• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 10 günde 3 cm :)

Kızlaaar hepinize çok çok çok teşekkürleeer önceliklee :69:

10 gündür saçlarımı uzatmak için birkaç farklı şey denedim ve gözle görülür sonuç varr :66::66::66:
-Her akşam lavanta çayı yapıp içiyorum.
-Şampuanıma doğum kontrol hapı koydum.
-3 kez aktarlarda satılan yağ karışımından sürdüm.
-4 kez sinameki bemix yaptım.

10 gün oldu, babaannem 2 cm diyor ama daha fazla olduğundan eminim kahküllerim kaşlarıma değmiyordu şimdi gözlerimdeeee :61::61::61:

1 cm deseydin inanırdım ama 3 cm ne yaa? :27:

ya ben topiği baştan sona okudum ama bu doğum kontrol hapı mevzusunu tam anlamadım.kutunun tamamıınımı katıyoruz bide onları nasıl katıcaz erirmiki içinde şampuan çünkü hafifi soğuk olur bu mevsimde ssaçımıza yapışmazmı nasıl yapıcaz bilen varsa yazsın lütfen ve sonuç alan avrsa o hiç durmasın hemmmmen yazsın...cevap yazanda yazımı beğenerek yazarsa ben daha rahat görürüm çünkü çok topik var...bulamam...

doğum kontrol hapı ne alaka ya nasl şampuana katılıyoki o ? bu lavanta çayı uzamasına etki ediyomu kürünü duydum ama çayını da içsek yeterli oluyomuki?ayrıca değil 10 günde ben 2 ayda o kdr uzasa razıyım :14:

Son düzenleme:
doğum kontrol hapı eziliyor yani toz haline getiriliyor. ben bir arkadaşımdan duydum. kutunun hepsini atılıyor dedi ama onlar bir kaç arkadaş bölüşmüşler.sonuç almış saçları uzamış... ama 3cm olayı tabikde yanılma çünkü kahkülün uzamasıyla saçın uzaması bir olmaz kahkül daha çabuk uzar her zaman... nedenide kahkülde hiç kırık olmaması

Back
X