Burda ne güzel şeyler olmuşÇok çok çok özledim sizi cumaya bitiyo inş sınavlarım artık hep buralarda olcam Bugün 18.sınavıma girdim 21 son inş Çok aşırı yoruldum ama ne yiyorum ne içiyorum hiç darkında da değilim ama bi kilo falan aldım bu çok moralimi bozuyo cumadan sora kendimi kampa alcam sizi çoooook seviyorum cumaya görüşürüz
22.06.2013 Cumartesi
Kahvaltı 11:00
8-9 tane zeytin
2 dilim beyaz peynir
Ekinezya çayı 1 kupa
Ara 14:30
2 Avuç Kiraz
3-4 tane erik
Ara 17:00
4-5 dilim kek
Akşam yok...
Su 1 litre
Spor yok
canım bu mu çok yediğin ya, ben dün gece şişkinlikten uyuyamaz durumdaydım neredeyse, bana evde olmak yaramıyor ya( çalışmıyor olsam akşama kadar evde dolabı tırtıklar dururdum heralde,, burada yiyecek birşey bulamayınca mecbur tutuyorum boğazımı
Burda ne güzel şeyler olmuşÇok çok çok özledim sizi cumaya bitiyo inş sınavlarım artık hep buralarda olcam Bugün 18.sınavıma girdim 21 son inş Çok aşırı yoruldum ama ne yiyorum ne içiyorum hiç darkında da değilim ama bi kilo falan aldım bu çok moralimi bozuyo cumadan sora kendimi kampa alcam sizi çoooook seviyorum cumaya görüşürüz
Sura260511 : 2 Kupa
Gdogan :
Bengi_arwen :
Maymunarmut :1 kupa yeşil çay
İnnuk :
kızlar günaydın, dün iknur, kübra ve maymun beni yedek kaptan olarak önermiş. eğer herkes aynı fikirdeyse elbette yardımcı olmak isterim. kaptanımın yerini dolduramam ama ufak tefek aksayan şeyleri kontrol edebilirim..
kızlar bugün burası çok sessiz kalmışşş.... ben buraya yazmayınca yemekleri cozutuyorum ya( haftasonundan beri birtürlü toparlayamadım kendimi... irademin düştüğünü hissediyorum ( üzerime bir tembellik yiyip yiyip yatmak istiyorum ben ya (
hala kimse programı indirip indirmediğini söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?