• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalık gebeler ne alemdesiniz?

Bende gitcem ama bakalım görüncek mi cinsiyeti
Benm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar ya

Benm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar ya
Özelde daha çok ilgilenmesi lazım devletten daha ilgisiz davranmış:) bende özele gitcem ama 3-3,5 ay olduğunda şimdi belki görünmez.

Senin doktor bana küçükken gittiğim bakkalı hatırlattı
Cips almaya giderdim ne kadar derdim çok pahalı derdi bi türlü parasını söylemezdi :KK70::KK70:

Uyku durumunuz ne alemde kızlar bi hafta öncesine kadar sürekli uyurdum şimdi tam tersi uykum var uyuyamıyorum

Kizlar benim de 6 haftam da basladi mide bulantim 10 haftaligim suan sanki biraz daha azaldi bulantilarim.. ama turk kahvesi kokusu mahvediyor beni..

Yalnız değilmişim sevindim. Herkes sabah bulantısından bahsedip duruyordu. Ben sabahları ve öğlenleri gayet iştahlı oluyorum, bulantı filan yok ama akşama doğru gittikçe artan bulantı ve koku hassasiyeti oluyor. Akşamları evde yemek filan yapmak, birşey yemek istemiyorum. Salata, yoğurt, meyve gibi hafif şeylerle geçiştirmek istiyorum ama eşim için yine de kendimi zorlayıp bir çeşit yemek yapmaya çalışıyorum. Akaşmları özellikle balık, tavuk kokusuna hiç tahammülüm yok.

Yalnız değilmişim sevindim. Herkes sabah bulantısından bahsedip duruyordu. Ben sabahları ve öğlenleri gayet iştahlı oluyorum, bulantı filan yok ama akşama doğru gittikçe artan bulantı ve koku hassasiyeti oluyor. Akşamları evde yemek filan yapmak, birşey yemek istemiyorum. Salata, yoğurt, meyve gibi hafif şeylerle geçiştirmek istiyorum ama eşim için yine de kendimi zorlayıp bir çeşit yemek yapmaya çalışıyorum. Akaşmları özellikle balık, tavuk kokusuna hiç tahammülüm yok.
ayy sen de bendensin canım tavuk, kanat seven ben şu an tavuğun kendisini göresim yok :kusmuk:

kızlar ben 11. hafta içersindeyim. benim bulantılarım geç başladı zaten ama hala devam ediyor. sabahları kahvaltı etmeye çalışıyorum. çalıştığım için yol çok zorluyor beni servis midemi allak bullak ediyor. daha çok sebze yemek istiyorum.. tavuk asla göresim yok. uykum gebeliğin ilk zamanları gibi aynı 9 dediğimde uyuyakalıyorum. maden suyu içiyorum ben günde 1 2 tane anca öyle rahatlıyor midem. 2 hafta sonra ikili testim var bakalım cinsiyetini görebilecek miyiz :halay:

ben de 10.haftanın içindeyim. 7.haftadan beri çok bulantım vardı, en son sabah akşam sürekli kusar hale gelmiştim. doktor da bu istenen bir durum değil deyip bir ilaç yazdı. premesis plus isimli bir ilaç ve içinde zencefil kökü ve b vitaminleri var. 3 gündür kullanıyorum, bulantıma çok iyi geldi, kullanmaya başladığımdan beri de hiç kusmadım. eğer doktorunuz size ilaç önermedi ise zencefil yiyerek ya da çayını tüketerek başedebilirsiniz belki bu durumla.

ben de 10.haftanın içindeyim. 7.haftadan beri çok bulantım vardı, en son sabah akşam sürekli kusar hale gelmiştim. doktor da bu istenen bir durum değil deyip bir ilaç yazdı. premesis plus isimli bir ilaç ve içinde zencefil kökü ve b vitaminleri var. 3 gündür kullanıyorum, bulantıma çok iyi geldi, kullanmaya başladığımdan beri de hiç kusmadım. eğer doktorunuz size ilaç önermedi ise zencefil yiyerek ya da çayını tüketerek başedebilirsiniz belki bu durumla.
Bende kusma olmadı ya mide bulantısı baya kötü ediyodu ama bikaç gündür azalma var idare ediyom başından beri. Geçcek artık inşallah.

Çok şükür bende de hiç kusma olmadı, ama akşamları mutfağa pek girmiyorum, yemek kokuları içinde kalsam durumum pek iyi olmaz sanırım ama...İlk bir ay içinde hamsi filan yiyebiliyordum ama şu an balığa tahammülüm yok. omega 3 takviyesi için doktora danışıcam artık.

Çok şükür bende de hiç kusma olmadı, ama akşamları mutfağa pek girmiyorum, yemek kokuları içinde kalsam durumum pek iyi olmaz sanırım ama...İlk bir ay içinde hamsi filan yiyebiliyordum ama şu an balığa tahammülüm yok. omega 3 takviyesi için doktora danışıcam artık.
Ben 1,5 aydır mutfağa giremiyorum zaten yemek falan yapamıyorum. Ete balığa karşı tiksinti bende de oldu hiç görmek yemek istemiyom. İlk zamanlar normalmiş tabi bu. Geçince yeriz artık.

Gunde 2-3tane ceviz yersen günlük omega3 ihtiyacını karşilar cnm;)

Herkese Merhaba,
Sadece bulantı ve kusma isteği vardı ama su dışında birşey çıkmıyordu.Açta olsam tokta olsam.
iki haftadır yediklerimi kusuyorum.Zaten çok birşey yediğim söylenemez.Elma yiyorum bol bol.Hem çok tutuyor hem rahatlatıyor.Et tavuk balık kokuları inanılmaz tiksindiriyor.Açıkçacı hiç yiyemiyorum.Bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum :( Ceviz kivi muz süt incir taze meyveler bunlara ağırlık verdim.Birde bol bol yogurt.
16.Haftaya kadar sürer diyorlar.
****10.Hafta ultrason görüntüsü olan var mı.Randevum 2 hafta sonra.Fakat ben çok merak ediyorummmmm :)

Merhaba Arkadaslar bende 10.haftamın içerisindeyim.Salı günü doktoruma cıktım kalp atııs 176 cıvarındaydı yuksek ıhtımal kız dedi sizce nerden anlamış olabilir ultrason resmınden olabılırmı :)

Vay be dogurdum buyutuyom bile masallah :D

Back