10 sene sonrasinda bile beni hala calisani sanan toksik supervizorum...

Allahtan sınırlarınızı çizmişsiniz çizmeseydiniz bugün neler yaptığınızı da tek tek yazacaktınız sanırım insanlara hayır vs demeyi öğrenin banane de engelle geç yani adam resmen yapamadığın için mazeret göstermişsin gibi geldi

Böyle insanlardan gelecek fayda aman hiç gelmesin , sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Herkes tarafindan biliniyor. Is basvurusu yapanlara sakin gitmeyin deniyor. Ama gucunden dolayi kimse acikca ses cikarmiyor.
Ben de zorbalandım geçmişte. Hele bir tanesini hiç unutmam. Moruk kadının tekiydi, nefret sebebim.
İnşallah bir gün elime düşer de ona zorbalığın tanımını baştan yaptırırım.

Siz niye uzun uzun açıklamalar yapiyorsunuzki? Hatanın büyüğü sizde. Bence sinirlanirizi çizmeyi hala tam olarak ogrenememessiniz. Ne münasebet diyemedinizmi size talepte bulundugunda.

Aslinda kendi hayatimda boyle degilim. Orta duzey yoneticiyim ben hatri sayilir kisilik ekip yonetiyorum :)

Ama bu kisiye karsi evet gecmisten gelen bazi olumsuz duygulardan dolayi en bastan ne oluyoruz diyemedim, acikcasi olayin vehametini o beni engelleyince anladim. Birkac haftadir terapide bu konuyu konusuyoruz bakalim umarim tekrarlamam ayni seyleri bir daha.

Inanin yok, ben o zamanlar 21 yasinda bir universite ogrencisiydim. Kendisi hem babadan hem esten yana kalburustu ailelere sahip, iyi bir isi var alaninda cok gucludur. Belki de guc zehirlenmesi yasiyor, bilmiyorum. Ama ben onu tanidigim gunden beri boyleydi.

Az bile yapmissiniz ben de bugun izinli olmama ragmen birkac saatliğine is yerine gittim sırf arkadaş hamile kiz strese girmesin destek olayim yil sonu işlemleri icin diye gittim. Onceden benim de müdürüm herseyi kilitlerdi simdi lutfederek gittigimi biliyor. Ki bu insan narsizmin kitabini yazar (her ne kadar bende ego yok dese de )
Boyle bir durumda olsam belki sizin gibi cloudda varsa gonderirdim de sonraki istekleri icin de "ben size elimden gelen yardimi yaptim mecbur degilken, 10 seneki olay beni artik ilgilendirmiyor" der gecerdim. Nedeni de kisi zaten küsüp trip atacak bir tip. Kendimi paralayip yaranamayacagima yapmayip arkamdan konuşmasını goze alırdım :)

Aynen son soylediginiz cumleyi keske dusunseydim onceden. Haklisiniz ben her istedigini yapsam da zamanla daha cok isteyecegi icin bir noktada yetersiz kalacaktim ve ayni noktaya gelecektik. Arada ben yiprandigim ile kalacaktim

Aynen son soylediginiz cumleyi keske dusunseydim onceden. Haklisiniz ben her istedigini yapsam da zamanla daha cok isteyecegi icin bir noktada yetersiz kalacaktim ve ayni noktaya gelecektik. Arada ben yiprandigim ile kalacaktim
Bu kisi kadin mi erkek.mi?
Yorumlarda adam demisler de ben nedense okurken kisiyi kadin sandim :)

Aynı mesleği yaptığımıza emin miyiz

1. 10 yıllık kod da çalışma da tarih olmustur artık nereye basılıyor

2. Kodu yaptın bitti gitti, parasını aldın gittin daha ne yapıcaksın iş ilişkisi böyledir yaptığının karşılığını alırsın biter çalışanı olmadığın bir şirkete hicbir borcun yok

Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum 10 yıldır çalıştığına emin misin konu sahibesi bak valla stajyer çocuk bile kazıklanmaz böyle bundan sonra akıllı ol

Miss kriz zaten oradan cikti. 10 sene once benim yaptigim projenin ustune koyup bir seyler yapacaklarmis. Bi de artik benim kodlari yazdigim dili kullanmiyorlar isyerinde, ben su an kullandiklari dile cevirecekmisim butun kodlari Ben bu noktada yapamam dedim zaten.

Valla bana sorma bu kisi hep boyleydi :) Eski projeleri cikartir yenisine nasil ceviririz derdindeydi hep. Ben orada calisirken de fii tarihinden kisileri arayip toplantiya falan cagirirdi. Bazen de gelen olurdu biliyor musun cunku eli kolu cok uzun, cok guclu alanda. Ben senelerdir ekip lideri olarak calisiyorum ama soz konusu o olunca akil tutulmasi mi yasadim, neden boyle oldum bilmiyorum. Beni engelleyince sarsildim kendime geldim Simdi de terapide calisiyorum bi daha boyle aptallik yapmayayim diye.

Yani cano başka ülkeye taşındım diyorsun max ne yapabilir Allah aşkına engelle her yerden gitsin ... bak sana bedava terapi yapayım burdan bir daha yazma tuh hastası manyak yaz engelle. Herkese burdan bedava terapi dağıtıyorum

Az demişsiniz, iyi. Ben kendimi bir an düşünemedim. Ne kibar cevap vermişsiniz. Utanmaza bak resmen. Adam herkesi köle gibi çalıştırkolik. Bir de özel hayatınla ilgili hiçbir şey umrumda değil diyerek emir vermesi... Pess. Nasıl böyle sakin cevap verebildiniz? Sertiniz buysa kedi gibisiniz maşallah. Ne kaplanlar, panterler var bu hayatta teyy. Adamı etrafı da tanıyordur zaten. İstediğini desin. Mecburiyetten dinler insanlar da ne yapsınlar. Hiç düşünmeyin bile. Komik komik engellemiş bir de, yesinler tribini. Superöfkelivizore veda ettiğiniz için sevinin, ne huzursuzluğu? Kına var mı kına?

Bunu yazmaya gelmiştim. Mesajın ekran görüntüsünü paylaşmam ama bu olayı anlatıp herkes tarafından bilinmesini sağlarım, Linkedin’de sıklıkla yapılan bir şey zaten. İngilizce değil Türkçe yaparsınız yeni iş arkadaşlarınıza açıklamanıza da gerek kalmaz, hedef belli olur.

Ben olsam sizin gibi bir açıklama asla yapmazdım çünkü açıklama yapmamı gerektirecek biri değil açıklama yapmamı gerektirecek bir durum deği, isterseniz Maldivler’de kızgın kumlardan serin sulara atladığınız için yardım etmeyin ona ne kime ne?
Siz onun hiçbirşeyi değilsiniz, hiç tarzım değil ama biri bana emir verip otur çalış diyecek ben de “höst! Sen kimsin” demeyecem, mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…