- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
boy/kilo oranı diye bişi var55 ten ne istiyorsun kız :) sopalıksın haa keşke 55 olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boy/kilo oranı diye bişi var55 ten ne istiyorsun kız :) sopalıksın haa keşke 55 olsam
Yok sizin gibi ezbere yazıyorum. Yazmayın bana şu konuyu buraya açan bu konuya tepki vermeyen bana yazmasın. Ben hayatımda bu kadar gerizekalı, bu kadar saygısız, bu kadar zihniyeti bozuk insanlar görmedin.. Mankurtun biri şerefsizliğini sergileyip oy kullanan insanlarınmankurt ne demek biliyor musun?
Zumbaya ısrarla devam et...mucize gibi bişey...55 olduğunda 50 gibi gösteriyor insanı...hem zevkli de yaa deli deli dansboy/kilo oranı diye bişi var
haftada 3 gün gidiyorum, bakalım faydası olacakmıZumbaya ısrarla devam et...mucize gibi bişey...55 olduğunda 50 gibi gösteriyor insanı...hem zevkli de yaa deli deli dans
Bence boşuna yoruluyorsunuz,yıllarca muhalefet bile olamamış insanların bakış açısı bu,çok ciddiye almayın kişisel fikrim bu tarz polemiklere de girmeyin.bir kaç sayfa sonra yine aynı senaryo gelecek çünkü; bunlar seviyesiz,terbiyesiz vs... Deyip yazdıkları tespitleri doğrulamış olacaklar..Yok sizin gibi ezbere yazıyorum. Yazmayın bana şu konuyu buraya açan bu konuya tepki vermeyen bana yazmasın. Ben hayatımda bu kadar gerizekalı, bu kadar saygısız, bu kadar zihniyeti bozuk insanlar görmedin.. Mankurtun biri şerefsizliğini sergileyip oy kullanan insanların
yarısına ağzını gere gere hakaret ediyor, bir kaç kendini bilmez de burada onu şakşaklıyor.
Bende şimdi sizin seçme hakkınızı görmezden gelip öyle hakaretler ederim nevriniz döner.
Yeter ulan bune saygısızlıktır ya.
Olur olur ben 2 gün gittim de nasıl faydası oldu...haftada 3 gün gidiyorum, bakalım faydası olacakmı
Yeminle pazara gitmek için hazırlanıyordum bi de karşılaşırmışızneyse ben bir pazara gideyim. canım domates istedi:)
ana.. sarışın birini görürsen benim o:) domates tezgahı başında tek tek domates seçerken:)Yeminle pazara gitmek için hazırlanıyordum bi de karşılaşırmışız
Yok ben anlasalarda anlamadalarda yaptıkları pisliğe tepkimi vereceği. Bu nedir ya. Aşağılık biri Türkiyede oy kullanan insanların yarısına ağzını gere gere demediğini bırakmıyor, birileride bunu şaklaklıyor. Şimdi bende bunların anladığı dilden konuşmaya başlıycam o olacak.Bence boşuna yoruluyorsunuz,yıllarca muhalefet bile olamamış insanların bakış açısı bu,çok ciddiye almayın kişisel fikrim bu tarz polemiklere de girmeyin.bir kaç sayfa sonra yine aynı senaryo gelecek çünkü; bunlar seviyesiz,terbiyesiz vs... Deyip yazdıkları tespitleri doğrulamış olacaklar..
canım iyi misin? havalar soğudu camı kapat istersen, çarpıyor.Yok sizin gibi ezbere yazıyorum. Yazmayın bana şu konuyu buraya açan bu konuya tepki vermeyen bana yazmasın. Ben hayatımda bu kadar gerizekalı, bu kadar saygısız, bu kadar zihniyeti bozuk insanlar görmedin.. Mankurtun biri şerefsizliğini sergileyip oy kullanan insanların
yarısına ağzını gere gere hakaret ediyor, bir kaç kendini bilmez de burada onu şakşaklıyor.
Bende şimdi sizin seçme hakkınızı görmezden gelip öyle hakaretler ederim nevriniz döner.
Yeter ulan bune saygısızlıktır ya.