• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günde en az 5 kilo

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar 1 yıl gibi bir sürede 75 kilodan 58'e düştüm diyet yapmadan. Şu an ki kilom fena değil ama biraz daha zayıflamak istiyorum çünkü boyum kısa ve belim kalın olduğu için kilolu duruyorum. Benim 10 gün gibi bir sürem var 10 günde en az 5 kilo vermem lazım. Sorun şu verebilirim hatta daha fazlasını veririm 7 kilo falan ama korktuğum şey bu kilo sudan ve kastan gideceği için 5 kilo versem dış görünüşte bir incelme olur mu yani o 5 kiloyu verdiğim belli olur mu kızlar ??

Kızlar 1 yıl gibi bir sürede 75 kilodan 58'e düştüm diyet yapmadan. Şu an ki kilom fena değil ama biraz daha zayıflamak istiyorum çünkü boyum kısa ve belim kalın olduğu için kilolu duruyorum. Benim 10 gün gibi bir sürem var 10 günde en az 5 kilo vermem lazım. Sorun şu verebilirim hatta daha fazlasını veririm 7 kilo falan ama korktuğum şey bu kilo sudan ve kastan gideceği için 5 kilo versem dış görünüşte bir incelme olur mu yani o 5 kiloyu verdiğim belli olur mu kızlar ??

belli olcagını hiç sanmıyorum yüzün çöker sadece :/

ama şok diyet uygulayan herkes çok memnun son hallerinden demek vücuttan da zayıflıyorlar sadece vücutta biraz sarkma olur diye düşünüyorum ama zayıflıkta olur heralde :/

canım sen 10 kilodan bahsetmiyosunki 5 kilodan bahsediyosun.5 kilo normal şekilde zayıflayan insanda bile zor farkediliyo.

5 kiloyu öyle kısa bir sürede verirsen 15 kilo geri alırsın. Şok diyet yapacaksan da ondan sonraki 1 ayı iyi geçirmen lazım. :44:

ya canım ben biliyorum ben bu 10 günde 5-6 kilo verebilirsem sonra o kiloyu korumaya çalışcam ama benim merak ettiğim 10 günde 5 kg verdim mesela bu dış görünüşte belli olur mu?

ya canım ben biliyorum ben bu 10 günde 5-6 kilo verebilirsem sonra o kiloyu korumaya çalışcam ama benim merak ettiğim 10 günde 5 kg verdim mesela bu dış görünüşte belli olur mu?

Yapıdan yapıya değişir. 2-3 kilo su gider önce bu Allah'In emri zaten... Kilon önce nereden gidiyorsa oralar gider. mesela ben önce belden veririm :/ Sen nereden veriyorsun onu bi düşün...

Yapıdan yapıya değişir. 2-3 kilo su gider önce bu Allah'In emri zaten... Kilon önce nereden gidiyorsa oralar gider. mesela ben önce belden veririm :/ Sen nereden veriyorsun onu bi düşün...

hmm anladım yani sonuç olarak dış görünüşten de belli olacak kilo verdiğim. Ben kalçadan veririm :)

Kimse merak etmemiş bir senede diyet yapmadan 17 kiloyu nasıl verdiniz.Sorunuza gelince evet 10 günde 5 kilo verebilirseniz belli olur sonrasında dikkatte etseniz en az 2 ay sonra aldığınız 10 kiloda belli olur:)) Naçizane düşüncem

Kimse merak etmemiş bir senede diyet yapmadan 17 kiloyu nasıl verdiniz.Sorunuza gelince evet 10 günde 5 kilo verebilirseniz belli olur sonrasında dikkatte etseniz en az 2 ay sonra aldığınız 10 kiloda belli olur:)) Naçizane düşüncem

Sizde haklısınız hızla verilen kilo hızla geri alınır ama ben 10 günlük sıkı diyetimden sonra koruma programı uyguluycam umarım geri almam :) O 17 kiloyu diyet yapmadan verdim üniversite için baska sehire gidince hem biraz daha hareketlendim hemde abur cubur yiyemedim orda pek onun dışında yaptığım bir şey yok yine çok yedim. Benim için çok iyi oldu 75ten 58 kiloya düşmek şimdi vermem gereken çok az kilo kaldı 5 kilo falan onuda vericem inşallah :)

Back
X