Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

22.06.2013

Sabah
Bir yumurta zeytinyagli
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarim bardak yesil cay

Ara
1dilim karpuz

Ara
2tane dolma biberi

Aksam
Balik corbasi
Pilic kavurma guvecte
5tane Elma dilim relates 4 OK pilav

Ara
1bardak cay
2tatli kasigi volkanik ve dondurma
1 soda

Su 2.5 gecmistir
Spor yok

22 haziran cumartesi

Sabah
2yumurtadan az yaglı omlet
2dilim kepek ekmek

Ögle
Çok az şeftali suyu üzerine sade soda ve buz

Akşam
Mantarli tavuk sote
Salata
2 çatal pilav
1lokma maymundan pizza otlandım

1Sade soda
2 bira
Birbucuk litre su
Spor yok

Yaaaa çok üzüldüm.. Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun..

Günaydın kızlar....

Chentiq umarim iyidir. Yalniz bu durumda dahi girip Haber verdigi icin ona minnettarim. Bizi Nekadar benimsedi sagolsun. Allahim onlarin icine ferahlik versin. Bu arada kizlar bu hafta kendime pazar kahvalti odulu verdim. O nedenle bu aksam kahvaltisiz bir menu yazacagim

22 haziran 2013
9,30
sabah kepekli ekmek arası soğuk sandviç

14,00
1 adet muz

17,00
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

5-6 yeşil erik
spor yok

kızlar dün bütün gün temizlik yaptık , camlarımı sildim dip köşe temizlik yaptım eşimde sağolsun evdeki halıları ve koltukları yıkadı, halı yıkama makinasıyla, eşimden bu kadar performans beklemezdim şaşırttı beni o yüzden şuanda evde serildik yatıyoruz yorgunluktan ölmüşüz resmen... akşam serinliğinde dışarı çıkmayı düşünüyoruz bu arada bu sabahki kahvaltı da bana ödül oldu şuranınki gibi görüşürüz kızlar..

Kızlar bugünün nöbetçisi olarak yine ilgilenemedim.Havalandıramadım burayı :)
Memlekete geldim koşturdum çok.Nasıl durumlar?haftasonuna çok yüklenmediniz umarım

Sabah
1Kumru (kahvaltılık olandan )

Öğle
Et dürüm ( otogarda yedim )

Aksam
3 çatal pilav
1Karnıyarık

1Buçuk litre su
50dk yürüyüş

Son düzenleme:
kızlar kaptanımız belirsiz süreyle aramızdan ayrıldığı için o gelene kadar geçici bir kaptan tayin edilmesini püsküüte talep edeceğim ne dersiniz hem böylelikle chentiqin aklıda burda kalmayacaktır.

kızlar chentiq malesefki üzücü bir olay nedeni ile belirsiz bir süre aranızda olamayacak... Bu durumda takımınız kaptansız kalmış bulunmakta... malesef ki kaptan yardımcısı belirlenmemiş takımınızda... chentiq gelene kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım ama sizlerle onun ilgilendiği gibi ilgilenemem çünkü benim takımım sizden de kalabalık bir takım ...

bu durumda nasıl bir çözüm bulabiliriz diye öncelikle size sormak istiyorum... anladığım kadarı ile iç işleyişinizde bakanlıklar kurmuş ve oturtmuşsunuz yine bu uygulamanıza devam edebilirsiniz.. tek sorun cuma günleri liste hazırlamak ve bildirim alanına paylaşmak sa eğer bu konuda yardımcı olurum...

bu arada kendi içinizde bir kaptan yardımcısı belirleyebilirsiniz...içinizde bu işi yapabilicek bir aday çıkarabileceğinizi düşünüyorum.. belirlediğiniz kişiye bende elimden geldiğince yardımcı olurum.. sadece bende değil takımımdaki herkes bu konuda sizlere yardımcı olacaktır...

şimdi sizden fikirlerinizi belirtmenizi istiyorum .. ne yapalım nasıl ilerleyelim ...

Günaydın kızlar
bugünün nöbetçisi benim kepenkleri kaldırayım, topiği havalandırayım..

bugün menü raporlarını yayınlayıp yıldız vereceğim..
şura püsküvite söyleyip yedek kaptan ataması iyi olur.. bizde kaptanımız yok diye kendimi salmayalım..
hoş ben kötü bir haftaonu geçirdim ama neyse toparlarım..

günaydın kızlar,, yedek kaptan konusunda bir önerim var, bengi yedek kaptan olabilir bence.. ayrıca bizde ona yardımcı olabiliriz,,, bu arada pazar günüm çok kötüydü, resmen mideme eziyet ettim, niye böyle birşey yaptım bilmiyorum ama offf(

kızlar menüleri yayınlayacağım
eksikleri yazıyorum
Gdogan; pazar
innuk: cumartesi,pazar
sura :çarşamba(unuttum dedi), pazar

RAPOR
22.06.2013/Cumartesi

Sabah 10:00
1 haş yumurta
1 hindi füme
20 gr tulum peyniri

Öğlen 14:30
1 yumurta
20 gr lor ile omlet

Ara 17:00
1 yumurta
1 hindi füme
süzme peynir
keçi peyniri
tulum peyniri

Gece

2 votka bitterlimon
çerez
6 adet sarma

su 2 lt
2 kupa adaçayı
1 form çay

spor yok

23 haziran pazar

sabah 12,00
1 haşlanmış yumurta
4 dilim sucuk
kaşar perniri
zeytin
domates
salatalık
yarımdan fazla simit

19.00
1 adet browni

20,00
1 kase çorba
6-7 kaşık patlıcan yemeği

1 şeftali
1 avuç kiraz
5-6erik
5-6kayısı

1 litre su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…