Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cık cık cık az çok bi kalbi muhabbetimiz olduğunu düşünüyodum napcan merali beni göreydinya hamile hamileKız marilyn seni rüyamda gördüm,dogumhanede doğum sirani bekliyodun. Kara,kuru bi kizdin diyorum ki " anamm sen hamile miydin kizz" sende " evet bilmiyo muydun" diyosun bak benm ruyalarim cikar 3 vakte kadar hamile kalcan
Valla bazen ben de gülüyorum halimize...kiloya nasıl bağlandı iş anlamadımaparanaxx hadi gel bu konuşmalarada laf et. sarışınlıktan kiloyada geldik iyimi:)
Aminecim demek ki senin 3 vakte kadar hamile olma durumun yok ben ne yapayim tatlimcık cık cık az çok bi kalbi muhabbetimiz olduğunu düşünüyodum napcan merali beni göreydinya hamile hamile
gerçi ben kara kuru değilim
ben gözel bi garıyam
bak yukarıda 2 kedi annesi yazmış. şu tartışmadan fikrimi yazmama imkan kalmadı bile. sırf dindar diye oy veren hiçbir çıkarı olmayan amca teyze de var. bu insanların ne AKP'den bir çıkarı var, ne de kötü niyetliler.İşte bak bahsettiğim tam da bu...
Kiminle derdin varsa onla halledersin sorununu di mi..ama bunlar kadelen kızkurusu beyaz gri vs den sonra gelen her akp liyi taşladılar...inan önce derdimi anlatmayı denedim...ama yoookk erdoğancı mısın? Vurun kahpeye...
konuyu yumuşatıyoruz malum geyikte yasak değil.Valla bazen ben de gülüyorum halimize...kiloya nasıl bağlandı iş anlamadım
İyi yazayım o zaman, son 4 kilom kaldı..verdim vericem
Aminecim demek ki senin 3 vakte kadar hamile olma durumun yok ben ne yapayim tatlim
aynen yazı bencede nahoş.bak yukarıda 2 kedi annesi yazmış. şu tartışmadan fikrimi yazmama imkan kalmadı bile. sırf dindar diye oy veren hiçbir çıkarı olmayan amca teyze de var. bu insanların ne AKP'den bir çıkarı var, ne de kötü niyetliler.
haddini aşmış bir yazı bu.
benim annemin uzaktan akrabası köyde yaşıyor, nene okuma yazma bilmez dede her seçimde altı oka bascan mührü unutma diye götürür.
bu insanlar da cahil mesela.
ama bunları asla aşağılamam çünkü bu insanların hala cahil olmasının sorumlusu partiden bağımsız sensin benim, biz eğitmedik bu insanları.
benim kızdığım okullu cahiller. elinin altında internet olup da cahil olan insan, diğeri değil.
şurada isim vermeden benimle , bak sadece benimle, dalga geçenlerin isimlerini yazsam şuraya ikimiz de oy kullanmaya gidemeyiz listenin uzunluğundan.
hani isim vermemeleri anlamamı engellemiyor.
ben çoğunlukla beyazgriyle de kardelenle de muhatap olmam zaten. ciddiye aldığım insana yazarım.
dalga da geçerim zamanı gelince ama ciddi bir şey yazmış insanla değil.
aynı şeyi kakao da yaptı, şimdi sen de yapıyorsun, seninle dalga mı geçiyorlar, git seninle dalga geçenle geç, beni a'yı, b'yi niye karıştırıyorsunuz özel mevzunuza.
bana da üstülü kapalı küfür ediliyor burada, ben dönüp size küfrediyor muyum?
size yapıldığını söylediğiniz şeyi başkasına yapıyorsun.
o zaman ne diyoruz?
ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Diyet+zumba yapıyorum 1 hafta oldu bakalım 55 kgyle başladımkonuyu yumuşatıyoruz malum geyikte yasak değil.
ay sen beni şimdi gör hamile sanırsın ohooo şimdi böyleysen daha çok var annem doğuma hepimiz sırayla rüyana mı gircez :)Bende baya kilo almışım rüyamda,sen zayifsin "bu ne biçim hamile" bakışı atiyorumhep bunlar hormonlardan işte,hepp
Kpssyi kazan da o da olur
vayy. ben diyete başlamalıyımda. bakalım ne zaman:)Diyet+zumba yapıyorum 1 hafta oldu bakalım 55 kgyle başladım
At bakim ozelden gobeginin resmini bakayım da "heheheh benmki daha küçük,hala çıtırım" diye mutlu olayim herkesi bilmiyorum da senle açılışı yaptikay sen beni şimdi gör hamile sanırsın ohooo şimdi böyleysen daha çok var annem doğuma hepimiz sırayla rüyana mı gircez :)
mankurt ne demek biliyor musun?mankurt
Genele söylenince sen de içine giriyorsun evet özür dilerim sen ve senin gibi düşünenlerden...ah ama işte şu nefis...bak bu yazıyı okuyunca yapılan genellemeye delirdim mesela...ki son zamalarda yapılan hep genelleme...vallahi nefret ettim..bak yukarıda 2 kedi annesi yazmış. şu tartışmadan fikrimi yazmama imkan kalmadı bile. sırf dindar diye oy veren hiçbir çıkarı olmayan amca teyze de var. bu insanların ne AKP'den bir çıkarı var, ne de kötü niyetliler.
haddini aşmış bir yazı bu.
benim annemin uzaktan akrabası köyde yaşıyor, nene okuma yazma bilmez dede her seçimde altı oka bascan mührü unutma diye götürür.
bu insanlar da cahil mesela.
ama bunları asla aşağılamam çünkü bu insanların hala cahil olmasının sorumlusu partiden bağımsız sensin benim, biz eğitmedik bu insanları.
benim kızdığım okullu cahiller. elinin altında internet olup da cahil olan insan, diğeri değil.
şurada isim vermeden benimle , bak sadece benimle, dalga geçenlerin isimlerini yazsam şuraya ikimiz de oy kullanmaya gidemeyiz listenin uzunluğundan.
hani isim vermemeleri anlamamı engellemiyor.
ben çoğunlukla beyazgriyle de kardelenle de muhatap olmam zaten. ciddiye aldığım insana yazarım.
dalga da geçerim zamanı gelince ama ciddi bir şey yazmış insanla değil.
aynı şeyi kakao da yaptı, şimdi sen de yapıyorsun, seninle dalga mı geçiyorlar, git seninle dalga geçenle geç, beni a'yı, b'yi niye karıştırıyorsunuz özel mevzunuza.
bana da üstülü kapalı küfür ediliyor burada, ben dönüp size küfrediyor muyum?
size yapıldığını söylediğiniz şeyi başkasına yapıyorsun.
o zaman ne diyoruz?
ilk taşı günahsız olanınız atsın.
İşte bak yazıyı paylaştıktan sonra altına saç geyiği yapacağına bu yorumu yapsaydın bu iş buralara gelmezdi...insanların tahammülünün bittiği günlerdeyiz..aynen yazı bencede nahoş.
çünkü çıkarı olmadan körü körüne bağlı insan çok akpye. yada geçmişte yaşadığı haksızlıklar için veren.
55 ten ne istiyorsun kız :) sopalıksın haa keşke 55 olsamDiyet+zumba yapıyorum 1 hafta oldu bakalım 55 kgyle başladım