Atatürk’ü azıcık bile anladıysam eğer, bugün bu şartlarda dahi taşlanacağını yerlerde süründürüleceğini bilse yine aynısını yapar bu ülkeyi düşmanlardan kurtarırdı zerre de pişmanlık duymazdı.Ablacım tek söyleyeceğim şey keşke herkes onun 1000 de 1 kadar vatanını seven insan olsa.
Yattığı yer incitmesin umarım bunları görüp üzülmüyordur.
Anladıklarında her şey için geç olmaz umarım abla. Çünkü bizi kurtaracak 1 Atatürk daha yok olmayacak da.Atatürk’ü azıcık bile anladıysam eğer, bugün bu şartlarda dahi taşlanacağını yerlerde süründürüleceğini bilse yine aynısını yapar bu ülkeyi düşmanlardan kurtarırdı zerre de pişmanlık duymazdı.
Bir şey daha ekleyeyim, Atatürk bu halk için bağımsızlık özgürlük savaşı vermiş ama aynı zamanda insanların inancı için de savaşmış, bu topraklar işgal edenlerin olsaydı bugün kim rahatça ibadetlerini yapabilecekti?
1821 Navarin katliamından başlayıp Kurtuluş Savaşında Anadolu‘da katledilen milyonlarca müslümana kadar ortalama 10 milyon Türk ve Müslüman halkı araştırsınlar, Atatürk için Kurtuluş Savaşı sadece toprak bayrak bağımsızlık meselesi değildi, bir gün herkes anlar.
Hamd olsun ki vatansız kalmak nedir bilmiyoruz, Mehmet Akif Ersoy’unda dediği gibi Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasınAnladıklarında her şey için geç olmaz umarım abla. Çünkü bizi kurtaracak 1 Atatürk daha yok olmayacak da.
Bosna’da Filistin’de olanlara üzülüyorlar ama bugün öyle olmadıkları için kime şükredeceklerini bilmiyorlar.
Ama ne önemi var ki bilen biliyor ki bugün hala arkasından milyonlar ağlıyor.
Kim açsın ablacığım bize kucak? Kimse sevmiyor ki bizi. Belki Azerbaycan belki Güney Kore. Ama ben vatanımdan olacağıma canımdan olayım da o günleri görmeyeyim.Hamd olsun ki vatansız kalmak nedir bilmiyoruz, Mehmet Akif Ersoy’unda dediği gibi Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasınrahatımız yerindeyken yargılamak kolay çünkü savaş nedir görmedik, hele de bugünün teknolojisinde Allah muhafaza
Biz herkese kucak açıyoruz ama bize kucak açan da olmaz.
Sana ne Rainyy. Her şey inanç demek değildir, iyi insan olmak, güzel şeyler yapmak da önemlidir. Adam ülkeyi kurtarmış. Ha kaldı ki belki inançlı vefat etti? Açıp da kalbine mı baktın? Vefat etmiş insanın arkasından dinini sorgulamak ne kadar etik? Eğitimsiz zır cahilliğine veriyorum. Koca arayacağına biraz beynini gelistir.Netten baktim ataturkun inandigina veya inanmadigina dair bilgi yok. Ben burada sadece soru sordum. Ayrica inanmiyorda olabiilir bu hakaret etmek mi oluyor. Ben inanmiyorsa dua edilmez diye yazdim. Bu neyin tepkisi.
Dert oldu dua mi her daim ederim kimse karisamazAtam i istediğim,inandığım şekilde yad ederim. Kime ne!
Kıskanmış zaarDert oldu dua mi her daim ederim kimse karisamaz
git diyor çok sevdiğin ataturke dua et diyor
Midem bulandı
Onda o duyguda yokKıskanmış zaar
Kim o?Dert oldu dua mi her daim ederim kimse karisamaz
git diyor çok sevdiğin ataturke dua et diyor
Midem bulandı
Dua topiğinde, erkek bulma duası istedi lütfen…Ula Rainyy şu ülkeye tırnak ucu kadar faydan oldu mu? Ne ürettin ne keşfettin ne çivi çaktın boş yapmaktan başka?
Bundan sonra konu açmasın mümkünse valla. Benden yana bol bol linç yiyecekDua topiğinde, erkek bulma duası istedi lütfen…