• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 10 güne kadar yenidoğan beşiği arıyorum

cemo01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
71
0
16
Adana
hanımlar kızkardeşim allahın izniyle 10güne kadar doğum yapacak ona hediye olarak uygun fiyatlı beşik arıyorum elinde olanlar bana yardımcı olabilirmi resimleriyle birlikte....

küçük sepet bambu tarzı bişeler arıyorum yatak odası biraz küçük yaşına kadar yanında uyutmak istiyo sürekli gece emzireceği içim o yüzdn küçük bişeler bakıyorum

yok cnm teşkr ederim fiyatı pahalı ben daha uygun bişeler arıyorum.[/QU

250 tl almıştm bunu inşallah daha uygunu bulursun canım ama bebek ürünleri gerçekten pahallı benimde yerim küçük oldugu için almıştım bu beşiği boyu 80 en 43 konuda actım ürün ile ilgili bebeğimin ilk aylarnda cok korkuyodum ay bogulur doner falan gece hep gözetimim altındaydı.

hanımlar kızkardeşim allahın izniyle 10güne kadar doğum yapacak ona hediye olarak uygun fiyatlı beşik arıyorum elinde olanlar bana yardımcı olabilirmi resimleriyle birlikte....

bizdede var cnm birtane ama kız mı erkek mı cinsiyeti erkek için bambu var yatagı örtüleri felan kız içinde ufak bırtane sallanabilen yatagımız var portatif resimlerini atarım bakmak istersen

Back