10 maddede AKP’ye oy verenin ruh hali

Doğru söze

Meali; "sarışınlar akıllı olurlar ya. Yazan maddeler o kadar akıllıca ki ancak sarışınlar inanır, katılır o 10 maddeye" demek:KK70:

apranax dalgasını geçmiş biz sarışın ve akp'li olmayanlarla:cool:
Sarışın kısmı doğru da :) akp yi sen kattın bak

Bak bunu da anlamak istemedim mesela.
Boyat kurtul :)
Sarışın esmer,genç yaşlı,erkek kadın milyonlarca insanı,
Kendini yazar zanneden,daha "fıtrat" kelimesinin sözlük anlamını bilmeyen ne idüğü belirsiz birisinin sözde aklıyla yaftalarken tek yorum yok
Ama biri çıkıp sarışın espirisi yapınca ard arda mesaj....

Yediği kabı pisleten nankörlere mi anlatıyorsun?
Allah babacığına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasib etsin...
yediği kaba pisleten? nankör?
ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.

ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.
Marlin canım biz bu edep kısmını çoktan aştık...ben çoookkkkk duydum bu lafları burda...sizlerden öğrendim...sizlerin eseriyim...ayrıca bu nankör dediğim ilk mesajım ama devamı gelecek...siz o sivri dillerinizi içeri sokmadığınız takdirse ısrarla devam edecek....

İnceldiği yerden kopar...3 5 kendini bilmezin yazdıklarından fazlasıyla gerildim...bi erdoğan akp düşmanlığıdır gidiyor...herkes saygı duymasını bilecek...madem işinize gelmiyor SUSUN artık !!!

Marlin canım biz bu edep kısmını çoktan aştık...ben çoookkkkk duydum bu lafları burda...sizlerden öğrendim...sizlerin eseriyim...ayrıca bu nankör dediğim ilk mesajım ama devamı gelecek...siz o sivri dillerinizi içeri sokmadığınız takdirse ısrarla devam edecek....
sen birilerinin annesine hayat kadını denen mesajları beğenip, alay ederken,
üstüne üstlük,
cumhuriyete, Atatürke laf ederken,
buna tepki veren sivri dillereme kızıyorsun şimdi.

hadi hadi ,milleti tahrik edip sonrada o tepkilere laf etme

Son düzenleme:

En iyisi avatarımı değiştireyim ondan bile nemalananlar var çünkü
Bir şey soracağım; bu muhabbetlere nasıl tahammül ediyorsunuz?:KK53: İlk defa siyaset başlığına girdim de; ben şok:KK57:

Bu akp şöyle kötü böyle kötü ama Allah var şunu şunu da sağladı bizlere dediğinizi bir kere bile görmedim...hep tü kaka...her türlü hizmetten faydalanıp, görmezden gelip bi de üstüne çamur atan HERKES yediği kaba pisleyen nankördür...

Bir şey soracağım; bu muhabbetlere nasıl tahammül ediyorsunuz?:KK53: İlk defa siyaset başlığına girdim de; ben şok:KK57:
banlar kalktıktan sonra bu bölümde burası böyle oldu. seviye yerlerde,hakaretler tavan yaptı..
tahammül edemiyorum şahsen. ama seçimden sonra kurallar gözden geeçirilecek dedi kazen.
bekliyorum umarım değişirde

eh sen belirsin apranxx. buyur devam et. herkes söylediğinin yükünü taşıyabilecekse devam etsin. yalnız belki birilerine güveniyorsundur diye söylüyorum, nasıl ki balon yükselsin diye ilk olarak kum torbaları atılır aşağıya sizleri de bir gün gelip bizim aramıza atacaklar. Fetullah'a bakın ve ibret alın, Zekeriya Öz'e bakın ve ibret alın, o gün geldiğinde cehape zihniyeti çok ot bok püsür demeyin, yatağınızı kendiniz yapıyorsunuz o yatakta da paşa paşa yatacaksınız.

Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan saçma salak 10 maddeyi onaylayanlar bana hakaret olmuyor di mi sayın oky masum prenses

X