- 23 Mayıs 2019
- 601
- -43
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Kanal yapıldı ki zaten dişime, kanal+dolgu yapılan dolgulu disim kırıldıArkadaşım dolguyu yeniletmezsen dişin aşınmaya devam eder en sonunda sinire kadar gelir ki bu hiç iyi olmaz. Kanal yapmak zorunda kalınır.
O zaman kaplama yapılabilir ama çok önermiyorum bu sefer kaplamanın altında aşınmaya başlıyor ve yine problem çıkarıyor. Erinme git dolgunun yaptır.Kanal yapıldı ki zaten dişime, kanal+dolgu yapılan dolgulu disim kırıldı
Arkadaşım dolguyu yeniletmezsen dişin aşınmaya devam eder en sonunda sinire kadar gelir ki bu hiç iyi olmaz. Kanal yapmak zorunda kalınır.
Dolgu ile kurtarılsa doktoru kucaklarım herhalde mutluluktan, dolgu ile kurtarılmıyor sanırımO zaman kaplama yapılabilir ama çok önermiyorum bu sefer kaplamanın altında aşınmaya başlıyor ve yine problem çıkarıyor. Erinme git dolgunun yaptır.
Maalesef düşüyor. Ön dişlerde ise daha çabuk düşüyor. Yapacak bir şey yokDolgu ile kurtarılsa doktoru kucaklarım herhalde mutluluktan, dolgu ile kurtarılmıyor sanırım
Arka dişim. Dolgu mu düşüyor? Kaplama işlemi zor mu hangi diş hekimine yaptırmam gerekir? (Uzmanlık açısından)Maalesef düşüyor. Ön dişlerde ise daha çabuk düşüyor. Yapacak bir şey yok
Endodontiye gideceksin diye biliyorum. Ozeldeki drlar da yapar hemen. Ama diş çok pahalandi yaaArka dişim. Dolgu mu düşüyor? Kaplama işlemi zor mu hangi diş hekimine yaptırmam gerekir? (Uzmanlık açısından)
Özeldeki endodontist olmayan doktorlar da yapabilir mi?Endodontiye gideceksin diye biliyorum. Ozeldeki drlar da yapar hemen. Ama diş çok pahalandi yaa
Özelde her telden var. Yine de Google'dan hangi bölüm yapıyor araştır. Farklı şeyler yazıyor.Özeldeki endodontist olmayan doktorlar da yapabilir mi?
4bin tl sadece 1 diş kaplama. Bi de dolgularım falan da varmış benim 12bin tllik fatura cıkardı özel. Dişlerimi temiz tutmaya calısıyorum bakalım idare ettiğimiz kadar artıkEndodontiye gideceksin diye biliyorum. Ozeldeki drlar da yapar hemen. Ama diş çok pahalandi yaa