10 maddede AKP’ye oy verenin ruh hali

apranxx hadi gel bu konuşmalarada laf et. sarışınlıktan kiloyada geldik iyimi:)

Kız marilyn seni rüyamda gördüm,dogumhanede doğum sirani bekliyodun. Kara,kuru bi kizdin:KK70: diyorum ki " anamm sen hamile miydin kizz" sende " evet bilmiyo muydun" diyosun:KK70: bak benm ruyalarim cikar 3 vakte kadar hamile kalcan :KK70:
cık cık cık az çok bi kalbi muhabbetimiz olduğunu düşünüyodum napcan merali beni göreydinya hamile hamile

gerçi ben kara kuru değilim

ben gözel bi garıyam:21::21:

aparanaxx hadi gel bu konuşmalarada laf et. sarışınlıktan kiloyada geldik iyimi:)
Valla bazen ben de gülüyorum halimize...kiloya nasıl bağlandı iş anlamadım :confused:
İyi yazayım o zaman, son 4 kilom kaldı..verdim vericem :KK70:

İşte bak bahsettiğim tam da bu...
Kiminle derdin varsa onla halledersin sorununu di mi..ama bunlar kadelen kızkurusu beyaz gri vs den sonra gelen her akp liyi taşladılar...inan önce derdimi anlatmayı denedim...ama yoookk erdoğancı mısın? Vurun kahpeye...
bak yukarıda 2 kedi annesi yazmış. şu tartışmadan fikrimi yazmama imkan kalmadı bile. sırf dindar diye oy veren hiçbir çıkarı olmayan amca teyze de var. bu insanların ne AKP'den bir çıkarı var, ne de kötü niyetliler.
haddini aşmış bir yazı bu.
benim annemin uzaktan akrabası köyde yaşıyor, nene okuma yazma bilmez dede her seçimde altı oka bascan mührü unutma diye götürür.
bu insanlar da cahil mesela.
ama bunları asla aşağılamam çünkü bu insanların hala cahil olmasının sorumlusu partiden bağımsız sensin benim, biz eğitmedik bu insanları.
benim kızdığım okullu cahiller. elinin altında internet olup da cahil olan insan, diğeri değil.
şurada isim vermeden benimle , bak sadece benimle, dalga geçenlerin isimlerini yazsam şuraya ikimiz de oy kullanmaya gidemeyiz listenin uzunluğundan.
hani isim vermemeleri anlamamı engellemiyor.
ben çoğunlukla beyazgriyle de kardelenle de muhatap olmam zaten. ciddiye aldığım insana yazarım.
dalga da geçerim zamanı gelince ama ciddi bir şey yazmış insanla değil.
aynı şeyi kakao da yaptı, şimdi sen de yapıyorsun, seninle dalga mı geçiyorlar, git seninle dalga geçenle geç, beni a'yı, b'yi niye karıştırıyorsunuz özel mevzunuza.
bana da üstülü kapalı küfür ediliyor burada, ben dönüp size küfrediyor muyum?
size yapıldığını söylediğiniz şeyi başkasına yapıyorsun.
o zaman ne diyoruz?
ilk taşı günahsız olanınız atsın.

bak yukarıda 2 kedi annesi yazmış. şu tartışmadan fikrimi yazmama imkan kalmadı bile. sırf dindar diye oy veren hiçbir çıkarı olmayan amca teyze de var. bu insanların ne AKP'den bir çıkarı var, ne de kötü niyetliler.
benim annemin uzaktan akrabası köyde yaşıyor, nene okuma yazma bilmez dede her seçimde altı oka bascan mührü unutma diye götürür.
ama bunları asla aşağılamam çünkü bu insanların hala cahil olmasının sorumlusu partiden bağımsız sensin benim, biz eğitmedik bu insanları.
benim kızdığım okullu cahiller. elinin altında internet olup da cahil olan insan, diğeri değil.
şurada isim vermeden benimle , bak sadece benimle, dalga geçenlerin isimlerini yazsam şuraya ikimiz de oy kullanmaya gidemeyiz listenin uzunluğundan.
ben çoğunlukla beyazgriyle de kardelenle de muhatap olmam zaten. ciddiye aldığım insana yazarım.
aynı şeyi kakao da yaptı, şimdi sen de yapıyorsun, seninle dalga mı geçiyorlar, git seninle dalga geçenle geç, beni a'yı, b'yi niye karıştırıyorsunuz özel mevzunuza.
o zaman ne diyoruz?
aynen yazı bencede nahoş.
çünkü çıkarı olmadan körü körüne bağlı insan çok akpye. yada geçmişte yaşadığı haksızlıklar için veren.

bakın benim arkadaşım akp ilk geldiğinde ona vermiş. inanılmaz hümanist özgürlükçü bir kadındır. ama şu anki durumunu beğenmiyor. tam tersine döndü diyor. şu an asla vermem diyor

O kadar malki bu RTE düşmanlığından gözü kör olmuş mankurtlar, seçme hakkını kullanan halkın seçme hakkına bile saygıları yok. Yeter ki AK parti gitsin diye teröristin destekçilerine bile oy veren ruh hastalarının ruh halini bırakmış, AK parti seçmenine ağızlarından salya aka aka hakaret ediyorlar...
Tükürsem yüzlerine tükrüğüme yazık:KK66:

Herkes kendi ruh hali ile ilgilensin bi zahmet,100 sene önce gelmiş bir lider ve o dönemde yapılan icraatlere oy verenlere ne demeli,sırf bir ideolojiye oy veren insanlar ve istemediği parti gitsin diye onaylamadığı partilere oy verenler de var bu ülkede neden herkes kendisi ile ilgilenmiyor,hepsi aynı b..k ben bunu kabul ediyorum ama böyle çıkıp saçma sapan tespitler paylastiginizda tutamıyorum kendimi.öyleyse halka seçme hakkı verilmeyecek tevekkeli değil atatürk seçme seçilme hakkini getirdi ama seçilecek başka bir partinin kurulduğunu görmeye ömrü yetmedi.hiç tanımadığınız insanların oy verdikleri parti üzerinden kişiliklerine laf ettiğinizde başka bir partiye oy verenlere terörist diyenlerden hiç farkınız kalmıyor,ama hala başkalarını suçlamaya devam ediyorsunuz.

o zaman ne diyoruz?
Genele söylenince sen de içine giriyorsun evet özür dilerim sen ve senin gibi düşünenlerden...ah ama işte şu nefis...bak bu yazıyı okuyunca yapılan genellemeye delirdim mesela...ki son zamalarda yapılan hep genelleme...vallahi nefret ettim..

Son düzenleme:
aynen yazı bencede nahoş.
çünkü çıkarı olmadan körü körüne bağlı insan çok akpye. yada geçmişte yaşadığı haksızlıklar için veren.
İşte bak yazıyı paylaştıktan sonra altına saç geyiği yapacağına bu yorumu yapsaydın bu iş buralara gelmezdi...insanların tahammülünün bittiği günlerdeyiz..

X