Nankör nankör bekliyorsunuz O okypete ablabanlar kalktıktan sonra bu bölümde burası böyle oldu. seviye yerlerde,hakaretler tavan yaptı..
tahammül edemiyorum şahsen. ama seçimden sonra kurallar gözden geeçirilecek dedi kazen.
bekliyorum umarım değişirde
Söylediklerin zandan ibaret biliyorsun dimi...eh sen belirsin apranxx. buyur devam et. herkes söylediğinin yükünü taşıyabilecekse devam etsin. yalnız belki birilerine güveniyorsundur diye söylüyordum, nasıl ki balon yükselsin diye ilk olarak kum torbaları atılır aşağıya sizleri de bir gün gelip bizim aramıza atacaklar. Fetullah'a bakın ve ibret alın, Zekeriya Öz'e bakın ve ibret alın, o gün geldiğinde cehape zihniyeti çok ot bok püsür demeyin, yatağınızı kendiniz yapıyorsunuz o yatakta da paşa paşa yatacaksınız.
ben haber olan konuyu açarım. gelirrsin insan gibi yazıyla ilgili düşünceni yazarsın. yanlışsa yanlış dersin sana göre. ama kalkıp milletin saç rengine atıfta bulunmazsın. bel altı vurmazsın kısacaBenim ağzımdan çıkmış gibi yazılan saçma salak 10 maddeyi onaylayanlar bana hakaret olmuyor di mi sayın oky masum prenses
hayat tecrübelerle sabit apranxx.Söylediklerin zandan ibaret biliyorsun dimi...
E benim tecrübelerim ne olacak? Ağaç kovuğunda büyümedik herhaldehayat tecrübelerle sabit apranxx.
Ben açtığın konudan bahsetmiyorum yalnız...konuya yapılan yorumlardan bahsediyorum...anında üşüşüp dalgaya vuruyorsunuz işi...ciddi bi yorum yapılacaksa yapılır yoksa çeker gider...ayrıca gelin sizde açın konu. tutan mı var. her düşünce konu açabiliyor burada. sitede böyle bir yasa yok.
yediği kaba pisleten? nankör?
ne zaman siz sahip biz köpek olduk pardon? koyun denince atarlanana kadar dilinizi edebinizi bilin azıcık. terbiyesizliğin lüzumu yok.
Meali; "sarışınlar akıllı olurlar ya. Yazan maddeler o kadar akıllıca ki ancak sarışınlar inanır, katılır o 10 maddeye" demek
apranax dalgasını geçmiş biz sarışın ve akp'li olmayanlarla
Sare Lavinya ve @okypete
sen ve ciddi yorum. bayan alay kraliçesi ,konuları tiye alan senmi yazıyorsun bunuBen açtığın konudan bahsetmiyorum yalnız...konuya yapılan yorumlardan bahsediyorum...anında üşüşüp dalgaya vuruyorsunuz işi...ciddi bi yorum yapılacaksa yapılır yoksa çeker gider...
Bunu tek yapan akp liller mi yoksa sizler de dahil misiniz
Şimdi ben nankörler deyince seviye düştü di mi? Banlar gelicek rahat edicez diyosun...beğendiğim mesajlar. ne varmış bunlarda
Zorla bozdularsen ve ciddi yorum. bayan alay kraliçesi ,konuları tiye alan senmi yazıyorsun bunu
bak bana burada denmeyen kalmadı anneme edileni biliyorsun. teröriste kadar dendi.Şimdi nen nankörler deyince seviye düştü di mi? Banlar gelicek rahat edicez diyosun...
Peki akp li olmayan biri nankörler deyince o mesajı beğenmen de aynı anlamı mı taşıyor?
Doğrularınızı haykırdığınız kadar,13 yışdır başınıza gelen iyi şeyleri de haykırsanız sorun kalmaz işte..ama olur mu? Ölümüne çamur ölümüne nankörlük...Sizin oylarınız yüzünden (daha kimbilir ne oyunlarla) 13 senedir istemediğimiz onaylamadığımız parti tarafından yönetiliyoruz!
Konuşmaya, doğruları haykırmaya da hakkımız yok öyle mi!!!
kimse ağaç kovuğundan çıkmadı apranxxE benim tecrübelerim ne olacak? Ağaç kovuğunda büyümedik herhalde
De ki seviyeyi düşüren sadece akp liler...bunu senin vicdanına güvenerek soruyorum...karşılıklı kışkırtma yok diyorsan hakikaten inanıp düşüneceğim...
Doğrularınızı haykırdığınız kadar,13 yışdır başınıza gelen iyi şeyleri de haykırsanız sorun kalmaz işte..ama olur mu? Ölümüne çamur ölümüne nankörlük...
o mesajı hatırlıyorum. resmen Atatürk geldi başlar açıldı,fuhuşa izin verdi genelevleri açtı dedi o kişi. egem de şahit buna.kimse ağaç kovuğundan çıkmadı apranxx
yooo, ben öyle bir şey dedim mi? seviyeyi düşüren sadece akp'liler değil. aynı şekilde karşılık aldıkları doğru. mesela gelip Atatürk'e genel ev açtı derse kardelen seviyesizliğin tillahını görür.
ki ben Kemalist ya da Atatürkçü değilim düşün.
ya da bana geçen gün yapıldı. cahilce bir yoruma cahilsin dedim bana sen AKP seçmenine cahil diyemezsin dedi, derim cahil olan CHP seçmeni varsa ona da derim, HDP'ye de derim.
seviye nasıl düşüyor biliyor musun?
ben insanların anasına babasına küfreden bir CHP'li MHP'li HDP'li görmedim, varsa getir önüme mesajını ona da seviyesiz diyeyim.
ama neredeyse her biriniz itinayla milletin anasına babasına küfredilen mesajları beğeniyorsunuz.
laik olduğumuz için ne dinsizliğimiz kaldı (ki ben öyleyim zaten bu benim için bir küfür değil ama imanlı bir CHP'li için öyle) ne Allahsızlığımız, ne fuşuha edepsizliğe düşkünlüğümüz.
neden? çünkü AKP'ye oy vermiyor Cumhurbaşkanını desteklemiyoruz.
o yüzden bence yakınacak, o sivri dilleri içeri sokmazsanız bundan sonra böyle cicim diyecek noktada değilsiniz, çünkü zaten bu zamana kadar da öyleydi.
ki sen zaten gayet sivri dilli bir yazarsın. şimdiye kadar İstanbul Hanımefendisi kibarlığında yazıyordun da ben mi okumadım?
sana her zaman hak vermesem de yazdıklarını her zaman okurum ama bu sefer adaletli bakmıyorsun.