• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 GÜNDE HAFİFLE (beslenme koçuyum)

selam kızlar 9 şubat ta başlayacağım her 10 günde bir yeni liste yazacağım benimle birlikte motivasyon amaçlı başlamak isterseniz sizede listemi gönderebilirim ortalama 60-75 kg bireyler katılabilir. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş şart kendim beslenme koçu ve spor eğitmeniyim korona beni de etkiledi kendime yolculuk arkadaşı arıyorum liste benden devamlılık sizden ❤️

Merhaba bende katılmak istiyorum, listenizi paylaşabilir misiniz?

etacarinea etacarinea kendisine özel mesajla protein için, decathlon gibi mağazalarda satılan bir supplement, shake önerisi istedim. Hanımefendi herbalife temsilcisi olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi. Sanırım kendisi de oradan beslenme koçu oldu. Hayal kırıklığı benim için

etacarinea etacarinea kendisine özel mesajla protein için, decathlon gibi mağazalarda satılan bir supplement, shake önerisi istedim. Hanımefendi herbalife temsilcisi olduğunu yardımcı olabileceğini söyledi. Sanırım kendisi de oradan beslenme koçu oldu. Hayal kırıklığı benim için
Profilinde de önlisans mezunu olduğu yazıyor ama sorduğumda "beden eğitimi yüksek okul" mezunu olduğunu söyledi. Evet aynen bu şekilde yazdı. Hiçbir beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezununun kendini beslenme koçu ilan ettiğine şahit olmadım. Boş başak dik duruyor işte.

Ben öyle bir mesaj almadım sizede yazmadım neden böyle bir çabaya girdiniz çok komiksiniz ya yazık gereksiz kalitesizlik akıyo paçalarınızdan

Ben öyle bir mesaj almadım sizede yazmadım neden böyle bir çabaya girdiniz çok komiksiniz ya yazık gereksiz kalitesizlik akıyo paçalarınızdan
Nasıl yani? Buyurun sizinle olan mesajımız. Kalitesiz olan sizsiniz, ayrıca iftiracısınız☺️
2858E8EA-7EE3-4946-9B90-69E30E535474.png

Gerçekten bu konu galeyana gelmesin istiyorum. Kazen Kazen sanırım konuyu takiptesin, evet arkadaşlar belki kilo verebilir ama yemeyerek zaten herkes verir. Ayrıca kendisi dediği gibi “ortam oluşturma” amacıyla burada. Sanırım kendisine “öğrenci” toplamak istiyor. Bunun sağlıklı bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. Kendisi ne güzel sporcuymuş, bence üyeleri spora davet etse çok daha faydalı ve kendi alanında olur. Bana attığı iftira da çok çirkinceydi. Üyeyi takipte kalırsanız çok sevinirim👍🏼

Son düzenleme:
Back