10 maddede AKP’ye oy verenin ruh hali

Nankör nankör bekliyorsunuz O okypete abla

Ümitvar insanları takdir ediyorum; çabanın sonuçsuz olduğunu bildiğiniz hâlde izaha çalışıyorsunuz. Sabır dilerim.

Söylediklerin zandan ibaret biliyorsun dimi...

Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan saçma salak 10 maddeyi onaylayanlar bana hakaret olmuyor di mi sayın oky masum prenses
ben haber olan konuyu açarım. gelirrsin insan gibi yazıyla ilgili düşünceni yazarsın. yanlışsa yanlış dersin sana göre. ama kalkıp milletin saç rengine atıfta bulunmazsın. bel altı vurmazsın kısaca

İnsanları kışkırt ondan sonra,banlar kalktı buralarda seviye kalmadı de...seviyesiz yazılmış kaç mesajda beğen butonunu kullandın bi say istersen..ben söyleyince mi batıyo

hayat tecrübelerle sabit apranxx.
E benim tecrübelerim ne olacak? Ağaç kovuğunda büyümedik herhalde
De ki seviyeyi düşüren sadece akp liler...bunu senin vicdanına güvenerek soruyorum...karşılıklı kışkırtma yok diyorsan hakikaten inanıp düşüneceğim...

ayrıca gelin sizde açın konu. tutan mı var. her düşünce konu açabiliyor burada. sitede böyle bir yasa yok.
Ben açtığın konudan bahsetmiyorum yalnız...konuya yapılan yorumlardan bahsediyorum...anında üşüşüp dalgaya vuruyorsunuz işi...ciddi bi yorum yapılacaksa yapılır yoksa çeker gider...
Bunu tek yapan akp liller mi yoksa sizler de dahil misiniz

yediği kaba pisleten? nankör?
ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.

beğendiğim mesajlar. ne varmış bunlarda

sen ve ciddi yorum. bayan alay kraliçesi ,konuları tiye alan senmi yazıyorsun bunu

beğendiğim mesajlar. ne varmış bunlarda
Şimdi ben nankörler deyince seviye düştü di mi? Banlar gelicek rahat edicez diyosun...
Peki akp li olmayan biri nankörler deyince o mesajı beğenmen de aynı anlamı mı taşıyor?

Sizin oylarınız yüzünden (daha kimbilir ne oyunlarla) 13 senedir istemediğimiz onaylamadığımız parti tarafından yönetiliyoruz!
Konuşmaya, doğruları haykırmaya da hakkımız yok öyle mi!!!
Pes!

Şimdi nen nankörler deyince seviye düştü di mi? Banlar gelicek rahat edicez diyosun...
Peki akp li olmayan biri nankörler deyince o mesajı beğenmen de aynı anlamı mı taşıyor?
bak bana burada denmeyen kalmadı anneme edileni biliyorsun. teröriste kadar dendi.
vatan haini dendi.
sidikli dendi bir sürü kişiye.. benim için hakaretlerin en büyükleriydi bunlar. kısaca nankör vs ye alıştık ama resmen hakaret içeren resmen insanları taciz eden mesajlar oldu burada. nankör vs yi geç. anneme hayat kadını dendi. ya.
evet bunlar olmasın diye ban gelsin diyorum. polemik haricinde. onuda ekleyeyim. bazıları yanlış anlıyor yazmayınca

Sizin oylarınız yüzünden (daha kimbilir ne oyunlarla) 13 senedir istemediğimiz onaylamadığımız parti tarafından yönetiliyoruz!
Konuşmaya, doğruları haykırmaya da hakkımız yok öyle mi!!!
Doğrularınızı haykırdığınız kadar,13 yışdır başınıza gelen iyi şeyleri de haykırsanız sorun kalmaz işte..ama olur mu? Ölümüne çamur ölümüne nankörlük...

kimse ağaç kovuğundan çıkmadı apranxx
yooo, ben öyle bir şey dedim mi? seviyeyi düşüren sadece akp'liler değil. aynı şekilde karşılık aldıkları doğru. mesela gelip Atatürk'e genel ev açtı derse kardelen seviyesizliğin tillahını görür.
ki ben Kemalist ya da Atatürkçü değilim düşün.
ya da bana geçen gün yapıldı. cahilce bir yoruma cahilsin dedim bana sen AKP seçmenine cahil diyemezsin dedi, derim cahil olan CHP seçmeni varsa ona da derim, HDP'ye de derim.
seviye nasıl düşüyor biliyor musun?
ben insanların anasına babasına küfreden bir CHP'li MHP'li HDP'li görmedim, varsa getir önüme mesajını ona da seviyesiz diyeyim.
ama neredeyse her biriniz itinayla milletin anasına babasına küfredilen mesajları beğeniyorsunuz.
laik olduğumuz için ne dinsizliğimiz kaldı (ki ben öyleyim zaten bu benim için bir küfür değil ama imanlı bir CHP'li için öyle) ne Allahsızlığımız, ne fuşuha edepsizliğe düşkünlüğümüz.
neden? çünkü AKP'ye oy vermiyor Cumhurbaşkanını desteklemiyoruz.
o yüzden bence yakınacak, o sivri dilleri içeri sokmazsanız bundan sonra böyle cicim diyecek noktada değilsiniz, çünkü zaten bu zamana kadar da öyleydi.
ki sen zaten gayet sivri dilli bir yazarsın. şimdiye kadar İstanbul Hanımefendisi kibarlığında yazıyordun da ben mi okumadım?
sana her zaman hak vermesem de yazdıklarını her zaman okurum ama bu sefer adaletli bakmıyorsun.

o mesajı hatırlıyorum. resmen Atatürk geldi başlar açıldı,fuhuşa izin verdi genelevleri açtı dedi o kişi. egem de şahit buna.

başı açıklarada ayrıca fuhuş yapıyorlarda demekti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…