• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 10 günde 3 cm :)

O hapi ben normal sekilde kullandim( yani sampuana katmadim) bende erkek tipi sac dokulmesi yapti. İcinde androjen hormon var, oyuzden galiba. Sac uzatalim derken dokulmesin:-)

Ben de çok korktum bi şey olur diye. Ama işte saksı toprağına falan kattıklarını çiçeklerin hızlı büyüdüğünü öğrenince yaptım ne bileyim uzasın saçım her şeyi yaparım

sinemakiyi nasıl yapıyorsun çayınımı içtin otunu mu koydun
bir de vucudunda tüylenme oldu mu yüzde flan

sarimsak sampuani da ise yariyormus kizlar denemeye deger :)

evet onu bende duydum saç çıkarıyor ve dolgunlaşıyor çok sağlıklı bir görünümü vardı şu nur yerlitaşın programına çıkmştı 2 kız kardeş süper sağlıklı saçlara sahiplerdi sarımsak şampuanı mı ne dedi aktar bunlara özel getirtiormuş annem sende al dedi amaan nerden bulayım şmdi ona gelene kadr çok eksiğim var uzuo işte bi de kötü mötü kokar :D

ayrıca herhangi bir tüylenme oldumu vucudunuzda yüzünzde die de sormuştum

Acı oldukçaa. Ama lavanta çayı aynı zamanda karaciğeri de temizliyo, cildin düzelmeye başlar, sivilce siyah noktalar azalır. Ayrıca rahatlık verir :34:

bemix in içeriği ne peki ilk defa duydmda nerden edineblrm
şimdi doğum kontrol hapından korktm ama sadece bemixi haftada bir uygulasam lavantayı da içsem ne kdr artış olur? Bir de lavanta aç tok ?farkeder mi
badem yağını kopan kirpiğime sürdm uzadı vala normalde o kdr ay kel gezdim ona yanarım :D

sinemakiyi 4 kez yaptığına göre 10 gnde de sonc aldığına göre her banyoda yapmşsn demekki ama bir arkadaş haftada 1 yazmştı yanılmıorsam birde onu açıklığa kavşturablr miyiz
ha bir de aktardan aldığım karışım demişsnz o nedir

bir de saça ıslak mı kurumu köpüklü mü temz mi kirli mi uygukanacak?
sinameki aktarda mı toz mu yaprak şeklnde mi çnkü bazı bitkilerin 2 türlü hali oluyor

çok soru sormuşm ama napim bu tür ürünlerde bunlar nemli oluyor ilaç deilki hemen onarsın:1:

çok soru sormuşm ama napim bu tür ürünlerde bunlar nemli oluyor ilaç deilki hemen onarsın:1:

Back