merhabalar arkadaşlar bende bebeği melek olan bir anneyim... gerçekten çok üzüntülüyüm, aslına bakarsanız hala kabullenemiyorum 19 ocakta meleğimizin kalbi durdu... eşimde bende yıkıldık, meleğimizi okadar benimsemiştikki sanki evimizin içinde bizimle idi. Nezaman doktor kontrollüne gittik dr. kalbi durmuş diyince kendimi kaybettim eşimde bende ağladık, ertesi gün kürtaj oldum şimdi içimde bir boşluk var sanki, ama canı verende allah alanda allahtır. artık meleğimiz için dua ediyoruz. bizi cennette bekleyen kanatlı bir meleğimiz var artık seni çok seviyoruz....
selam arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım.benim 6 yaşında bi kızım var.ikinciyi planlıyoduk.allah verdi ama geri aldık sekiz haftalıkken kalbi durdu kürtaj dediler.ve bugün aldırdım.allah sağlık versin diyorum önce saglık olmayınca herşey boşmuş bugün o masaya yatınca anladım.allah herkese sabır ve sağlık versin.bu kalp durma işi neden oluyo acaba bi bilgisi olan varmı.
selam arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım.benim 6 yaşında bi kızım var.ikinciyi planlıyoduk.allah verdi ama geri aldık sekiz haftalıkken kalbi durdu kürtaj dediler.ve bugün aldırdım.allah sağlık versin diyorum önce saglık olmayınca herşey boşmuş bugün o masaya yatınca anladım.allah herkese sabır ve sağlık versin.bu kalp durma işi neden oluyo acaba bi bilgisi olan varmı.