10 haftalık gebelik, kanama ve kan pıhtısı

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
31
Merhaba kızlar, 10 haftalık gebeyim. Dün idrarımı yaparken adet kanı gibi kanama oldu sonrasında sertleşmiş kan pıhtısı peçeteye geldi. Çok korktum hemen hastaneye gittim. Vajinismus problemim olduğu için sadece vajinal ultrasonla bebeğe baktılar. Kalp atışı vardı, beni eve gönderdi doktor ve beklememi söyledi. Günde 4 kez progestan fitili kullanıyorum. Kanama bugün kesildi ama karnımda ger iki tarafta ara ara batma hissi oluyor. Temmuz ayında da 16 haftalıkken düşük yaptım. Allah rızası için bana yardım edin bunu yaşayan var mı? Sizce düşük yapar mıyım ne olacak böyle . Bütün gün sırt üstü uzandım

Çok gecmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. Ben 7 haftalıkken kanama yasadım kanama alanım vardı o 1 haftada geçti. Daha sonra doktor muayenesinds hersey yolunda giderken 14. Haftada hiç kanamam olmadığı halde içerde 10 cmlik kanama alanı oldugunu öğrendim. Doktorlar kesin düşücek kanama alanı yayılıyor bebek yaşamaz dediler ama ben allahın izniyle 21. Haftama geldim. Benimde 2 düşüğüm var allahım ne yazdıysa o oluyor korkma lütfen

Allah kucağına almayı nasip etsin. Bazı anlar oluyor artık dayanamıyorum diyorum sonra rabbime sığınıyorum. Elimden bişey gelmiyor. İnsanı her yönden etkiliyor. Allahtan hamilelik hissi hala var , kusma var göğüste hassasiyet var ama bilmiyorum miniğim ne durumda. Kimileri de bebek erkekse kanama oluyor başlarda diyorlar, ama hiçbir kanama gebelikte normal değil

Geçmiş olsun stres yapmayın yarın mutlaka bir perinatologa gidin sizde pıhtılaşma ola bilir benim de maalesef 3 kaybım var pıhtılaşma dan kaynaklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun stres yapmayın yarın mutlaka bir perinatologa gidin pıhtılaşma dan kaynaklı ola bilir benim de maalesef 3 kaybım var rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yurtdışında yaşıyorum malesef ki sağlık bu ülke de 0. Kanama var diyorsun bişey yapamayız diyorlar ilaç bile vermiyorlar allahtan Türkiye’den progestan ve bebek aspirini (kan sulandırıcı)getirmiştim onu kullanıyorum

Tabiki öyle

Anladım İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba son durumunuz nedir acaba insallah saglikla devam ediyordur gebeliginiz. ben de 10.haftada siddetli bi kanama yasadim hastanede yattim 2gun sonrasinda da evde istirahat ediyorum. Ilk dusuk yaptiginizda da oncesinde kanamalar olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…