Benim yengem ameliyat olmuştu.Onda da bu durum yaşandı oradan biliyorum.Göğüsleri patlayacak gibi duruyordu ödemden ama zamanla sönüyor asıl şeklini alıyor.Yuvarlak silikon mu koydurdunuz damla mı?Doktorumada sordum aynısını söyledi içimi rahatlattiniz teşekkür ederim sizinde öylemi oldu peki
Merhaba Bende olmayı düşünüyorum. Fiyat bilgisi paylaşır mısınızMerhaba arkadaşım.
15 gün önce bende meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok şekilsiz ve üstte duruyor sanki halterci gogusu gibi ve doğal olarak çok sertler. İnan bana açıp bakmiyorum moralim bozulmasın diye. Zamanla kasların yumuşadiginda kendine gelecektir. Zaten insan vücudunun bi tarafıyla bu tarafı asla eşit değildir.Sislikler indiğinde ve göğüsün yumuşadiginda esitlenecektir. Tabiki iyileşme süresi kişiye göre değişir ama en az 6 ay beklemek gerekiyor bence. Ben çok kafaya takiyordum çözümü aynaya bakmakta buldum :) :)
Merhaba, hangi şehirde ve hangi Dr paylaşabilir misiniz?Ben 28bine oldum. Bugün 18. Günüm
Merhaba arkadaşım.
15 gün önce bende meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok şekilsiz ve üstte duruyor sanki halterci gogusu gibi ve doğal olarak çok sertler. İnan bana açıp bakmiyorum moralim bozulmasın diye. Zamanla kasların yumuşadiginda kendine gelecektir. Zaten insan vücudunun bi tarafıyla bu tarafı asla eşit değildir.Sislikler indiğinde ve göğüsün yumuşadiginda esitlenecektir. Tabiki iyileşme süresi kişiye göre değişir ama en az 6 ay beklemek gerekiyor bence. Ben çok kafaya takiyordum çözümü aynaya bakmakta buldum :) :)
Merhaba canım çok geçmiş olsun aynı gün olmuşuz şuan hala büyük koyulan diğerinden daha büyük duruyor mu ?Ben de aynı durumdayım. Büyük koyulan çok büyük duruyor. 10 haziranda ameliyat oldum
Merhaba çok geçmiş olsun teşekkür ederkm forumuma cevap verdiğiniz için benim gogusumun biri 400 CC diğeri 375 CC biri buyuk biri küçük duruyor doktorum esitlenecek dedi ama hala esitlenmis değil çok kafama takıyorum sizin ki şuan ne durumda pekiMerhaba arkadaşım.
Hala büyük duruyor. Ama eskisi kadar değil sanki. Bir de o daha sert.Merhaba canım çok geçmiş olsun aynı gün olmuşuz şuan hala büyük koyulan diğerinden daha büyük duruyor mu ?
Benimde büyük olan daha yumuşak küçük olan daha sert çok mutsuz ediyor şuanHala büyük duruyor. Ama eskisi kadar değil sanki. Bir de o daha sert.