10 maddede AKP’ye oy verenin ruh hali

mankurt ne demek biliyor musun?
Yok sizin gibi ezbere yazıyorum. Yazmayın bana şu konuyu buraya açan bu konuya tepki vermeyen bana yazmasın. Ben hayatımda bu kadar gerizekalı, bu kadar saygısız, bu kadar zihniyeti bozuk insanlar görmedin.. Mankurtun biri şerefsizliğini sergileyip oy kullanan insanların
yarısına ağzını gere gere hakaret ediyor, bir kaç kendini bilmez de burada onu şakşaklıyor.
Bende şimdi sizin seçme hakkınızı görmezden gelip öyle hakaretler ederim nevriniz döner.
Yeter ulan bune saygısızlıktır ya.

Yok sizin gibi ezbere yazıyorum. Yazmayın bana şu konuyu buraya açan bu konuya tepki vermeyen bana yazmasın. Ben hayatımda bu kadar gerizekalı, bu kadar saygısız, bu kadar zihniyeti bozuk insanlar görmedin.. Mankurtun biri şerefsizliğini sergileyip oy kullanan insanların
yarısına ağzını gere gere hakaret ediyor, bir kaç kendini bilmez de burada onu şakşaklıyor.
Bende şimdi sizin seçme hakkınızı görmezden gelip öyle hakaretler ederim nevriniz döner.
Bence boşuna yoruluyorsunuz,yıllarca muhalefet bile olamamış insanların bakış açısı bu,çok ciddiye almayın kişisel fikrim bu tarz polemiklere de girmeyin.bir kaç sayfa sonra yine aynı senaryo gelecek çünkü; bunlar seviyesiz,terbiyesiz vs... Deyip yazdıkları tespitleri doğrulamış olacaklar..

Bi apranax için siz 2 kasım sabahı :KK70: ağrılarınıza iyi geliyormuş :KK70:

Bence boşuna yoruluyorsunuz,yıllarca muhalefet bile olamamış insanların bakış açısı bu,çok ciddiye almayın kişisel fikrim bu tarz polemiklere de girmeyin.bir kaç sayfa sonra yine aynı senaryo gelecek çünkü; bunlar seviyesiz,terbiyesiz vs... Deyip yazdıkları tespitleri doğrulamış olacaklar..
Yok ben anlasalarda anlamadalarda yaptıkları pisliğe tepkimi vereceği. Bu nedir ya. Aşağılık biri Türkiyede oy kullanan insanların yarısına ağzını gere gere demediğini bırakmıyor, birileride bunu şaklaklıyor. Şimdi bende bunların anladığı dilden konuşmaya başlıycam o olacak.

18 yaşından büyük çalışan-okuyan demeden millete GSS prim borcu çıkarmalarına ne diyorsunuz? Sağlık hizmetinin iyiliğinden falan bahsedilmiş de, 18 yaşından sonra hastaneye bir kere bile yolu düşmemiş (Allah düşürmesin) insana neden binlerce lira prim borcu çıkar bana bunu anlatın, açıklayın. Geçmiş dönemle kıyaslama yapmadan adam gibi açıklayın ama zira ben geçmiş dönemi değil bugünü yaşıyorum. Bana borç çıkaran partiye neden oy vereyim ben?

canım iyi misin? havalar soğudu camı kapat istersen, çarpıyor.
kim şakşaklamış? ben yazının gayet saçma olduğunu yazdım zaten? atarın kime?
edebi senden mi öğreneceğiz, bayan profil takipçisi? sen daha hakaret etmeden yazı yazmayı beceremiyorsun, bir de edepten adaptan bahsediyorsun.
şakşakçılarını da al ve azalarak bit bu seçimlerden sonra.

Kimse sana canım cicim balım demesin
Kıskanırım seni başka biri sevmesin

Ben gülerim bırak hayat sana gülmesin
Dudak benim başka kimse onu öpmesin hopaaaa:KK200::KK200::KK200:

Yeter bu kadar tartıştığınız değil mi:KK66:

Yazıya gelirsek gayette ağır bir yazı olmuş, her insanın herhangi bir partiye oy verirken beklentileri farklıdır, zengin tabakanın hangi partiye neden oy verdiğini bilemeyiz, belki işin içine kişisel menfaatlerde giriyordur ama halk bu kadar yerden yere vurulmamalı.
Birileri de HDP'ye, CHP'ye oy veren kısmın ruh halini kaleme alsa ve dayanıp döşense.

Hele ki seçime 1 gün kala böyle kışkırtıcı yazıları hoş bulmadığım gibi Maksatlı da buluyorum.

E haydi size iyi günlerrrr:KK54:

X