- 2 Kasım 2022
- 121
- -107
- 26
- 24
- Konu Sahibi coffeeandcoffee
-
Ha bide düğün yapmayacaklar neden yoksa eltinize yapılmamış miDüğünüm olmayacak tşk
Üniversite bende üni ama atanmadım
Düğün yapsın da sonra elti benim düğünüm olmadı diye yaygarayı bassın bunca sene sonra düğün masrafı çıksın eş ailesineHa bide düğün yapmayacaklar neden yoksa eltinize yapılmamış mi
Ona yapıldı her şeyi oldu ben kına vs istemiyorum hiçHa bide düğün yapmayacaklar neden yoksa eltinize yapılmamış mi
Devlet okuttu bunu ona dersinBunca zaman senin okuman için harcanan kağıtlara, o kağıtlar için kesilen ağaçlara, emeklere çok üzüldüm şuan. Hiç sana artısı olmamış. O kadar ağaç emek hep boşa gitmiş.
Atanmayi bekle önce sonra evlenirsin ben üniversite mezunu olsa idim vay be ...Üniversite bende üni ama atanmadım
Neden ?Ona yapıldı her şeyi oldu ben kına vs istemiyorum hiç
Nasıl yani Manisada 22 ayar yoksa kaç ayar takılıyor genelde takılar 22 ayardırManisa’da 22 ayar altın hiç yoktur ama Adana’da 22 ayardan aşağı takılmaz örneğin
Devlet okuttu bunu ona dersin
Bence buldular kimsesiz kızı ezecekler sömüreceklerDevlet okuttu bunu ona dersin
Manisa’da 22 ayar altın hiç yoktur ama Adana’da 22 ayardan aşağı takılmaz örneğin
Bana çocukta ailesi de elti de pek masum gelmedi bilemiyorum hislerim kuvvetlidirBan yiyecek şeyler yazmamak için sabır diledim şu an :)
Ne kadar saçma ya. Çocuğu yakmayın. Ayrılın. Para kazanın kendinize bol bol bayramlık alın. Mutluluğu hak etmiyorsunuz.
Bence buldular kimsesiz kızı ezecekler sömürecekler
Az gözünü aç be canım lütfen
Kız da da var bazı tuhaflıklar anlam veremiyorum kiSömürülen kız tarafı değil gibi.
Şöyle benim nişanlım her ne olursa olsun kendi yapmak istiyor aile desteği olur ya evlilikte evlada , nişanlım hiç istemiyor yapılan en ufak şeye bile rahatsız oluyor . Nişan zamanı da rahatsız olmuş hatrım için susmuş sanırım . Bu bayramlık mevzusunda uzatmak istemiyor . Ailesinin bize bişey yapması ona göre muhtaçlık gibi geliyor . Kardeşin bunlara aksi davranmıyor dedim bende ona sinirlendi ama tamamen küsüp ayrılma olmadı tabiki . Benim alındığım durum sinirle bana sen kimsin bana bunu öğretiyorsun demesi . Belkide demekle haklıydı bilmiyorum . Burada sen kimsin diyen yarın seni aldatır sen kimsin der dedi . Bu mümkün mü ?Şuan nişanlınızla konuşuyor musunuz normal bir şekilde ilişkiniz devam ediyor mu nasıl durum? Aslında ben sizi anladım elti ve eşi altınlar bizden biraz fazla olursa biz hakkımızı istiyoruz demişler ya siz de benim bayramlık hakkım nerede diyorsunuz da ya yazarken bile komik geldi ama size sadece şunu önereyim bu tarz ucuz hesapları yapmaya ve de yapanlarla aynı kefeye kendinizi koymaya değmez bunlardan hayatın her yerinde var önemli olan iki kişinin anlaşması huzur sükunet içinde mutluluğu dizayn etmek mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?