selam kızlar 9 şubat ta başlayacağım her 10 günde bir yeni liste yazacağım benimle birlikte motivasyon amaçlı başlamak isterseniz sizede listemi gönderebilirim ortalama 60-75 kg bireyler katılabilir. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş şart kendim beslenme koçu ve spor eğitmeniyim korona beni de etkiledi kendime yolculuk arkadaşı arıyorum liste benden devamlılık sizden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 GÜNDE HAFİFLE (beslenme koçuyum)
- Konu Sahibi damla drm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Merhaba tabiki yarın gün içerisinde paylaşacağım formu takipte kalın kaç kg oldugunu sabah tartılın katılmak isteyen arkadaşlar ilk gün kilosunu yazsın sonra 5. Günde ve son 5. Günde tartılacagız günlük buraya girip yaptıklarımızı not alacağızSelam bende katılmak istiyorum bana da listeyi gönderirmisiniz
- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
Sağlık probleminiz yoksa kilo probleminiz varsa buyrun kötü beslenmek abur cubur yemekten daha iyidir, sonuç ise mutlu sonkonuyu ben de takipteyim. listeniz bana uyarsa sizinle 10 gun devam edebilirim
Kız hareket edesim hiç yookkk nası olacak bilmiyorum valla hiçEvde youtube üzerinden leslie 4 mill deneyin
Merhaba tabiki yarın gün içerisinde paylaşacağım formu takipte kalın kaç kg oldugunu sabah tartılın katılmak isteyen arkadaşlar ilk gün kilosunu yazsın sonra 5. Günde ve son 5. Günde tartılacagız günlük buraya girip yaptıklarımızı not alacağız
Bende takipteyimSağlık probleminiz yoksa kilo probleminiz varsa buyrun kötü beslenmek abur cubur yemekten daha iyidir, sonuç ise mutlu son
Hoşgeldiniz 10 günlük listeyi profilime ekleyeceğim her gün yaptıklarımızı gün sonunda not edelimBende takipteyim
10 GÜNLÜK DİYET LİSTEMİZ BAŞLAYACAK OLANLAR YARIN SABAH AÇ KARNINA TARTILIP NOTUNU ALSIN
Kahvaltı 09:00
1 tam yumurta *az yağda veya haşlanmış formda olabılır ©
2 dılım hındi füme veya 5 adet zeytin
1 dilım peynir
İstenildiği kadar yeşillik (semizotu, dereotu, maydanoz, roka vb)
Ara öğün 11;00
Kahve
öğle Yemeği 12:30
Kabak çorba *sınırşız tuketebilırıız O
Veya
1 parmak kalınlığında ananas + 2 yemek kasıgı chia tohumu +4-5 kasık yoğurt + tarçın
Ara öğün: 15:30
Kahve + 2 tam ceviz + 1 adet kuru hurma
Akşam yemeği:18:30
5-6 adet köfte VEYA 160-170 gram izgara biftek VEYA 160-170 gram izgara tavuk veya hındi gogus
VEYA 1 fileto balık (200-220 gram) VEYA 1 kutu ton balığı *yagı suzulsun O veya 8-9 yemek kaşığı et
veya tavuk sote *az yağlı
Bol yeşillikli az yağlı salata + çeyrek avokado, 1 yemek kasıgı yag ılavelı
e cor
Ara öğün: 21:00
Yesıl cay
METABOLİZMA HIZLANDIRICI KABAK ÇORBA
MALZEMELER:
2 Кabak
2 Soğan
1 Domates
2 Каруа Biber
2 Yemek Kaşığı Bulgur Veya Kinoa
I Yemek Kaşığı Zeytinyağı
I Avuç Nane, 1 Avuç Maydanoz, I Avuç Dereotu,
Kimyon, Pul Biber Karabiber, Tuz Ve Sarmısak.
HAZIRLANIŞI: Malzemeler 2 - 3 bardak su ile haşlanıp blendırdan geçirilerek içilir. Düşük kalorili ve lifli olan bu
forba hızlı kilo vermeye ve ödem çözmeye yardımcıdır...
1 dilım peynir
Ara öğün 11;00
Kahve
Veya
1 parmak kalınlığında ananas + 2 yemek kasıgı chia tohumu +4-5 kasık yoğurt + tarçın
5-6 adet köfte VEYA 160-170 gram izgara biftek VEYA 160-170 gram izgara tavuk veya hındi gogus
VEYA 1 fileto balık (200-220 gram) VEYA 1 kutu ton balığı *yagı suzulsun O veya 8-9 yemek kaşığı et
e cor
Yesıl cay
MALZEMELER:
2 Кabak
2 Soğan
1 Domates
2 Каруа Biber
HAZIRLANIŞI: Malzemeler 2 - 3 bardak su ile haşlanıp blendırdan geçirilerek içilir. Düşük kalorili ve lifli olan bu
- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 28
Beni de alırmısınız çok karar verdim zayıflamaya çok ac kaldim yeşil çaylar ektira tarifler ama sonuç alamadim hızlı kilo alıp verirdim aslında bu zamana kadar kilo problemim olmadı ama veremediğimi gördüm galiba yaslaniyorz 24 yasindaym bi çocuk annesiym 169 boy 75 kilo tekrar hamile kalmak istiyorm fakat doktorm bi 5 kilo kadar vermem gerektigini soyledi yardimci olurmusunuzselam kızlar 9 şubat ta başlayacağım her 10 günde bir yeni liste yazacağım benimle birlikte motivasyon amaçlı başlamak isterseniz sizede listemi gönderebilirim ortalama 60-75 kg bireyler katılabilir. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş şart kendim beslenme koçu ve spor eğitmeniyim korona beni de etkiledi kendime yolculuk arkadaşı arıyorum liste benden devamlılık sizden
10 GÜNLÜK DİYET LİSTEMİZ BAŞLAYACAK OLANLAR YARIN SABAH AÇ KARNINA TARTILIP NOTUNU ALSIN
1 dilım peynir
Ara öğün 11;00
Kahve
Veya
e cor
Yesıl cay
MALZEMELER:
2 Кabak
2 Soğan
1 Domates
2 Каруа Biber
Merhaba umutsuz olmayın yazdıgım listeye ben bugun başladım 10 gün boyunca gün gün yaptıklarınızı fotograflayıp kolaj yapın akşamı buradan paylaşın size yardımcı olurumBeni de alırmısınız çok karar verdim zayıflamaya çok ac kaldim yeşil çaylar ektira tarifler ama sonuç alamadim hızlı kilo alıp verirdim aslında bu zamana kadar kilo problemim olmadı ama veremediğimi gördüm galiba yaslaniyorz 24 yasindaym bi çocuk annesiym 169 boy 75 kilo tekrar hamile kalmak istiyorm fakat doktorm bi 5 kilo kadar vermem gerektigini soyledi yardimci olurmusunuz