10 haftalık gebeler ne alemdesiniz?

Dediyy

Çoğul tontikolar..
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
5.630
14.517
198
Benim gibi 10 haftalık olanlar ne durumdasınız biraz konuşalım istedim:)

13 hala bulaniyor

Inşallah bir an önce geçer ben dha 4 haftalıgim bulantidan korkyrmda tavsiyeleriniz varmi
Ac kalmamaya ozen goster, cubuk ve leblebi dostun olsun...benim hala ama sabahlari oda gece kalkip atistirmadigim için dusuk dozda sabahlari ilac aliyorum onu da azaltcam insallah

Ac kalmamaya ozen goster, cubuk ve leblebi dostun olsun...benim hala ama sabahlari oda gece kalkip atistirmadigim için dusuk dozda sabahlari ilac aliyorum onu da azaltcam insallah
Sağol cnm aklmda bulundurcam inşallah seninde bir an önce tamamen kesilir

Aslinda bulanti degil onun verdiği yorgunluk çok kötü

Insallah tek temennim aman buda bitince hamilelik reflusu başlıyormuş
Ay evet hiç rahat yok bize hamilelik bitene kadar:)
Slm
sabahları çubuk kraker gibi tuzlu yiyeceklerle kahvaltıya başlarsanız bu bulantı dönemlerini daha rahat geçirirsiniz.
Birçok şey denedim kraker de yedim ama bence hiçbi şey etki etmiyo

Herkes öyle diyor ilaç bile fayda etmiyormuş galba
Ben ilaç kullanmak istemedim ama kullansam da geçirmeyebilirdi bu normal bulantılar gibi değil çok farklı bi bulantı hiçbi şey geçirmedi benim bulantımı çok da kötü olmadım allahtan kusma falan olmadı bende

Hic bulantim yoktu yeni yeni basladi. Ogurup guluyorum :) bide cinsiyet meragi sardi beni. Haftaya 2li test icin gidicem bakalm ne cikcak sonuc... ne zormus meger :)
Bende gitcem ama bakalım görüncek mi cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…