- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Benm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar yaBende gitcem ama bakalım görüncek mi cinsiyeti
Özelde daha çok ilgilenmesi lazım devletten daha ilgisiz davranmış:) bende özele gitcem ama 3-3,5 ay olduğunda şimdi belki görünmez.Benm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar ya
Senin doktor bana küçükken gittiğim bakkalı hatırlattıBenm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar ya
ayy sen de bendensin canım tavuk, kanat seven ben şu an tavuğun kendisini göresim yokYalnız değilmişim sevindim. Herkes sabah bulantısından bahsedip duruyordu. Ben sabahları ve öğlenleri gayet iştahlı oluyorum, bulantı filan yok ama akşama doğru gittikçe artan bulantı ve koku hassasiyeti oluyor. Akşamları evde yemek filan yapmak, birşey yemek istemiyorum. Salata, yoğurt, meyve gibi hafif şeylerle geçiştirmek istiyorum ama eşim için yine de kendimi zorlayıp bir çeşit yemek yapmaya çalışıyorum. Akaşmları özellikle balık, tavuk kokusuna hiç tahammülüm yok.
Bende kusma olmadı ya mide bulantısı baya kötü ediyodu ama bikaç gündür azalma var idare ediyom başından beri. Geçcek artık inşallah.ben de 10.haftanın içindeyim. 7.haftadan beri çok bulantım vardı, en son sabah akşam sürekli kusar hale gelmiştim. doktor da bu istenen bir durum değil deyip bir ilaç yazdı. premesis plus isimli bir ilaç ve içinde zencefil kökü ve b vitaminleri var. 3 gündür kullanıyorum, bulantıma çok iyi geldi, kullanmaya başladığımdan beri de hiç kusmadım. eğer doktorunuz size ilaç önermedi ise zencefil yiyerek ya da çayını tüketerek başedebilirsiniz belki bu durumla.
Ben 1,5 aydır mutfağa giremiyorum zaten yemek falan yapamıyorum. Ete balığa karşı tiksinti bende de oldu hiç görmek yemek istemiyom. İlk zamanlar normalmiş tabi bu. Geçince yeriz artık.Çok şükür bende de hiç kusma olmadı, ama akşamları mutfağa pek girmiyorum, yemek kokuları içinde kalsam durumum pek iyi olmaz sanırım ama...İlk bir ay içinde hamsi filan yiyebiliyordum ama şu an balığa tahammülüm yok. omega 3 takviyesi için doktora danışıcam artık.
Çok şükür bende de hiç kusma olmadı, ama akşamları mutfağa pek girmiyorum, yemek kokuları içinde kalsam durumum pek iyi olmaz sanırım ama...İlk bir ay içinde hamsi filan yiyebiliyordum ama şu an balığa tahammülüm yok. omega 3 takviyesi için doktora danışıcam artık.
Vay be dogurdum buyutuyom bile masallahBenm dr cok kisa kesiyo buyuk ihtimal ona sormam. Ayrica ozelede gidiyorum ozeldeki dr um erkek ona sorcam bende bellimi diye. Adama kac mm boyu diyorum daha ufak diyo tmmda bellidir kac mm oldugu diyince ultrason kgidinda olcumu yaziyo dedi cins bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?