, chentiq yok... beni bu durumlar çok etkiliyor, annem diyetisyene gidiyor şuanda koskocaman kadın benden daha azimli ya( haftada 4 gün yürüyüş yapıyor, ben eve gidince sadece tembellik yapıyorum

Sura260511 :

Gdogan : 1 Kupa Yeşil Çay

Bengi_arwen :
1 kupa adaçayı, 1 şişe maden suyu, 1 fincan yeşil çay

Maymunarmut :

İnnuk :

Son düzenleme:

kübracım merak etme toparlanacağız bak cuma günü melindanın sınavları bitiyor. kaptanımızda işlerini toparlayıp yakında dönecek. innuk biraz az giriyor bugünlerde hep birlikte kulağını çekelim onun..
sen pazartesi salı raporunu yayınladın da ben mi görmedim?

Slm kızlar...

Dün felaket kötü bir gün geçirdim.. Siteye girdim okudum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Sinirlerim harap durumda..
Ben bir şeyleri yoluna koymaya gayret ederken bir şey çıkıyor ve her şey bir anda alt üst oluveriyor..

Şimdi işlerimi biraz toparlayıp geleceğim..

Kusura bakmayın ne olur..

inşallah.. belkide bu kaçamaklar bize iyi gelecek , yeniden başlamış gibi hevesli azimli olacağız.. evet yayınlamadım , buraya yazılacak gibi değiller çünkü,, ( hatırladığım kadarıyla yazacağım artık senin gözünden de kaçmıyor maşallah

canım ya noldu ki? bazen sıkıntılar imtihanlar üst üste gelir evet, ama sabret,, herşey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…