• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 GÜNDE HAFİFLE (beslenme koçuyum)

damla drm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
12
16
8
İstanbul
selam kızlar 9 şubat ta başlayacağım her 10 günde bir yeni liste yazacağım benimle birlikte motivasyon amaçlı başlamak isterseniz sizede listemi gönderebilirim ortalama 60-75 kg bireyler katılabilir. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş şart kendim beslenme koçu ve spor eğitmeniyim korona beni de etkiledi kendime yolculuk arkadaşı arıyorum liste benden devamlılık sizden ❤️

Merhaba bende katılmak isterim malesef bende 6 kilo alarak 69 kiloya çıktım 🙈🙈 boyum 1/65 cnm yaş 29 acil kilo vermek istiyorum..Aslında genel anlamda sağlıklı besleniyorum,abur cubur sevmem çok tatlıya düşkünlüğüm yok ama çok çabuk kilo alıyorum 😢

Merhabalar ☺️ Tamam Harika takipte kalın yarın gün içerisinde listeyi atacağım mesaj bildirimini alın gün içinde liste eksiğinizi tamamlayın 10 günde 4-6 kg hedefimiz 🙏🏼 Yaptığım koçluklarda göz atmak isterseniz instgram adresim @busonkas yarın için heyecanlıyım 😊

Selam bende katılmak istiyorum bana da listeyi gönderirmisiniz
Merhaba tabiki yarın gün içerisinde paylaşacağım formu takipte kalın kaç kg oldugunu sabah tartılın katılmak isteyen arkadaşlar ilk gün kilosunu yazsın sonra 5. Günde ve son 5. Günde tartılacagız günlük buraya girip yaptıklarımızı not alacağız 🌹

Merhaba tabiki yarın gün içerisinde paylaşacağım formu takipte kalın kaç kg oldugunu sabah tartılın katılmak isteyen arkadaşlar ilk gün kilosunu yazsın sonra 5. Günde ve son 5. Günde tartılacagız günlük buraya girip yaptıklarımızı not alacağız 🌹
Sağlık probleminiz yoksa kilo probleminiz varsa buyrun kötü beslenmek abur cubur yemekten daha iyidir, sonuç ise mutlu son ☺️👍🏼
Bende takipteyim

Bu sabah tartıldım 69.5 kg emzirme dönemindeyim umarım sağlıklı bir şekilde beslenerek bende hızlıca kilo verebilirim yapacağımız liste bana uyacakmı merakla bekliyorum

10 GÜNLÜK DİYET LİSTEMİZ BAŞLAYACAK OLANLAR YARIN SABAH AÇ KARNINA TARTILIP NOTUNU ALSIN 😊

Kahvaltı 09:00
1 tam yumurta *az yağda veya haşlanmış formda olabılır ©

2 dılım hındi füme veya 5 adet zeytin

1 dilım peynir

İstenildiği kadar yeşillik (semizotu, dereotu, maydanoz, roka vb)

Ara öğün 11;00

Kahve
öğle Yemeği 12:30

Kabak çorba *sınırşız tuketebilırıız O

Veya

1 parmak kalınlığında ananas + 2 yemek kasıgı chia tohumu +4-5 kasık yoğurt + tarçın

Ara öğün: 15:30

Kahve + 2 tam ceviz + 1 adet kuru hurma

Akşam yemeği:18:30

5-6 adet köfte VEYA 160-170 gram izgara biftek VEYA 160-170 gram izgara tavuk veya hındi gogus

VEYA 1 fileto balık (200-220 gram) VEYA 1 kutu ton balığı *yagı suzulsun O veya 8-9 yemek kaşığı et

veya tavuk sote *az yağlı

Bol yeşillikli az yağlı salata + çeyrek avokado, 1 yemek kasıgı yag ılavelı

e cor

Ara öğün: 21:00

Yesıl cay

METABOLİZMA HIZLANDIRICI KABAK ÇORBA

MALZEMELER:

2 Кabak

2 Soğan

1 Domates

2 Каруа Biber

2 Yemek Kaşığı Bulgur Veya Kinoa

I Yemek Kaşığı Zeytinyağı

I Avuç Nane, 1 Avuç Maydanoz, I Avuç Dereotu,

Kimyon, Pul Biber Karabiber, Tuz Ve Sarmısak.

