Bende 25 haftam bitmişti 26 haftanın içinde bebeğimi kaybettim,halsizlik ile gösterdi kendini hareketlerini hissetmeyince de gittim Dr ve ex olmuş deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki,sonrası ağrılı ve acılı bir süreç..sizi çok iyi anlıyorum herkes elinde bebek ile çıkarken elimiz boş çıkıyoruz üstelik sütü de geliyor o yavrunun normal doğum yaptığımiz için ama doyuracak bir yavru yok..bana Dr 6 ay rahmin dinlensin sonra düşün demişti genetik araştırma yapıldı bizim de hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama ben şeker yuklemesine bağlıyorum çünkü sonrasinda ben fenalastim ondan iki gün sonra da kaybettik zaten,Canan Karatay da diyor zaten şeker yuklemesi ani bebek ölümlerine sebep olabilir diye.biz bebeğimizi aldık inceleme yapıldıktan sonra,babası yıkadı kefenledi defnetti,ben gidemedim.ama baktım yüzüne sanki uyuyor gibiydi daha yanağında kırmızılıları duruyordu hiç sert ve buz gibi değildi,onlar bizim cennet kuşumuz,inşallah bizi orada bekleyecekler ve Allah'a dua edecekler bizi de cennete almak için, şuan iki tane yavrum var çok şükür sagliklilar hiç korkmayın sonrasında,Allah'a güvenin dua edin hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah