Sorma bende aynıyım sabah olmuyo öğleden sonra falan başlıyo akşama daha da artıyo geçmiyo da:)Akşam gelen bulantılarla mücadele halindeyim :)
Yoo erken başlıyo biz geçmesini bekliyoruz artıkAyy bulantılar 10.haftadami başlıyor :-(
Inşallah bir an önce geçer ben dha 4 haftalıgim bulantidan korkyrmda tavsiyeleriniz varmiYoo erken başlıyo biz geçmesini bekliyoruz artık
Geçer inşallah diyelim çok sürmezse iyidir:)13 hala bulaniyor
Ac kalmamaya ozen goster, cubuk ve leblebi dostun olsun...benim hala ama sabahlari oda gece kalkip atistirmadigim içinInşallah bir an önce geçer ben dha 4 haftalıgim bulantidan korkyrmda tavsiyeleriniz varmi
Insallah tek temennim aman buda bitince hamilelik reflusu başlıyormuşGeçer inşallah diyelim çok sürmezse iyidir:)
Sağol cnm aklmda bulundurcam inşallah seninde bir an önce tamamen kesilirAc kalmamaya ozen goster, cubuk ve leblebi dostun olsun...benim hala ama sabahlari oda gece kalkip atistirmadigim içindusuk dozda sabahlari ilac aliyorum onu da azaltcam insallah
Amin ....bebisler sağlıklı olsun daSağol cnm aklmda bulundurcam inşallah seninde bir an önce tamamen kesilir
Hiçbi şey çare olmuyo o bulantıya çok farklı bi bulantı çekmekten başka çare yok.Inşallah bir an önce geçer ben dha 4 haftalıgim bulantidan korkyrmda tavsiyeleriniz varmi
Amin cnm orası öyle tabiAmin ....bebisler sağlıklı olsun da
Herkes öyle diyor ilaç bile fayda etmiyormuş galbaHiçbi şey çare olmuyo o bulantıya çok farklı bi bulantı çekmekten başka çare yok.
Ay evet hiç rahat yok bize hamilelik bitene kadar:)Insallah tek temennim aman buda bitince hamilelik reflusu başlıyormuş
Birçok şey denedim kraker de yedim ama bence hiçbi şey etki etmiyoSlm
sabahları çubuk kraker gibi tuzlu yiyeceklerle kahvaltıya başlarsanız bu bulantı dönemlerini daha rahat geçirirsiniz.
Ben ilaç kullanmak istemedim ama kullansam da geçirmeyebilirdi bu normal bulantılar gibi değil çok farklı bi bulantı hiçbi şey geçirmedi benim bulantımı çok da kötü olmadım allahtan kusma falan olmadı bendeHerkes öyle diyor ilaç bile fayda etmiyormuş galba
Bende gitcem ama bakalım görüncek mi cinsiyetiHic bulantim yoktu yeni yeni basladi. Ogurup guluyorum :) bide cinsiyet meragi sardi beni. Haftaya 2li test icin gidicem bakalm ne cikcak sonuc... ne zormus meger :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?