kızlar sagolun bilmıyorum nasıl atlatacagım cuma günü yasadım bu acıyı evet mantıklı dusununce insan önune bakmak istıyor ama elde degıl ınanın basa gelince çok zormus çok buyuk yıkım alllah kımseye göstermesın derim...
hamılelegime sevınemeden huzne boguldum malesef bebegımın kalp atısı olmadı ve kurtaj oldum malesef bayram tatılınde yasandı.caresız kaldık resmen dr. yok hep pratısyenler vardı allahtan ıyı bir dr. denek geldık ama o gunu bır daha yasamak istemem kımsede yasamasın derım ilk bebegımızdı ve çok istıyoduk sevıncımız kursagımızda kaldı megerse 2 hafta önce kalbı durmus kanama olunca anladım sebep bulamadı dr. ama çok kötü bir piskoljideyım hersey gönlünüzce olsun hanımlar sevgiler....
merhaba arkadaslar
ne zaman boyle baslık gorsem içim acıyor bırısı daha benım yasadıklarımı yasıyor allahım yardım et onada dıye dua edıyorum
canım benımde 12.haftada normal testlerı ıcın dokroruma gıtmıstım
hıcbır sıkıntım yokdu
ama meger 10.haftada bebegımın kalbı durmus ve bende kurtaj oldum
2ay oldu
kendımı yenı toparlıyorum hersey allahtan
ama delıler gıbı arastırdım ve cevap ıstedım bısey yokken gayet saglıklıyken neden oldu
benımde ılk bebegımdı
sonunda sunu buldum sıkıntı spremın yumurtalıga geldıgınde dollenme hatasından kaynaklanıyormus
yanı yanlıs döllenmeden oluyor
oda genelde 8-10 hafta arası bebegın kalbının durmasına neden oluyor
ve genelde ılk gebelıklerde rastlanan bır durum
tüm testlerımı yaptırdım sende yaptır
ve ınsallah allahım bır daha yasatmaz hıc kımseye
kötü bir haber ama herşeye hazırlıklı olmalısın.Hepimizin başına geldi bir daha tekrarlayacak yada tekrarlamayacak diye birşey yok.Umarım bebeğin sağlıklıdır ama bence kendini hazırlamalısın...bende 7 haftalık hamileyim salı günü doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin yavaş attığını söyledi doktor haftaya tekrar bakacak bu bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum dr.bebek küçük belki ondan yavaş atıyor ama fazla umutlanma dedi bana çok üzüldüm allhım hayırlısını versin diyorum inşallah bişey olmaz.