HAZIRLANIŞI: Malzemeler 2 - 3 bardak su ile haşlanıp blendırdan geçirilerek içilir. Düşük kalorili ve lifli olan bu

forba hızlı kilo vermeye ve ödem çözmeye yardımcıdır...

selam kızlar 9 şubat ta başlayacağım her 10 günde bir yeni liste yazacağım benimle birlikte motivasyon amaçlı başlamak isterseniz sizede listemi gönderebilirim ortalama 60-75 kg bireyler katılabilir. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş şart kendim beslenme koçu ve spor eğitmeniyim korona beni de etkiledi kendime yolculuk arkadaşı arıyorum liste benden devamlılık sizden ❤️
Beni de alırmısınız çok karar verdim zayıflamaya çok ac kaldim yeşil çaylar ektira tarifler ama sonuç alamadim 😔 hızlı kilo alıp verirdim aslında bu zamana kadar kilo problemim olmadı ama veremediğimi gördüm galiba yaslaniyorz😂 24 yasindaym bi çocuk annesiym 169 boy 75 kilo tekrar hamile kalmak istiyorm fakat doktorm bi 5 kilo kadar vermem gerektigini soyledi yardimci olurmusunuz

10 GÜNLÜK DİYET LİSTEMİZ BAŞLAYACAK OLANLAR YARIN SABAH AÇ KARNINA TARTILIP NOTUNU ALSIN 😊

Kahvaltı 09:00
1 tam yumurta *az yağda veya haşlanmış formda olabılır ©

2 dılım hındi füme veya 5 adet zeytin

1 dilım peynir

İstenildiği kadar yeşillik (semizotu, dereotu, maydanoz, roka vb)

Ara öğün 11;00

Kahve
öğle Yemeği 12:30

Kabak çorba *sınırşız tuketebilırıız O

Veya

1 parmak kalınlığında ananas + 2 yemek kasıgı chia tohumu +4-5 kasık yoğurt + tarçın

Ara öğün: 15:30

Kahve + 2 tam ceviz + 1 adet kuru hurma

Akşam yemeği:18:30

5-6 adet köfte VEYA 160-170 gram izgara biftek VEYA 160-170 gram izgara tavuk veya hındi gogus

VEYA 1 fileto balık (200-220 gram) VEYA 1 kutu ton balığı *yagı suzulsun O veya 8-9 yemek kaşığı et

veya tavuk sote *az yağlı

Bol yeşillikli az yağlı salata + çeyrek avokado, 1 yemek kasıgı yag ılavelı

e cor

Ara öğün: 21:00

Yesıl cay

METABOLİZMA HIZLANDIRICI KABAK ÇORBA

MALZEMELER:

2 Кabak

2 Soğan

1 Domates

2 Каруа Biber

2 Yemek Kaşığı Bulgur Veya Kinoa

I Yemek Kaşığı Zeytinyağı

I Avuç Nane, 1 Avuç Maydanoz, I Avuç Dereotu,

Kimyon, Pul Biber Karabiber, Tuz Ve Sarmısak.

HAZIRLANIŞI: Malzemeler 2 - 3 bardak su ile haşlanıp blendırdan geçirilerek içilir. Düşük kalorili ve lifli olan bu

forba hızlı kilo vermeye ve ödem çözmeye yardımcıdır...
Beni de alırmısınız çok karar verdim zayıflamaya çok ac kaldim yeşil çaylar ektira tarifler ama sonuç alamadim 😔 hızlı kilo alıp verirdim aslında bu zamana kadar kilo problemim olmadı ama veremediğimi gördüm galiba yaslaniyorz😂 24 yasindaym bi çocuk annesiym 169 boy 75 kilo tekrar hamile kalmak istiyorm fakat doktorm bi 5 kilo kadar vermem gerektigini soyledi yardimci olurmusunuz
Merhaba umutsuz olmayın yazdıgım listeye ben bugun başladım 10 gün boyunca gün gün yaptıklarınızı fotograflayıp kolaj yapın akşamı buradan paylaşın size yardımcı olurum ☺️

Back