10 haftalık hamileyim yediğim hiç birşeyden tat almıyorum

nisa3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
83
12
3
20
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim bi kaç haftadır ne yediğim nede yaptığım hiç birşeyden tat alamıyorum çok fazla bulantı sorunum yok kendimi bitkisel hayatta gibi hissediyorum tahminen ne zaman geçer bu durum

Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim bi kaç haftadır ne yediğim nede yaptığım hiç birşeyden tat alamıyorum çok fazla bulantı sorunum yok kendimi bitkisel hayatta gibi hissediyorum tahminen ne zaman geçer bu durum
4. ayında geçer canım. Modunu iyice düşürme sana iyi gelen şeylere odaklan.

sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ileee

Merhaba . Bulantılar 4 ayda gecıyor mu ? 4. Aydan sonra bulantı olma ihtimali varmı ?
O zaman bitmiş olur canım.

Oğluma hamileliğimde yaklaşık senin haftalarındaydım aman Allah ne kusmam bitti ne öğütmelerim bitti 3 ay oturur şekilde uyudum. Kaç defa acile gitmiştim Allah bilir. Mide bulantısı için hap kullandım 3 ay boyunca doktorum 4. Ayında biter desi öyle de oldu

Sen hiç moral bozma geçecek bu günlet

Ben şuan 13. Haftama girdim hiç ama hiç midem ağrımadı üsküfra etmedim reflü gibi yanmam olmadı . Hani bu saatten sonra olurmuki die ondan merak edip sormak istedim

Koku duyunda sorun var mı ?

Ben şuan 13. Haftama girdim hiç ama hiç midem ağrımadı üsküfra etmedim reflü gibi yanmam olmadı . Hani bu saatten sonra olurmuki die ondan merak edip sormak istedim
Olur güzelim yani başka bir sotun olsa doktor bişey dersi tabi bu durumda gittin mi bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde bunu aöyle

Olur güzelim yani başka bir sotun olsa doktor bişey dersi tabi bu durumda gittin mi bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde bunu aöyle
Herşey normal doktorumda prenses gebelik yaşıyorsun dedi . İlk oğlumda çok perişan gecırdım . Ama bu gebeliğim çok rahat gecıyor maşallah subhanallah

Herşey normal doktorumda prenses gebelik yaşıyorsun dedi . İlk oğlumda çok perişan gecırdım . Ama bu gebeliğim çok rahat gecıyor maşallah subhanallah
Maşallah, Bu tarz şeyleri çok dillendirmekten yana değilim, göze çok inanıyorum siz inanır mısınız bilmiyorum ama uyarmak istedim yine de kendimce

Bulantilar genelde 16.haftada geciyor, eger asiri bulanti durumu var ise (hiperamazus graviradum) o da 20.haftada asagi yukari son buluyor.

Prenses gebeliklerde son haftalarda (37 ve uzeri) mide yanmasi, nefes darligi vb problemler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…