- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
Aminn inşallah çok teşekkür ederim. :)Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Allah babacığına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasib etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah çok teşekkür ederim. :)Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Sarışın kısmı doğru da :) akp yi sen kattın bakDoğru söze
Meali; "sarışınlar akıllı olurlar ya. Yazan maddeler o kadar akıllıca ki ancak sarışınlar inanır, katılır o 10 maddeye" demek
apranax dalgasını geçmiş biz sarışın ve akp'li olmayanlarla
Sarışın olduğumdan konuyu iyi anlayamamışımdırSarışın kısmı doğru da :) akp yi sen kattın bak
Bak bunu da anlamak istemedim mesela.Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Boyat kurtul :)Bak bunu da anlamak istemedim mesela.
yediği kaba pisleten? nankör?Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Marlin canım biz bu edep kısmını çoktan aştık...ben çoookkkkk duydum bu lafları burda...sizlerden öğrendim...sizlerin eseriyim...ayrıca bu nankör dediğim ilk mesajım ama devamı gelecek...siz o sivri dillerinizi içeri sokmadığınız takdirse ısrarla devam edecek....yediği kaba pisleten? nankör?
ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.
sen birilerinin annesine hayat kadını denen mesajları beğenip, alay ederken,Marlin canım biz bu edep kısmını çoktan aştık...ben çoookkkkk duydum bu lafları burda...sizlerden öğrendim...sizlerin eseriyim...ayrıca bu nankör dediğim ilk mesajım ama devamı gelecek...siz o sivri dillerinizi içeri sokmadığınız takdirse ısrarla devam edecek....
Ha avatarını değiştirdin de mesajlar hokus pokus silindi dimi...En iyisi avatarımı değiştireyim ondan bile nemalananlar var çünkü
yediği kaba pisleten? nankör?
ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.
Bir şey soracağım; bu muhabbetlere nasıl tahammül ediyorsunuz? İlk defa siyaset başlığına girdim de; ben şokEn iyisi avatarımı değiştireyim ondan bile nemalananlar var çünkü
Ben akp ye oy verdim vericem...o maddeler beni kapsamıyor...ee şimdi sana mı inanıcam kendime miO maddelere evet ve daha fazlası da var uyuyan güzel apranax arkadaşım.
banlar kalktıktan sonra bu bölümde burası böyle oldu. seviye yerlerde,hakaretler tavan yaptı..Bir şey soracağım; bu muhabbetlere nasıl tahammül ediyorsunuz? İlk defa siyaset başlığına girdim de; ben şok
eh sen belirsin apranxx. buyur devam et. herkes söylediğinin yükünü taşıyabilecekse devam etsin. yalnız belki birilerine güveniyorsundur diye söylüyorum, nasıl ki balon yükselsin diye ilk olarak kum torbaları atılır aşağıya sizleri de bir gün gelip bizim aramıza atacaklar. Fetullah'a bakın ve ibret alın, Zekeriya Öz'e bakın ve ibret alın, o gün geldiğinde cehape zihniyeti çok ot bok püsür demeyin, yatağınızı kendiniz yapıyorsunuz o yatakta da paşa paşa yatacaksınız.Marlin canım biz bu edep kısmını çoktan aştık...ben çoookkkkk duydum bu lafları burda...sizlerden öğrendim...sizlerin eseriyim...ayrıca bu nankör dediğim ilk mesajım ama devamı gelecek...siz o sivri dillerinizi içeri sokmadığınız takdirse ısrarla devam edecek....