10 GÜNDE HAFİFLE (beslenme koçuyum)

Merhaba bende katılmak istiyorum, listenizi paylaşabilir misiniz?

etacarinea kendisine özel mesajla protein için, decathlon gibi mağazalarda satılan bir supplement, shake önerisi istedim. Hanımefendi herbalife temsilcisi olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi. Sanırım kendisi de oradan beslenme koçu oldu. Hayal kırıklığı benim için

Profilinde de önlisans mezunu olduğu yazıyor ama sorduğumda "beden eğitimi yüksek okul" mezunu olduğunu söyledi. Evet aynen bu şekilde yazdı. Hiçbir beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezununun kendini beslenme koçu ilan ettiğine şahit olmadım. Boş başak dik duruyor işte.

Ben öyle bir mesaj almadım sizede yazmadım neden böyle bir çabaya girdiniz çok komiksiniz ya yazık gereksiz kalitesizlik akıyo paçalarınızdan

Gerçekten bu konu galeyana gelmesin istiyorum. Kazen sanırım konuyu takiptesin, evet arkadaşlar belki kilo verebilir ama yemeyerek zaten herkes verir. Ayrıca kendisi dediği gibi “ortam oluşturma” amacıyla burada. Sanırım kendisine “öğrenci” toplamak istiyor. Bunun sağlıklı bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. Kendisi ne güzel sporcuymuş, bence üyeleri spora davet etse çok daha faydalı ve kendi alanında olur. Bana attığı iftira da çok çirkinceydi. Üyeyi takipte kalırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…